Hozzászólás ideje: 2009. November 15.15 éve Ha ez tényleg így valósul meg, akkor sűrű "anyázások" veszik kezdetét rajongói körökben. Nem hinném, hogy egy ilyen zombis dolog az SW előnyére vállna.
Hozzászólás ideje: 2009. November 15.15 éve Ha ez tényleg így valósul meg, akkor sűrű "anyázások" veszik kezdetét rajongói körökben. Nem hinném, hogy egy ilyen zombis dolog az SW előnyére vállna. Köszi a spoilert oldie....
Hozzászólás ideje: 2009. November 15.15 éve Nyugi, a lényeget úgyse tudod. Bár én se tudnám.Ennyire nem lehet borzalmas. Egyébként azóta várom ezt az epizódot, mióta a trailerben benne volt pár kocka belőle. Azt hittem az eheti rész lesz az, de tévedtem. Titkon egy új Lair of Grivi szintű részt remélek.
Hozzászólás ideje: 2009. November 15.15 éve Ennyire nem lehet borzalmas. Egyébként azóta várom ezt az epizódot, mióta a trailerben benne volt pár kocka belőle. Azt hittem az eheti rész lesz az, de tévedtem. Titkon egy új Lair of Grivi szintű részt remélek. Erről jutattad eszembe, hogy nemrég olvastam a Wookieepedián, hogy Gor, és a roggwartok hazája a Vendaxa. Ugyanaz, mint az acklayeké.
Hozzászólás ideje: 2009. November 15.15 éve Előzetesből gondolom úgyis kiderül minden.Nem láttam konkrét előzetest a következő részből, mert a netem továbbra is rossz.
Hozzászólás ideje: 2009. November 15.15 éve Még nincs előzetes a jövő heti részhez De van, csak még nem rakták fel a netre.
Hozzászólás ideje: 2009. November 15.15 éve Lehet, hogy félnek, hogy az előzetes minden rajongó kedvét elveszi.
Hozzászólás ideje: 2009. November 15.15 éve Ody, én is így értettem, mert a rész után levágták az előzetest 1 kis képkocka a végén látszik még belőle. Viszont felrakhatná valaki, kíváncsi vagyok rá
Hozzászólás ideje: 2009. November 15.15 éve Lehet, hogy félnek, hogy az előzetes minden rajongó kedvét elveszi. Ugyan miért venné már el... Azok a 'zombie' geonosik elég félelmetesek, remélem jól elő lesz vezetve a dolog. Egyébként nem kell nagy képzelőerő ahhoz, hogy rájöjjünk, valószínűleg Poggle -t akarják majd elkapni, aki megint a katkombákba menekült.
Hozzászólás ideje: 2009. November 15.15 éve Na igen, de vajon hogy érik el, hogy zombik legyenek. Emlékeim szerint csak a Sith-ek tudták eddig elérni a zombi jelenséget és ha ebben a részben így lesz, akkor az évad legjobb része(i) lesznek számomra
Hozzászólás ideje: 2009. November 15.15 éve Na igen, de vajon hogy érik el, hogy zombik legyenek. Emlékeim szerint csak a Sith-ek tudták eddig elérni a zombi jelenséget és ha ebben a részben így lesz, akkor az évad legjobb része(i) lesznek számomra Ez érdekes kérdés lesz, szerintem ez egy külön alfaj amit eddig még nem láttunk. Ezt a zombi szót is fenntartásokkal kezelném, mert nyilván nem erről lesz szó.
Hozzászólás ideje: 2009. November 15.15 éve Na igen, de vajon hogy érik el, hogy zombik legyenek. Emlékeim szerint csak a Sith-ek tudták eddig elérni a zombi jelenséget és ha ebben a részben így lesz, akkor az évad legjobb része(i) lesznek számomra Ez érdekes kérdés lesz, szerintem ez egy külön alfaj amit eddig még nem láttunk. Ezt a zombi szót is fenntartásokkal kezelném, mert nyilván nem erről lesz szó.
Hozzászólás ideje: 2009. November 15.15 éve undead angolul az élőholtat jelent Bár engem leginkább az azutáni rész érdekel, furdalja az oldalam, mit is fog jelenteni a rész címe
Hozzászólás ideje: 2009. November 15.15 éve undead angolul az élőholtat jelentÉs hol olvastad ezt? Egyébként valószínűleg SW -s környezetbe helyezve ütni fog a téma. Nekem a következő epizód címe ütött szöget a fejembe. Legacy of Terror. Ide jobban illene a Brain Invaders.
Hozzászólás ideje: 2009. November 15.15 éve Ugyan miért venné már el... Azok a 'zombie' geonosik elég félelmetesek, remélem jól elő lesz vezetve a dolog. Egyébként nem kell nagy képzelőerő ahhoz, hogy rájöjjünk, valószínűleg Poggle -t akarják majd elkapni, aki megint a katkombákba menekült. Mert ez az egész valahogy idegen a SW-tól.
Hozzászólás ideje: 2009. November 15.15 éve Na igen, de vajon hogy érik el, hogy zombik legyenek. Emlékeim szerint csak a Sith-ek tudták eddig elérni a zombi jelenséget és ha ebben a részben így lesz, akkor az évad legjobb része(i) lesznek számomra Egyedül Sith jelenségként tudnám elképzelni az egészet.
Hozzászólás ideje: 2009. November 16.15 éve Volt egy ilyen zombis képregény, asszem Végzet holdja volt a címe... Ott Ventress csinált valamit, lehet, hogy itt is ez lesz... Szerkesztve: 2009. November 16.15 éve - kolmilan
Hozzászólás ideje: 2009. November 16.15 éve Mert ez az egész valahogy idegen a SW-tól. Én is úgy érzem.
Hozzászólás ideje: 2009. November 16.15 éve Ventressnek is ilyen zombie szeme volt régen. És sokkal rekedtebb hangja.
Hozzászólás ideje: 2009. November 16.15 éve És sokkal rekedtebb hangja. Szerintem ez lesz a legsötétebb hangulatú TCW epizód. Legalábbis én erre számítok. Szerkesztve: 2009. November 16.15 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2009. November 16.15 éve Volt egy ilyen zombis képregény, asszem Végzet holdja volt a címe... Ott Ventress csinált valamit, lehet, hogy itt is ez lesz... Az vírus volt. És ott nem voltak élőholtak. Csak halott gunganok.
Hozzászólás ideje: 2009. November 16.15 éve Az vírus volt. És ott nem voltak élőholtak. Csak halott gunganok. Igen, akiket Ventress felélesztett...
Hozzászólás ideje: 2009. November 16.15 éve Spoiler: Csúnyák és félelmetesek. Ventressnek is ilyen zombie szeme volt régen. Régi rossz Tartakowsky-s emlék.
Hozzászólás ideje: 2009. November 16.15 éve Régi rossz Tartakowsky-s emlék. Nekem annyira nem rossz, én szerettem azt a sorozatot is.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.