Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ha ez tényleg így valósul meg, akkor sűrű "anyázások" veszik kezdetét rajongói körökben. Nem hinném, hogy egy ilyen zombis dolog az SW előnyére vállna. :)

Hozzászólás ideje:
Nyugi, a lényeget úgyse tudod. Bár én se tudnám.
Ennyire nem lehet borzalmas. Egyébként azóta várom ezt az epizódot, mióta a trailerben benne volt pár kocka belőle. Azt hittem az eheti rész lesz az, de tévedtem. Titkon egy új Lair of Grivi szintű részt remélek. :oops:
Hozzászólás ideje:
Ennyire nem lehet borzalmas. Egyébként azóta várom ezt az epizódot, mióta a trailerben benne volt pár kocka belőle. Azt hittem az eheti rész lesz az, de tévedtem. Titkon egy új Lair of Grivi szintű részt remélek. :oops:

Erről jutattad eszembe, hogy nemrég olvastam a Wookieepedián, hogy Gor, és a roggwartok hazája a Vendaxa. :) Ugyanaz, mint az acklayeké. :)

Hozzászólás ideje:

Ody, én is így értettem, mert a rész után levágták az előzetest :oops:

1 kis képkocka a végén látszik még belőle.

Viszont felrakhatná valaki, kíváncsi vagyok rá :)

Hozzászólás ideje:
Lehet, hogy félnek, hogy az előzetes minden rajongó kedvét elveszi. :)
Ugyan miért venné már el... :oops: Azok a 'zombie' geonosik elég félelmetesek, remélem jól elő lesz vezetve a dolog. Egyébként nem kell nagy képzelőerő ahhoz, hogy rájöjjünk, valószínűleg Poggle -t akarják majd elkapni, aki megint a katkombákba menekült.
Hozzászólás ideje:

Na igen, de vajon hogy érik el, hogy zombik legyenek. Emlékeim szerint csak a Sith-ek tudták eddig elérni a zombi jelenséget és ha ebben a részben így lesz, akkor az évad legjobb része(i) lesznek számomra :oops:

Hozzászólás ideje:
Na igen, de vajon hogy érik el, hogy zombik legyenek. Emlékeim szerint csak a Sith-ek tudták eddig elérni a zombi jelenséget és ha ebben a részben így lesz, akkor az évad legjobb része(i) lesznek számomra :oops:
Ez érdekes kérdés lesz, szerintem ez egy külön alfaj amit eddig még nem láttunk. Ezt a zombi szót is fenntartásokkal kezelném, mert nyilván nem erről lesz szó.
Hozzászólás ideje:
Ez érdekes kérdés lesz, szerintem ez egy külön alfaj amit eddig még nem láttunk. Ezt a zombi szót is fenntartásokkal kezelném, mert nyilván nem erről lesz szó.
Hozzászólás ideje:
undead angolul :oops: az élőholtat jelent
És hol olvastad ezt? Egyébként valószínűleg SW -s környezetbe helyezve ütni fog a téma. :) Nekem a következő epizód címe ütött szöget a fejembe. Legacy of Terror. Ide jobban illene a Brain Invaders. :)
Hozzászólás ideje:
Ugyan miért venné már el... :oops: Azok a 'zombie' geonosik elég félelmetesek, remélem jól elő lesz vezetve a dolog. Egyébként nem kell nagy képzelőerő ahhoz, hogy rájöjjünk, valószínűleg Poggle -t akarják majd elkapni, aki megint a katkombákba menekült.

Mert ez az egész valahogy idegen a SW-tól.

Hozzászólás ideje:

Egyedül Sith jelenségként tudnám elképzelni az egészet.

Hozzászólás ideje:

Volt egy ilyen zombis képregény, asszem Végzet holdja volt a címe... Ott Ventress csinált valamit, lehet, hogy itt is ez lesz...

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:
Volt egy ilyen zombis képregény, asszem Végzet holdja volt a címe... Ott Ventress csinált valamit, lehet, hogy itt is ez lesz...

Az vírus volt. És ott nem voltak élőholtak. Csak halott gunganok.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.