Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Ha ez tényleg így valósul meg, akkor sűrű "anyázások" veszik kezdetét rajongói körökben. Nem hinném, hogy egy ilyen zombis dolog az SW előnyére vállna. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Ha ez tényleg így valósul meg, akkor sűrű "anyázások" veszik kezdetét rajongói körökben. Nem hinném, hogy egy ilyen zombis dolog az SW előnyére vállna. Köszi a spoilert oldie.... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Nyugi, a lényeget úgyse tudod. Bár én se tudnám. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Nyugi, a lényeget úgyse tudod. Bár én se tudnám.Ennyire nem lehet borzalmas. Egyébként azóta várom ezt az epizódot, mióta a trailerben benne volt pár kocka belőle. Azt hittem az eheti rész lesz az, de tévedtem. Titkon egy új Lair of Grivi szintű részt remélek. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Előzetesből gondolom úgyis kiderül minden. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Ennyire nem lehet borzalmas. Egyébként azóta várom ezt az epizódot, mióta a trailerben benne volt pár kocka belőle. Azt hittem az eheti rész lesz az, de tévedtem. Titkon egy új Lair of Grivi szintű részt remélek. Erről jutattad eszembe, hogy nemrég olvastam a Wookieepedián, hogy Gor, és a roggwartok hazája a Vendaxa. Ugyanaz, mint az acklayeké. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Előzetesből gondolom úgyis kiderül minden.Nem láttam konkrét előzetest a következő részből, mert a netem továbbra is rossz. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Még nincs előzetes a jövő heti részhez Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Még nincs előzetes a jövő heti részhez De van, csak még nem rakták fel a netre. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Lehet, hogy félnek, hogy az előzetes minden rajongó kedvét elveszi. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Ody, én is így értettem, mert a rész után levágták az előzetest 1 kis képkocka a végén látszik még belőle. Viszont felrakhatná valaki, kíváncsi vagyok rá Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Lehet, hogy félnek, hogy az előzetes minden rajongó kedvét elveszi. Ugyan miért venné már el... Azok a 'zombie' geonosik elég félelmetesek, remélem jól elő lesz vezetve a dolog. Egyébként nem kell nagy képzelőerő ahhoz, hogy rájöjjünk, valószínűleg Poggle -t akarják majd elkapni, aki megint a katkombákba menekült. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Na igen, de vajon hogy érik el, hogy zombik legyenek. Emlékeim szerint csak a Sith-ek tudták eddig elérni a zombi jelenséget és ha ebben a részben így lesz, akkor az évad legjobb része(i) lesznek számomra Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Na igen, de vajon hogy érik el, hogy zombik legyenek. Emlékeim szerint csak a Sith-ek tudták eddig elérni a zombi jelenséget és ha ebben a részben így lesz, akkor az évad legjobb része(i) lesznek számomra Ez érdekes kérdés lesz, szerintem ez egy külön alfaj amit eddig még nem láttunk. Ezt a zombi szót is fenntartásokkal kezelném, mert nyilván nem erről lesz szó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Na igen, de vajon hogy érik el, hogy zombik legyenek. Emlékeim szerint csak a Sith-ek tudták eddig elérni a zombi jelenséget és ha ebben a részben így lesz, akkor az évad legjobb része(i) lesznek számomra Ez érdekes kérdés lesz, szerintem ez egy külön alfaj amit eddig még nem láttunk. Ezt a zombi szót is fenntartásokkal kezelném, mert nyilván nem erről lesz szó. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. undead angolul az élőholtat jelent Bár engem leginkább az azutáni rész érdekel, furdalja az oldalam, mit is fog jelenteni a rész címe Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. undead angolul az élőholtat jelentÉs hol olvastad ezt? Egyébként valószínűleg SW -s környezetbe helyezve ütni fog a téma. Nekem a következő epizód címe ütött szöget a fejembe. Legacy of Terror. Ide jobban illene a Brain Invaders. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. A TV Guide-on meg KisKósa is ezt írta... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Ugyan miért venné már el... Azok a 'zombie' geonosik elég félelmetesek, remélem jól elő lesz vezetve a dolog. Egyébként nem kell nagy képzelőerő ahhoz, hogy rájöjjünk, valószínűleg Poggle -t akarják majd elkapni, aki megint a katkombákba menekült. Mert ez az egész valahogy idegen a SW-tól. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Hozzászólás ideje: 2009. November 15. Na igen, de vajon hogy érik el, hogy zombik legyenek. Emlékeim szerint csak a Sith-ek tudták eddig elérni a zombi jelenséget és ha ebben a részben így lesz, akkor az évad legjobb része(i) lesznek számomra Egyedül Sith jelenségként tudnám elképzelni az egészet. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. (szerkesztve) Volt egy ilyen zombis képregény, asszem Végzet holdja volt a címe... Ott Ventress csinált valamit, lehet, hogy itt is ez lesz... Szerkesztve: 2009. November 16. - kolmilan Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Mert ez az egész valahogy idegen a SW-tól. Én is úgy érzem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Ventressnek is ilyen zombie szeme volt régen. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Ventressnek is ilyen zombie szeme volt régen. És sokkal rekedtebb hangja. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. (szerkesztve) És sokkal rekedtebb hangja. Szerintem ez lesz a legsötétebb hangulatú TCW epizód. Legalábbis én erre számítok. Szerkesztve: 2009. November 16. - Ody Mandrell Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Volt egy ilyen zombis képregény, asszem Végzet holdja volt a címe... Ott Ventress csinált valamit, lehet, hogy itt is ez lesz... Az vírus volt. És ott nem voltak élőholtak. Csak halott gunganok. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Az vírus volt. És ott nem voltak élőholtak. Csak halott gunganok. Igen, akiket Ventress felélesztett... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Spoiler: Csúnyák és félelmetesek. Ventressnek is ilyen zombie szeme volt régen. Régi rossz Tartakowsky-s emlék. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Hozzászólás ideje: 2009. November 16. Régi rossz Tartakowsky-s emlék. Nekem annyira nem rossz, én szerettem azt a sorozatot is. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.