KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Hozzászólás ideje: 2009. December 25. ITT a link! Már ott hibádzik a dolog, hogy a két Twilight-os részhez azt írja, hogy Rex és Denal indul Anakin Skywalker megmentésére, márpedig Denal halott, és ezt már mindannyian jól tudjuk a Children Of The Force után. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Nem tudom mennyire megbízhatók ezek az információk, de gondoltam megmutatom nektek.Remélem nem igaz, mert akkor megint három hetet kell várni az új részekre. Na igen. Egyébként egy olyan oldalról szedtem a címeket, ahol fent van Lucas 7-8-9. epizódjainak forgató könyve, ami persze szintén hatalmas kamu...ITT a link! Csak egy szó. Supershadows. Aki évek óta benne van az SW világában, az ilyenkor hangosan röhög. Ez egy akkora kamu oldal mint a ház. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Az idén több szünet volt, az biztos, mert tavaly karácsonykor unokaöcsémnek az első 10 részt DVD-re írtam, amit most még korainak tartottam. És ha megint lesz egy szünet, akkor az évad időben sokkal hosszabbra nyúlik majd. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Hozzászólás ideje: 2009. December 25. Az idén több szünet volt, az biztos, mert tavaly karácsonykor unokaöcsémnek az első 10 részt DVD-re írtam, amit most még korainak tartottam. És ha megint lesz egy szünet, akkor az évad időben sokkal hosszabbra nyúlik majd.Ezek a hosszú szünetek nem kellenének. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. És ha megint lesz egy szünet, akkor az évad időben sokkal hosszabbra nyúlik majd. Így könnyen lehet, hogy rövidebb lesz a nyári szünet. Kivéve, ha kevesebb részből áll ez az évad Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Így könnyen lehet, hogy rövidebb lesz a nyári szünet. Kivéve, ha kevesebb részből áll ez az évad 22 rész lesz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Akkor nem ér túl hamar véget az évad tavasszal, kevesebbet kell várni a következőre, mint idén Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Remélem nem igaz, mert akkor megint három hetet kell várni az új részekre. Sajnos igaz, nézd meg te is: http://starwars.wikia.com/wiki/Lightsaber_Lost Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Ezek a három hetes szünetek nem túl jók. Vajon a magyar debütálás is tolódni fog emiatt? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. De a három hetes szünet most is úgy értendő, hogy két hétvége marad ki - mint apró vígasz... Ettől persze még rossz a hír. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Akkor nem ér túl hamar véget az évad tavasszal, kevesebbet kell várni a következőre, mint idén Ugyanakkor lesz vége mint az első évadnak. Sajnos igaz, nézd meg te is: http://starwars.wikia.com/wiki/Lightsaber_Lost Wikire én nem adok. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Wikire én nem adok. Viszont a hozzá tartozó kép a starwars.com episode guide-jából került fel, de hogy hogyan, az számomra rejtély, mert nem elérhető. De ha nem hiszed, járj utána... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Viszont a hozzá tartozó kép a starwars.com episode guide-jából került fel, de hogy hogyan, az számomra rejtély, mert nem elérhető. De ha nem hiszed, járj utána... Ezt most nem nagyon értem. Mi nem elérhető? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. (szerkesztve) Ezt most nem nagyon értem. Mi nem elérhető? A Lightsaber Lost című rész epizód leírása. Viszont a kép forrásaként a starwars.com episode guide-ja van megadva, rákattintva azonban azt írja, hogy nem elérhető. Szerkesztve: 2009. December 26. - KisKósa Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 26. Hozzászólás ideje: 2009. December 26. A Lightsaber Lost című rész epizód leírása. Viszont a kép forrásaként a starwars.com episode guide-ja van megadva, rákattintva azonban azt írja, hogy nem elérhető.Ez is azt bizonyítja, hogy egy nagy rakás pudu az egész. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Lesz egy Pre Vizsla elnevezésű karakter. Nem mondták, hogy kutyák is szerepelnek majd a sorozatban. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Lesz egy Pre Vizsla elnevezésű karakter. Nem mondták, hogy kutyák is szerepelnek majd a sorozatban. Érdekes, korábban is hallottam már egy Tor Vizsla neveztű fickóról, ő viszont egy mandaloriai volt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Akkor lehet, hogy ugyanarról a karakterről van szó, mert hát elvileg jönnek a mandik is most már Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Akkor lehet, hogy ugyanarról a karakterről van szó, mert hát elvileg jönnek a mandik is most már Maximum a rokona, mert Tor Vizsla 32 BBY-ben meghalt. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Jó a képed! Nincs meg nagyban? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Jó a képed! Nincs meg nagyban? Már nincs meg, de ha gondolod megkereshetem neked deviantarton, ugyanis onnan van a kép. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Hozzászólás ideje: 2009. December 27. (szerkesztve) Az első évad a 'Csillagok Háborúja'. Tökéletesen hozza ezt az átvitt-értelmű koncepciót. De ha arra gondolsz, hogy a második viszont A Birodalom visszavág, akkor erre azt kell hogy mondjam, hogy annak minden komorsága ellenére rendkívül sok poénos és könnyed momentuma volt, így egészen a végéig nem volt igazán nyomasztó. Én a második évadot ennél komorabbnak érzem, ami érthető, de talán túl nagy lett az ugrás egyszerre és már az elején. Egyébként ezt így konkrétan csak most fogalmaztam meg magamban, a lenti párhuzam kapcsán, főleg, mert ez magyarázatot adhat arra, miért túl sok ez egy gyereknek. Szerkesztve: 2009. December 27. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Hozzászólás ideje: 2009. December 27. De ha arra gondolsz, hogy a második viszont A Birodalom visszavág, akkor erre azt kell hogy mondjam, hogy annak minden komorsága ellenére rendkívül sok poénos és könnyed momentuma volt, így egészen a végéig nem volt igazán nyomasztó. Én a második évadot ennél komorabbnak érzem, ami érthető, de talán túl nagy lett az ugrás egyszerre és már az elején. Egyébként ezt így konkrétan csak most fogalmaztam meg magamban, a lenti párhuzam kapcsán, főleg, mert ez magyarázatot adhat arra, miért túl sok ez egy gyereknek. Még lehetnek a második évadban humoros pillanatok. Főleg, hogy jön Jar Jar. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Még lehetnek a második évadban humoros pillanatok. Főleg, hogy jön Jar Jar. Reméljük. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Hozzászólás ideje: 2009. December 27. Reméljük. Jönni fog ez biztos. Megint lesz egy Jar Jar -os rész. Reméljük Rex kitanította a harci tudományokra. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. MissKarrde eszembe juttatott valamit... Lehet, hogy ez a Pre Vizsla nevű fickó tényleg Tor Vizsla rokona, és talán ő az a trailerben, aki... Spoiler: ...Aki a végén mandaloriai páncélt visel, és van nála egy fénykard. Mert ugyebár abban az időben volt az, amikor még Dooku Jedi volt, és a korrupt galidraani kormányzó parancsára lemészárolták a mandaloriai népet. És talán ennek a Pre Vizslának is innen eredhetett a Jedik elleni ellenszenve, és ezért van nála egy fénykard, mert a galidraanon sok Jedi is meghalt ugyebár, és egyszerűen magához vett egyet. Jah, és utólag hozzáteszem ez a spoileres rész csak az én elképzelésem, de mostanában valamiért túl sokszor találok telibe a találgatásaimmal. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Jó a képed! Nincs meg nagyban? Kukkants be az Ahsoka Tano topikba, ott majd megtalálod kinagyítva. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. MissKarrde eszembe juttatott valamit... Lehet, hogy ez a Pre Vizsla nevű fickó tényleg Tor Vizsla rokona, Fura lenne, ha csak véletlen volna a névegyezés Főleg egy ilyen angol fülnek fura névé Bármi lehet, még az is, amit írtál. Válasz
Levadzsi Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. lécci segítsen valaki! a theclone........atw.hu-n szeretném letölteni HD-be a children of the forcet. már le is töltöttem de ez nem hd, ráadásul a többivel ellentétben nem is olyan formátumú. megköszönném ha valami linket is küldenétek, ahonnan le tudnám tölteni HD-be. A felirat megvan. Előre is köszi! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. lécci segítsen valaki! a theclone........atw.hu-n szeretném letölteni HD-be a children of the forcet. már le is töltöttem de ez nem hd, ráadásul a többivel ellentétben nem is olyan formátumú. megköszönném ha valami linket is küldenétek, ahonnan le tudnám tölteni HD-be. A felirat megvan. Előre is köszi!Pedig az atw-s címen van HD -s link is. Nézd meg még egyszer. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.