Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Volt már korábban, és csak az a rész, ami igazán érdekes. :D

De korábban nem látszott kívülről a hajó

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:
Tényleg!

És a bolygó a háttérben a Christophsis!

Érdekes hogy akkor már voltak

Providance-ok

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

No embörök. Úgy tűnik, hogy a Sky Premier egy héttel a CN előtt fog járni! Tehát a jövő héten már új rész lesz, még a CN -en csak "ismételnek". :lol: Végre valamiben az amcsik előtt járunk. :D Úgy tűnik a Lucasfilm elég rendesen megszívatta a CN -t.

Hozzászólás ideje:

Biztos velem van a baj de nem teljesen értem. Akkor most nem a CN adja jövő héten az új részt hanem a SKY?

Micsoda baromság és kuszaság lett ebből a TCW sugárzásból, nevetséges.

Hozzászólás ideje:
Biztos velem van a baj de nem teljesen értem. Akkor most nem a CN adja jövő héten az új részt hanem a SKY?

Micsoda baromság és kuszaság lett ebből a TCW sugárzásból, nevetséges.

Nem. Holnap adja a SKY az új TCW -t, jövő héten meg majd nyomja a CN, ahogy tervezték is. Csak ugye nem az lesz a világpremier. Ejjj Zééé kicsit olvass már vissza mielőtt értetlenkedsz. Inkább azt mond meg, hogy ki vette fel anno a SKY -os epizódokat az első évadban?
Hozzászólás ideje:
Szerinted lesz esély, hogy holnap feltegyék? Akkoriban hogy működött?
Nem találtam meg akkor máshol azokat a release-ket, de most hátha kikerül mivel World Premiere van. A szinkronos részek készítője fent van azon a fórumon, akár tőle is kikerülhet. Reménykedjünk...
Hozzászólás ideje:
Nem találtam meg akkor máshol azokat a release-ket, de most hátha kikerül mivel World Premiere van. A szinkronos részek készítője fent van azon a fórumon, akár tőle is kikerülhet. Reménykedjünk...
Mi csak este tudjuk meg ha lesz valami. :) Fórumtali ugyebár...
Hozzászólás ideje:

Tehát a CN-en a következő TCW epizód jövő hét péntek 19.-én esedékes? Hát ez nem igaz.....:)

Mostantól hiatalos forrásból senki ne mondja, hogy a TCW egy heti sorozat, mert az nagyon kiröhögteti magát.

Hozzászólás ideje:
Tehát a CN-en a következő TCW epizód jövő hét péntek 19.-én esedékes? Hát ez nem igaz.....:)
Vazzeg hol élsz Te? A Holdon? :D Ne mond már, hogy ezeket nem tudtad. Egy hónapja ismertek a tények. Inkább örülj, hogy a SKY alá rak a CN -nek, és holnap lesz új rész.

Hozzászólás ideje:

Én azt hittem, hogy a héten esetleg már lesz TCW. Gondoltam egy hónap után csak adnak valamit, de tévedtem....néha igen naív vagyok.

Hozzászólás ideje:

Ezentúl a Sky-on egy héttel előbb lesz látható minden rész? Ha ez így lesz, a CN nézettsége vissza fog esni.

Ez a lépés teljesen ésszerűtlen bármelyik programszerkesztő részéről. Hát miért akarná bárki is, hogy a részek ne az USA-ban debütáljanak elsőként? A saját sírjukat ássák.

Sorry az értetlenkedésért, de abszolút nem világos, hogy mi folyik a TCW háza tájékán. Miért nem lehet normális heti bontásban adni? Ez őrület.

Hozzászólás ideje:

És nem is lesz semmi release. Lefogadom, senki nem is tudott róla, hogy valamelyik csatorna le fogja adni. Meg lett ez kutyulva rendesen.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.