Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Már rég a harmadik évadot kéne adniuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. A videó végén van egy kis csemege Trench admirálissal kapcsolatban Spoiler: egy Providance osztályú hajó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Volt már korábban, és csak az a rész, ami igazán érdekes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. (szerkesztve) Volt már korábban, és csak az a rész, ami igazán érdekes. De korábban nem látszott kívülről a hajó Szerkesztve: 2010. Március 10. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. De korábban nem látszott kívülről a hajóTényleg! Spoiler: És a bolygó a háttérben a Christophsis! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. (szerkesztve) Tényleg! És a bolygó a háttérben a Christophsis! Érdekes hogy akkor már voltak Providance-ok Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 10. Ez a Trench remélem valami Thrawn-hoz hasonló taktikai zseni lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Holnap új TCW epizód. Elég spoileres a beharangozó kép. Senate Murders Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Elég spoileres a beharangozó kép.Csak enyhén Reménykedjünk hogy majd felveszik az angolok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Csak enyhén Reménykedjünk hogy majd felveszik az angolok Nekem ebből mér leesett ki fog meghalni, és nagyon sajnálom. Szerettem a karakterét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Már régebben is volt szó róla, hogy ő lesz az... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Már régebben is volt szó róla, hogy ő lesz az...De én még reménykedtem, hogy nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. (szerkesztve) No embörök. Úgy tűnik, hogy a Sky Premier egy héttel a CN előtt fog járni! Tehát a jövő héten már új rész lesz, még a CN -en csak "ismételnek". Végre valamiben az amcsik előtt járunk. Úgy tűnik a Lucasfilm elég rendesen megszívatta a CN -t. Szerkesztve: 2010. Március 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Bounty Hunters Spoiler: Ohnaka is szerepel majd az epizódban! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Bounty Hunters Spoiler: jó karakter, örülök, hogy visszatér Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Biztos velem van a baj de nem teljesen értem. Akkor most nem a CN adja jövő héten az új részt hanem a SKY? Micsoda baromság és kuszaság lett ebből a TCW sugárzásból, nevetséges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Biztos velem van a baj de nem teljesen értem. Akkor most nem a CN adja jövő héten az új részt hanem a SKY? Micsoda baromság és kuszaság lett ebből a TCW sugárzásból, nevetséges. Nem. Holnap adja a SKY az új TCW -t, jövő héten meg majd nyomja a CN, ahogy tervezték is. Csak ugye nem az lesz a világpremier. Ejjj Zééé kicsit olvass már vissza mielőtt értetlenkedsz. Inkább azt mond meg, hogy ki vette fel anno a SKY -os epizódokat az első évadban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Egy zárt forumról származott az első évadnál a Sky-os felvétel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Egy zárt forumról származott az első évadnál a Sky-os felvétel.Szerinted lesz esély, hogy holnap feltegyék? Akkoriban hogy működött? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Szerinted lesz esély, hogy holnap feltegyék? Akkoriban hogy működött?Nem találtam meg akkor máshol azokat a release-ket, de most hátha kikerül mivel World Premiere van. A szinkronos részek készítője fent van azon a fórumon, akár tőle is kikerülhet. Reménykedjünk... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Nem találtam meg akkor máshol azokat a release-ket, de most hátha kikerül mivel World Premiere van. A szinkronos részek készítője fent van azon a fórumon, akár tőle is kikerülhet. Reménykedjünk...Mi csak este tudjuk meg ha lesz valami. Fórumtali ugyebár... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Tehát a CN-en a következő TCW epizód jövő hét péntek 19.-én esedékes? Hát ez nem igaz..... Mostantól hiatalos forrásból senki ne mondja, hogy a TCW egy heti sorozat, mert az nagyon kiröhögteti magát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. (szerkesztve) Tehát a CN-en a következő TCW epizód jövő hét péntek 19.-én esedékes? Hát ez nem igaz..... Vazzeg hol élsz Te? A Holdon? Ne mond már, hogy ezeket nem tudtad. Egy hónapja ismertek a tények. Inkább örülj, hogy a SKY alá rak a CN -nek, és holnap lesz új rész. Szerkesztve: 2010. Március 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Én azt hittem, hogy a héten esetleg már lesz TCW. Gondoltam egy hónap után csak adnak valamit, de tévedtem....néha igen naív vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Én azt hittem, hogy a héten esetleg már lesz TCW.Lesz. Holnap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Ezentúl a Sky-on egy héttel előbb lesz látható minden rész? Ha ez így lesz, a CN nézettsége vissza fog esni. Ez a lépés teljesen ésszerűtlen bármelyik programszerkesztő részéről. Hát miért akarná bárki is, hogy a részek ne az USA-ban debütáljanak elsőként? A saját sírjukat ássák. Sorry az értetlenkedésért, de abszolút nem világos, hogy mi folyik a TCW háza tájékán. Miért nem lehet normális heti bontásban adni? Ez őrület. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Tegnap Kanadában is leadta a TOON. Bármikor várható a rip. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Nincs release? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. És nem is lesz semmi release. Lefogadom, senki nem is tudott róla, hogy valamelyik csatorna le fogja adni. Meg lett ez kutyulva rendesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 13. Érdekes, hogy itt tudtunk róla. Ezek után mások meg nem? Furcsa lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.