Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 14. Az nagy? ~61 centis. Annyira nem nagy, mint a TV-d, de azért lehet látni, hogy a film nem HD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Fél7kor magoson fent volt az 1080as, de miután feltették, 5 perc múlva már el is tűnt... Amúgy Ody kérdezted, számomra nem volt egy nagy durranás ez a rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Amúgy Ody kérdezted, számomra nem volt egy nagy durranás ez a rész.Szeretem a szenátusi intrikákat, a Senate Spy és a Duchess of Mandalore is a kedvencem, szóval nekem be fog jönni, úgy érzem. HD pedig ha volt magoson, akkor van a neten is, csak keresni kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Szeretem a szenátusi intrikákat, a Senate Spy és a Duchess of Mandalore is a kedvencem, szóval nekem be fog jönni, úgy érzem. Én is imádom és nagyon bejöttek az előzőek, a kedvenceim közt van a Senate Spy is, de ez valahogy más volt, azért kíváncsi leszek neked hogy jön be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Én is imádom és nagyon bejöttek az előzőek, a kedvenceim közt van a Senate Spy is, de ez valahogy más volt, azért kíváncsi leszek neked hogy jön be.Most már én is nagyon kíváncsi vagyok akkor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. HD pedig ha volt magoson, akkor van a neten is, csak keresni kell. Valószínűleg valami gond volt a filmmel, mert különben nem szedték volna le, így korántsem biztos, hogy lesz jó máshol a neten Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. fakkom! Sehol nincs még HD Remélem ez csak most van, az eheti rész már HD-ben is jön majd egyből... Viszont Március 27-28-án maratoni TCW leasz a magyar Cartoon-on, napi 11-11 résszel. Szerintem az egész első évadot leadja majd a csatorna ezen a 2 napon lévén 22 rész van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. fakkom! Sehol nincs még HD Remélem ez csak most van, az eheti rész már HD-ben is jön majd egyből... Szerintem a HD majd csak amerikai bemutató után lesz várható. Legalábbis nagyon úgy tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Viszont Március 27-28-án maratoni TCW leasz a magyar Cartoon-on, napi 11-11 résszel. Szerintem az egész első évadot leadja majd a csatorna ezen a 2 napon lévén 22 rész van Így is már vagy 3-szor leadták az 1. évadot magyar CN-ék, persze ez a maraton nem hátrány. Memóriafrissítés szempontjából tökéletes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. (szerkesztve) Egyébként a Cat and Mouse akkor 2 hét múlva lesz, vagy mostantól a Sky TV mindig 1 héttel amerikai barátaik előtt fog járni? Szerkesztve: 2010. Március 15. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Így is már vagy 3-szor leadták az 1. évadot magyar CN-ék, persze ez a maraton nem hátrány. Memóriafrissítés szempontjából tökéletes. 3-szor? Viccelsz? Vagy már 50x leadták. Minden nap van szinte 1 rész, már 1 éve Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. (szerkesztve) 3-szor? Viccelsz? Vagy már 50x leadták. Minden nap van szinte 1 rész, már 1 éve Nem számoltam. Emlékszem, amikor hébe-hóba bekapcsoltam a CN-t, háromszor botlottam ugyanabba a TCW epizódba. Ez a maraton dolog akkor lesz érdekes, ha leadják az összes évadot. Szerintem 5 évig csak az ismétlések fognak futni. Szerkesztve: 2010. Március 15. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Egyébként a Cat and Mouse akkor 2 hét múlva lesz, vagy mostantól a Sky TV mindig 1 héttel amerikai barátaik előtt fog járni?Egy héttel előttük fognak járni. De a Kanadaiak is. Egyébként nagyon jó rész volt az Senate Murders! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Egy héttel előttük fognak járni. De a Kanadaiak is. Egyébként nagyon jó rész volt az Senate Murders! Ez jó hír. Bár az amcsiknak nem túl hasznos anyagilag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Csak én érzek egy kis szándékosságot a LucasFilm részéről, hogy a Sky csatorna a CN előtt fogja ezentúl adni a részeket? Mintha besokaltak volna az idióta programtervezéstől és....ha ti így, akkor mi úgy alapon...szépen kitoltak a CN fejesekkel. Azért az nagy szó ám, hogy melyik csatornán adják elsőként a TCW részeket. Én úgy gondolom, hogy ezzel a lépéssel a LucasFilm egy kicsit helyre kívánta rakni a CN-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. De episode guide még nincs tehát Lucasék szerintem bevárják az amcsikat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Az csak jelképes dolog....a lényeg a nézettség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Csak én érzek egy kis szándékosságot a LucasFilm részéről, hogy a Sky csatorna a CN előtt fogja ezentúl adni a részeket? Mintha besokaltak volna az idióta programtervezéstől és....ha ti így, akkor mi úgy alapon...szépen kitoltak a CN fejesekkel. Azért az nagy szó ám, hogy melyik csatornán adják elsőként a TCW részeket. Én úgy gondolom, hogy ezzel a lépéssel a LucasFilm egy kicsit helyre kívánta rakni a CN-t. No ezzel most egyetértek. Szerintem is ez lehet a háttérben. Szerintem nagyon helyesen. Nézd meg a részt, imádni fogod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Én viszont arra lennék kíváncsi, hogy... Spoiler: ...Hogy a következő részben visszatérünk a mozifilmben látott christophsisi csata előzményeire, vagy ez pedig egy másik csata lesz? Mert itt valami olyasmit írnak a Wookieepedián, hogy Bail Organa csapdába esett a Christophsison, és Anakin, illetve Obi-Wan indulnak a megmentésére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Ez egy jó kérdés KisKósa. Senki nem tudja igazából... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Az új részt már láttam kétszer. Első nézésre nem tetszett annyira, másodikra már imádtam. Számít, hogy milyen hangulatban tekintem meg. A második nézés alkalmával úgy látszik már jó passzban voltam. Nekem ez a rész sokkal jobban tetszett mint a Senate Spy, amit a 2. szezonból a legkevésbé szeretek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Az új részt már láttam kétszer. Első nézésre nem tetszett annyira, másodikra már imádtam. Számít, hogy milyen hangulatban tekintem meg. A második nézés alkalmával úgy látszik már jó passzban voltam. Nekem ez a rész sokkal jobban tetszett mint a Senate Spy, amit a 2. szezonból a legkevésbé szeretek.Akkor nem vártál a HD -re? Remélem véleményezed majd a topikban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Hétvégén Cat and Mouse a Sky -on és a Teletoon -on. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Van olyan rész, ami neked nem jött be, Ody? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. (szerkesztve) Van olyan rész, ami neked nem jött be, Ody? Olyan ami abszolút nem tetszett? Nincs. Vannak fokozatok melyik mennyire jött be, de azt elmondhatom, hogy a második évadban minden epizód után csak csettintettem. Nagyon más mint az első évad. Szerkesztve: 2010. Március 15. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Akkor úgy kérdezem, hogy melyik az az epizód, amelyik a listád legalján szerepel? Tudom, hogy nehéz kérdés, de kíváncsi vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Akkor úgy kérdezem, hogy melyik az az epizód, amelyik a listád legalján szerepel? Tudom, hogy nehéz kérdés, de kíváncsi vagyok. Az egész TCW-t tekintve? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Az egész TCW-t tekintve? Igen. 1-2. évad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Van olyan rész, ami neked nem jött be, Ody? DEhogy, Odynak minden rész benne van a TOP5ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Március 15. Igen. 1-2. évad.Ezt csak úgy tudom lemérni, hogy mit nem nézek sűrűn. Ez a Gungan General, és a vírusos kettős. Ezek ritkábban kerülnek a lejátszómba. De így is 9.5 -ös osztályzatot kapnak. DEhogy, Odynak minden rész benne van a TOP5ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.