Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Fél7kor magoson fent volt az 1080as, de miután feltették, 5 perc múlva már el is tűnt... :roll:

Amúgy Ody kérdezted, számomra nem volt egy nagy durranás ez a rész.

Hozzászólás ideje:
Amúgy Ody kérdezted, számomra nem volt egy nagy durranás ez a rész.
Szeretem a szenátusi intrikákat, a Senate Spy és a Duchess of Mandalore is a kedvencem, szóval nekem be fog jönni, úgy érzem. :roll: HD pedig ha volt magoson, akkor van a neten is, csak keresni kell. :roll:
Hozzászólás ideje:
Szeretem a szenátusi intrikákat, a Senate Spy és a Duchess of Mandalore is a kedvencem, szóval nekem be fog jönni, úgy érzem. :roll:

Én is imádom és nagyon bejöttek az előzőek, a kedvenceim közt van a Senate Spy is, de ez valahogy más volt, azért kíváncsi leszek neked hogy jön be.

Hozzászólás ideje:
HD pedig ha volt magoson, akkor van a neten is, csak keresni kell. :roll:

Valószínűleg valami gond volt a filmmel, mert különben nem szedték volna le, így korántsem biztos, hogy lesz jó máshol a neten :roll:

Hozzászólás ideje:

fakkom! Sehol nincs még HD :D Remélem ez csak most van, az eheti rész már HD-ben is jön majd egyből... :P

Viszont Március 27-28-án maratoni TCW leasz a magyar Cartoon-on, napi 11-11 résszel. Szerintem az egész első évadot leadja majd a csatorna ezen a 2 napon lévén 22 rész van :P

Hozzászólás ideje:
Viszont Március 27-28-án maratoni TCW leasz a magyar Cartoon-on, napi 11-11 résszel. Szerintem az egész első évadot leadja majd a csatorna ezen a 2 napon lévén 22 rész van :P

Így is már vagy 3-szor leadták az 1. évadot magyar CN-ék, persze ez a maraton nem hátrány. Memóriafrissítés szempontjából tökéletes. :P

Hozzászólás ideje:
Így is már vagy 3-szor leadták az 1. évadot magyar CN-ék, persze ez a maraton nem hátrány. Memóriafrissítés szempontjából tökéletes. :P
3-szor? Viccelsz? Vagy már 50x leadták. Minden nap van szinte 1 rész, már 1 éve :P
Hozzászólás ideje:
3-szor? Viccelsz? Vagy már 50x leadták. Minden nap van szinte 1 rész, már 1 éve :P

Nem számoltam. :P Emlékszem, amikor hébe-hóba bekapcsoltam a CN-t, háromszor botlottam ugyanabba a TCW epizódba. :P

Ez a maraton dolog akkor lesz érdekes, ha leadják az összes évadot. Szerintem 5 évig csak az ismétlések fognak futni. :D

Szerkesztve: - Darth Sky

Hozzászólás ideje:
Egyébként a Cat and Mouse akkor 2 hét múlva lesz, vagy mostantól a Sky TV mindig 1 héttel amerikai barátaik előtt fog járni?
Egy héttel előttük fognak járni. :P De a Kanadaiak is. Egyébként nagyon jó rész volt az Senate Murders!
Hozzászólás ideje:

Csak én érzek egy kis szándékosságot a LucasFilm részéről, hogy a Sky csatorna a CN előtt fogja ezentúl adni a részeket?

Mintha besokaltak volna az idióta programtervezéstől és....ha ti így, akkor mi úgy alapon...szépen kitoltak a CN fejesekkel. Azért az nagy szó ám, hogy melyik csatornán adják elsőként a TCW részeket.

Én úgy gondolom, hogy ezzel a lépéssel a LucasFilm egy kicsit helyre kívánta rakni a CN-t.

Hozzászólás ideje:
Csak én érzek egy kis szándékosságot a LucasFilm részéről, hogy a Sky csatorna a CN előtt fogja ezentúl adni a részeket?

Mintha besokaltak volna az idióta programtervezéstől és....ha ti így, akkor mi úgy alapon...szépen kitoltak a CN fejesekkel. Azért az nagy szó ám, hogy melyik csatornán adják elsőként a TCW részeket.

Én úgy gondolom, hogy ezzel a lépéssel a LucasFilm egy kicsit helyre kívánta rakni a CN-t.

No ezzel most egyetértek. Szerintem is ez lehet a háttérben. Szerintem nagyon helyesen. Nézd meg a részt, imádni fogod. :P
Hozzászólás ideje:

Én viszont arra lennék kíváncsi, hogy...

Spoiler:

...Hogy a következő részben visszatérünk a mozifilmben látott christophsisi csata előzményeire, vagy ez pedig egy másik csata lesz? Mert itt valami olyasmit írnak a Wookieepedián, hogy Bail Organa csapdába esett a Christophsison, és Anakin, illetve Obi-Wan indulnak a megmentésére.

Hozzászólás ideje:

Az új részt már láttam kétszer. Első nézésre nem tetszett annyira, másodikra már imádtam. Számít, hogy milyen hangulatban tekintem meg. A második nézés alkalmával úgy látszik már jó passzban voltam. Nekem ez a rész sokkal jobban tetszett mint a Senate Spy, amit a 2. szezonból a legkevésbé szeretek.

Hozzászólás ideje:
Az új részt már láttam kétszer. Első nézésre nem tetszett annyira, másodikra már imádtam. Számít, hogy milyen hangulatban tekintem meg. A második nézés alkalmával úgy látszik már jó passzban voltam. Nekem ez a rész sokkal jobban tetszett mint a Senate Spy, amit a 2. szezonból a legkevésbé szeretek.
Akkor nem vártál a HD -re? Remélem véleményezed majd a topikban. :P
Hozzászólás ideje:
Van olyan rész, ami neked nem jött be, Ody? :D
Olyan ami abszolút nem tetszett? Nincs. Vannak fokozatok melyik mennyire jött be, de azt elmondhatom, hogy a második évadban minden epizód után csak csettintettem. Nagyon más mint az első évad.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Van olyan rész, ami neked nem jött be, Ody? :D

DEhogy, Odynak minden rész benne van a TOP5ben. :D:)

Hozzászólás ideje:
Igen. 1-2. évad.
Ezt csak úgy tudom lemérni, hogy mit nem nézek sűrűn. Ez a Gungan General, és a vírusos kettős. Ezek ritkábban kerülnek a lejátszómba. De így is 9.5 -ös osztályzatot kapnak. :D

DEhogy, Odynak minden rész benne van a TOP5ben. :):P
:D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.