Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Kék az, biztos, miért lenne ő az első és egyetlen Jedi, aki elüt a filmektől (és még csak nem is említik ezt az elütést sehol)? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Kék az, biztos, miért lenne ő az első és egyetlen Jedi, aki elüt a filmektől (és még csak nem is említik ezt az elütést sehol)? Miért ne lehetne az? Ha már Pre Vizslánál is előhozakodtak egy fekete fénykarddal, akkor miért ne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Miért ne lehetne az? Ha már Pre Vizslánál is előhozakodtak egy fekete fénykarddal, akkor miért ne? Na jó, de az egy különleges ősi kard volt, aminek se a hangja, se a formája nem hasonlított a klónháborúk korában használt kardokra és ezt elég erőteljesen kihangsúlyozták az epizódban. Tera Sinube viszont ebben a korban él, ezeket a hagyományokat követi, viszont nincs benne semmi különleges, ami miatt egyedi kardot illene kapnia (nem a Tanács feje, mint Windu, nem ősi kardot forgató Mandalore vezér, mint Vizsla). Egyszerű agg Jedi. Ráadásul a jelenése alatt a mozgása is inkább egy botra emlékeztet, mint a fénykardra (nincs az az "fényelmosódás"), ami szerintem arra utal, hogy nem fejezték be rendesen a kard animálását (pláne, hogy halvány kékes aurája van). Úgyhogy lehet, hogy az egész egy baromi nagy hiba, mint a színváltós Ki-Adi-Mundi kard az ep2-ben, a zöld kard az ep4-ben, a sorra elszúrt lézernyaláb-színek az egész TCW alatt, a textúrázatlan DC-15-ösök a Brain Invadersben, stb. Megesik, de van egy olyan gyanúm, hogy ha legközelebb Sinube kardot ragad, az már kék lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. (szerkesztve) Isten vagy Dzséjt!! Ez egy karakter enciklopédia egy kincsesbánya. Jól jöhet még a jövőben. Sinube kardja ezüstös-kék, asszem ezt Filoni mondta. Szerkesztve: 2010. Augusztus 11. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. De azért az érdekes, hogy Ventressnél ismeretlenként nevezi meg a faját, illetve a bolygóját... Holott azt már tudjuk, hogy ő egy ratattaki. Vagy talán ezt a TCW-sek át tervezik írni? Mondjuk Eeth Koth mint "human" is fura ... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Ja és Jek és Shaeeah úgy tűnik Cut Lawquain gyerekei, mive a fajuknál human/Twi'lek-et írnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Ja és Jek és Shaeeah úgy tűnik Cut Lawquain gyerekei, mive a fajuknál human/Twi'lek-et írnak Ez még nem jelenti azt, hogy ő az apjuk, csak hogy egy ember az apjuk. Ne feledd, Cut ebben az évben menekült el a háborúból, nem hiszem hogy a két gyerek ez alatt az egy év alatt ilyen sokat nőtt volna. Amúgy Wookieepedián ki van írva, hogy mikor születtek. Jekk 26 BBY, Shaeeah pedig 27 BBY. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Ja és Jek és Shaeeah úgy tűnik Cut Lawquain gyerekei, mive a fajuknál human/Twi'lek-et írnak Jó párszor megbeszéltük már, hogy a koruk miatt baromira nem lehetnek Cut gyerekei. Összegezhetjük, hogy ez az enciklopédia, csak úgy, mint elődei, enyhén szólva pontatlan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Szerintetek ez a földön Padmé lenne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Ezen már én is gondolkodtam, de szerintem nem. Sky: el ne felejsd, ma TCW a CN-en Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Ezen már én is gondolkodtam, de szerintem nem.Csak azért gondoltam, mert az első trailerben amikor beszélt, elég hasonlóan nézett ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. (szerkesztve) Csak azért gondoltam, mert az első trailerben amikor beszélt, elég hasonlóan nézett ki. Az nagyon elcsépelt lenne, hogy mindig vele történik valami baj.Első évadban elkapja a vírus, másodikban megmérgezik... Szerk: Jobban megnézve a trailereket, valóban ő lehet. Szegény, akkor megint megjárja Szerkesztve: 2010. Augusztus 12. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Az nagyon elcsépelt lenne, hogy mindig vele történik valami baj.Első évadban elkapja a vírus, másodikban megmérgezik... Szerk: Jobban megnézve a trailereket, valóban ő lehet. Szegény, akkor megint megjárja Jaja. Akkor lenne jó, ha Anakin sötétebb oldalát hozná elő ez az esemény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Jaja. Akkor lenne jó, ha Anakin sötétebb oldalát hozná elő ez az esemény.Meg Ahsokára is dühös lehet, hogy nem tudta megvédeni. Bár ez is érdekes, mert a trailerek alapján Aurra akar valami merényletet elkövetni Padmé ellen és Ahsoka védi Padmét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Szerintetek ez a földön Padmé lenne? Biztos, hogy az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Meg Ahsokára is dühös lehet, hogy nem tudta megvédeni. Bár ez is érdekes, mert a trailerek alapján Aurra akar valami merényletet elkövetni Padmé ellen és Ahsoka védi Padmét. Az szerintem nem Padmé akit Ahsoka véd. Jó lenne megnézni egy képet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Az szerintem nem Padmé akit Ahsoka véd. Jó lenne megnézni egy képet. Spoiler: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Köszi, akkor mégis. De ott több szenátor is lesz, úgy láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Egyébként feltűnt egy Rodiai fejvadász féleség is, nem tán Greedo? Bár ő még itt elvileg fiatal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Attól függ, milyen tempóban öregednek a rodik. Mondjuk az ep1 alapján Anakinnal kb. egyidős vagy valamennyivel idősebb (szigorúan magasságból ítélve ), és hát Anakin is már házas ember. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. 19 - A zillo-fenevad visszavág Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=AF2483AT Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. (szerkesztve) Attól függ, milyen tempóban öregednek a rodik. Mondjuk az ep1 alapján Anakinnal kb. egyidős vagy valamennyivel idősebb (szigorúan magasságból ítélve ), és hát Anakin is már házas ember. Aki Han Solóra támad az EPIV.-ben, az elvileg az ifjabbik Greedo, akivel Anakin lógott, az annak az apja. Jah, és köszi Phobos! Szerkesztve: 2010. Augusztus 13. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Aki Han Solóra támad az EPIV.-ben, az elvileg az ifjabbik Greedo, akivel Anakin lógott, az annak az apja. Áhhh... Fenét okoskodok én itt, ezt te is biztosan tudod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Beindult a Celebration, máris pár finomság. Pelenkát felkötni, remélem tudjátok miért. Tin mester Kaminoi lőtér Kaminio TCW koncept Kaminoi TCW koncept 2 Egy perces részlet az első részek egyikéből! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Jaja. Akkor lenne jó, ha Anakin sötétebb oldalát hozná elő ez az esemény. Hát ha tudni fog róla, akkor ez szinte biztos. 19 - A zillo-fenevad visszavág Köszi szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Köszi Phobos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. (szerkesztve) Te jó ÉÉÉG! Az ott... Tiin mester és Gallia mester mellett... Egy klón kommandós... Méghozzá Delta 7-es... Sev... Te jó ÉÉÉÉÉÉG! A videóban pedig ott az egész Delta osztag! Besz*rááás! Szerkesztve: 2010. Augusztus 13. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Beindult a Celebration, máris pár finomság. Pelenkát felkötni, remélem tudjátok miért. A Kamino-i concept képek nagyon szépek. Pedig a bolygót nem is kedvelem, ezek viszont valahogy lágyabb képet nyújtanak, mint amit az Ep2-ben láthattunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. A Delta kommandó tagjai: Boss, Fixer, Sev és Scorch. Shaak Ti azért van a Kaminón, hogy kiképezze a klónokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Te jó ÉÉÉG! Az ott... Tiin mester és Gallia mester mellett... Egy klón kommandós... Méghozzá Delta 7-es... Sev... Te jó ÉÉÉÉÉÉG! A videóban pedig ott az egész Delta osztag! Besz*rááás!Mondtam, hogy kell a pelenka. Erre én se számítottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.