Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Ja, az ep6 regényváltozatában pedig Obi-Wan és Owen testvérek, valamint Anakin egy olvadt-fém kohóba esett. Most nem arról van szó, hogy mennyire valós a filmekhez képest a regény, hanem, hogy az előzmények és az abban feltűnő személyeket (és azok hátterét) nem az EU írók találták ki Az elképzelés nyilván változott az évek folyamán (lásd kohó, Valórum). És azért ezek a könyvek is Lucas jegyzetei és a forgatókönyv alapján íródtak, mint az összes többi filmregény. Mint ahogy az is elég tagadhatatlan, hogy az ep4 regény bevezetőjében le van írva az ep1-2-3 történetének kerete, ami szintén nem véletlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Mint ahogy az is elég tagadhatatlan, hogy az ep4 regény bevezetőjében le van írva az ep1-2-3 történetének kerete, ami szintén nem véletlen.Persze, meg itt is le van írva, hogy a jedikkel ők végeztek. Viszont Valorum most nem jut eszembe, nála mi volt a különbség? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Senki nem vette észre, de az egyperces részletben Obin nincs harci pajzs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. (szerkesztve) Lucas Celebration hírei. Már az ötödik évad munkálatai is elkezdődtek. Darth Maul testvére szerepelni fog a TCW 3 -ban, kinek neve Savage Opress!!! Szerkesztve: 2010. Augusztus 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. A mára ígért video hun van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. A mára ígért video hun van? Még el se kezdődött a prezentáció. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Lucas Celebration hírei. Már az ötödik évad munkálatai is elkezdődtek. Darth Maul testvére szerepelni fog a TCW 3 -ban, kinek neve Savage Opress!!! WTF? Nah, ilyen húzásra aztán végképp nem számítottam a készítők részéről. És ezúttal szabad az út a készítők részéről, mert Darth Maul előéletéről szinte semmit sem tudunk, kivéve azt, hogy Darth Sidious még egész fiatalon vette magához őt az Iridonián. Talán fény derülhet Darth Maul igazi nevére is. Senki nem vette észre, de az egyperces részletben Obin nincs harci pajzs. Ha nem mondod, fel sem tűnt volna. Ja, az ep6 regényváltozatában pedig Obi-Wan és Owen testvérek, valamint Anakin egy olvadt-fém kohóba esett. Azt nem is George Lucas írta, hanem James Kahn. Ő pedig írt még hasonló érdekességeket... Például Ishi Tib, mint karakter. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. WTF? Nah, ilyen húzásra aztán végképp nem számítottam a készítők részéről. És ezúttal szabad az út a készítők részéről, mert Darth Maul előéletéről szinte semmit sem tudunk, kivéve azt, hogy Darth Sidious még egész fiatalon vette magához őt az Iridonián. Talán fény derülhet Darth Maul igazi nevére is.Ezt Eszter fordította a Jedi rendről, lehet, hogy elnézett valamit. Az viszont biztos, hogy egy zabrak harcos lesz benne. A nevét maga Lucas osztotta meg a közzel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. A rajongói oldalak a következőket küldték tovább Darth Maulról: "Darth Maul's brother in season 3of Clone Wars!" Gondoltam, ez izgisebben hangzik, mint hogy egy sima zabrak lesz a 3. évadban... Itt egy link: http://twitter.com/EUCantina/status/21160047896 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Azt nem is George Lucas írta, hanem James Kahn. Ő pedig írt még hasonló érdekességeket... Például Ishi Tib, mint karakter. A lényeg az ötletgazdán van, az pedig csakis Lucas lehetett. Ennyire nem hinném, hogy az írónak szabad kezet engedett volna. Egész egyszerűen akkor még bizonyos részletek másképp festettek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. A rajongói oldalak a következőket küldték tovább Darth Maulról: "Darth Maul's brother in season 3of Clone Wars!" Gondoltam, ez izgisebben hangzik, mint hogy egy sima zabrak lesz a 3. évadban... Itt egy link: http://twitter.com/EUCantina/status/21160047896 Én hiszek neked/nekik. Jobb is lenne egy ilyen kapcsolódás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Kilenc óra körül kezdődik a TCW fő prezentációja! Maradjatok netközelben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Én hiszek neked/nekik. Jobb is lenne egy ilyen kapcsolódás. Szerintem is így sokkal érdekesebb a dolog. 9-10 körül sajna megyek el itthonról, úgyhogy kövessétek a TCW-s dolgokat, mire hazajövök, el tudjam olvasni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Először kicsit fintorogtam ezen a Darth Maul tesója híren, mert olyan olcsó húzás, de belegondolva, ha jól mesélik be, akkor zseniális lesz. Egyrészt, végre kapunk valami bővebbet a Star Wars talán legtitokzatosabb karakteréről, másrészt, ez lesz az első eset, hogy egy ízig-vérig Sith rokont kap. Vajon milyen lehetett a kapcsolat köztük, egyáltalán, kinek a pártján áll (milyen jó lenne, ha a Köztársaság oldalán állna, bár úgyis gonosz lesz). És hogyan fog egyáltalán kiderülni, hogy testvérek voltak. Érdekes ötlet, remélem jól sül el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Kilenc óra körül kezdődik a TCW fő prezentációja! Maradjatok netközelben. Amúgy valami hír esetleg arról, hogy pl a Twilightot viszontlátjuk majd valamikor egy akcióban? Rég szerepelt már a járgány Lehet, hogy Anakin beadta egy nagygenerálra valahová? Az esetleges újbóli mozifilmben meg remélem nem fogják kihagyni immár a nagy űrharcokat Khm, nah persze az örömteli hír az lenne ha kapnánk egy olyan biztató bejelentést, hogy eyecandyként felbukkant egy-két Z-95-ös is a következő évadok valamelyikében. Ezt a ziccert még kijátszatnák, hiszen komoly rajongói réteg igényelte már korábban is eme géptípust Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Amúgy valami hír esetleg arról, hogy pl a Twilightot viszontlátjuk majd valamikor egy akcióban? Rég szerepelt már a járgány Lehet, hogy Anakin beadta egy nagygenerálra valahová? Az esetleges újbóli mozifilmben meg remélem nem fogják kihagyni immár a nagy űrharcokat Khm, nah persze az örömteli hír az lenne ha kapnánk egy olyan biztató bejelentést, hogy eyecandyként felbukkant egy-két Z-95-ös is a következő évadok valamelyikében. Ezt a ziccert még kijátszatnák, hiszen komoly rajongói réteg igényelte már korábban is eme géptípust Nyugi, én itt leszek. Kilenckor indul a mandula. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Nyugi, én itt leszek. Kilenckor indul a mandula. Először félreolvastam, azt hittem, hogy kilenc óra MÚLVA Na mondom, nincs az az Isten, hogy te addig fennmaradj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Ez a Darth Maul testvére szál érdekesen hangzik, ez elég eredeti ötlet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. http://www.twitvid.com/6S5HK - Maul testvére http://www.twitvid.com/27UL5 - Papanoida báró Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Phobos! Nincs ezekről youtube -os videó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Micsoda kis kocsmai lövölde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Sajnos még nem találtam youtube-osat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. (szerkesztve) A második videóból sajnos nem sok látszik. Az első videóban viszont ott van egy dathomiri boszorkány. Meg merem kockáztatni, hogy ugyanaz, mint aki a Jedi Alliance-ban szerepel. Darth Maul bratyója elég durván néz ki. Háttérben pedig a sithek zenei témája. Szerkesztve: 2010. Augusztus 14. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. (szerkesztve) Igen, mind a Dathomir bolygó, mind az éjnővérek benne lesznek a 3. évadban Szerk: a boszorkányok megtámadják Ventresst, de az "anya" (aki szerepelt a videóban) leállítja őket. Szerkesztve: 2010. Augusztus 14. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. (szerkesztve) Szerk: a boszorkányok megtámadják Ventresst, de az "anya" (aki szerepelt a videóban) leállítja őket. Az "anyát" Yansu Grjaknak hívják, most néztem utána. (Feltéve ha ugyanarról beszélünk, aki az én videómban is van. ) Szerkesztve: 2010. Augusztus 14. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Igen, mind a Dathomir bolygó, mind az éjnővérek benne lesznek a 3. évadban Szerk: a boszorkányok megtámadják Ventresst, de az "anya" (aki szerepelt a videóban) leállítja őket. Yay. Ez így elsőre nekem meredek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. (szerkesztve) Yay. Ez így elsőre nekem meredek. Érdemes tudni róluk, hogy az éjnővérek rancorokon lovagolnak. Szerkesztve: 2010. Augusztus 14. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. a TCW 3. évadában szó lesz majd az Erő egyensúlyáról és a Kiválasztottról is. /THX kolmilan / Dooku ellen harcoló Jedik a Force Cloaking erőt fogját alkalmazni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. a TCW 3. évadában szó lesz majd az Erő egyensúlyáról és a Kiválasztottról is. /THX kolmilan /Dooku ellen harcoló Jedik a Force Cloaking erőt fogját alkalmazni Honnan jönnek ezek a hírek? És mi az a FC Erő? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. a TCW 3. évadában szó lesz majd az Erő egyensúlyáról és a Kiválasztottról is. /THX kolmilan /Dooku ellen harcoló Jedik a Force Cloaking erőt fogját alkalmazni Akkor ezek szerint ezért olyan átlátszóak abban a videóban. Úgy tűnik, hogy ebben az évadban minden eddiginél jobban belenyúlnak az EU-ba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.