Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Most, hogy így egy kisebb maratont tartok a TCW-ből és épp a Zillos epizódokon vagyok túl, felvetődök egy kérdés. Vajon lesz ennek a sztorinak folytatása a harmadik évadban? Palpi ugye klónoztatni akarja végül a szörnyet. Ez pedig akaratlanul is egy ziccer a folytatáshoz. Történetmesélés szempontjából hiba lenne elfelejteni ezt a végszót.Biztos lesz még ilyen epizód. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Közvetlen az EPII után belenéztem a sorozatba és azt kell mondjam, meglepően jól működik így együtt is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Nah, végre kiderült az első két rész címe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. (szerkesztve) Nah, végre kiderült az első két rész címe. Olyannyira titkos, hogy az összes SW oldal közül itt jelentek meg elsőnek. Egyébként sokatmondó címek, vajon kik lesznek a főszereplők? Szerkesztve: 2010. Augusztus 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Erős a gyanúm, hogy főleg klónokat fogunk látni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Erős a gyanúm, hogy főleg klónokat fogunk látni. Van esély rá. Kevesebb mint három hét a premierig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Gondolom rögtön a kaminói támadással nyit az évad. Látjuk majd azt a Tron féle lőteret, a "poliphajókat", Ventrest, második részben meg hát ugye ott lesz ama bizonyos jelenet amikor megérkeznek az ARC kommandó tagjai Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Gondolom rögtön a kaminói támadással nyit az évad. Látjuk majd azt a Tron féle lőteret, a "poliphajókat", Ventrest, második részben meg hát ugye ott lesz ama bizonyos jelenet amikor megérkeznek az ARC kommandó tagjai Bíztam is benne, hogy ez lesz kezdésnek. TOP1-es lesz érzem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Közben van egy olyan érzésem, hogy ez a szál négy részes lesz, és ez az első kettő rész csak felvezetés lesz a csatához. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Bíztam is benne, hogy ez lesz kezdésnek.Pedig már a C5 óta lehet tudni, hogy a kamino trilógia lesz az első 3 része az évadnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Pedig már a C5 óta lehet tudni, hogy a kamino trilógia lesz az első 3 része az évadnak Nem mondta senki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Bobát vajon ott látjuk majd a klón kadétok között? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Bobát vajon ott látjuk majd a klón kadétok között? Nem hiszem. Szerintem Aurrával van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Már ha majd kiszabadítják nemdebár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Már ha majd kiszabadítják nemdebár. Nem Jango halála óta van vele? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Nem Jango halála óta van vele?De, csak ugye most elkapták a kölköt az utolsó részben Winduék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. De, csak ugye most elkapták a kölköt az utolsó részben Winduék.De szerintem ez a Kaminoi szál még bőven ezelőtt játszódik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Jaj, ne bonyolítsuk túl idétlen időugrásokkal. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Jaj, ne bonyolítsuk túl idétlen időugrásokkal. :SPedig ez a Rookies után fog játszódni sztem. De ha nem akkor se értem mit keresne Boba a Kaminon? Azután, hogy szabotált egy rombolót nem hinném, hogy jó ötlet visszavinni a klónok közé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Nekem nem hiányzik oda Boba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Nekem nem hiányzik oda Boba.Nekem sem. A kronológia meg nagy vonalakban megvan, csak néha ugranak vissza az időben, de ezt tudjuk is és a jellemábrázolás is ehhez igazodik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Szerintem miután letartóztatták, nem börtönbe vitték, hanem valami átnevelő intézetbe. Ott aztán átnevelték, esetleg kimosták az agyát, vagy babráltak valamit a génjeivel, aztán visszavezényelték Kaminóra újabb kiképzésre, majd onnan a köztársasági hadseregbe szánják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Szerintem miután letartóztatták, nem börtönbe vitték, hanem valami átnevelő intézetbe. Ott aztán átnevelték, esetleg kimosták az agyát, vagy babráltak valamit a génjeivel, aztán visszavezényelték Kaminóra újabb kiképzésre, majd onnan a köztársasági hadseregbe szánják.A Lethal Trackdown végén mintha a börtön felé menetelt volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. A Lethal Trackdown végén mintha a börtön felé menetelt volna. Onnan még átmehetett egy nevelőintézetbe, vagy a kaminóiakhoz. Hisz ő egy klón. Ráadásul gyerek még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Nem nevelték őt semerre. Magát nevelte tovább fejvadásszá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29. Emlékezzünk az elhunytakra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Emlékezzünk az elhunytakra. Honnan veszik, hogy Clovis meghalt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Viszont nagyon jó ez a kis videó. A zene is el lett találva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Gondolom rögtön a kaminói támadással nyit az évad. Látjuk majd azt a Tron féle lőteret, a "poliphajókat", Ventrest, második részben meg hát ugye ott lesz ama bizonyos jelenet amikor megérkeznek az ARC kommandó tagjai Itt a Delta Squad érkezésére gondolsz? Mert a klón kommandók tagjai nem azonosak az ARC-okkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30. ja,azt nem mondták hogy Clovis meghalt,meg asszem azt sem, hogy Trapper is meghalt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.