Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28.14 éve Most, hogy így egy kisebb maratont tartok a TCW-ből és épp a Zillos epizódokon vagyok túl, felvetődök egy kérdés. Vajon lesz ennek a sztorinak folytatása a harmadik évadban? Palpi ugye klónoztatni akarja végül a szörnyet. Ez pedig akaratlanul is egy ziccer a folytatáshoz. Történetmesélés szempontjából hiba lenne elfelejteni ezt a végszót.Biztos lesz még ilyen epizód.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29.14 éve Közvetlen az EPII után belenéztem a sorozatba és azt kell mondjam, meglepően jól működik így együtt is.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29.14 éve Nah, végre kiderült az első két rész címe. Olyannyira titkos, hogy az összes SW oldal közül itt jelentek meg elsőnek. Egyébként sokatmondó címek, vajon kik lesznek a főszereplők? Szerkesztve: 2010. Augusztus 29.14 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29.14 éve Erős a gyanúm, hogy főleg klónokat fogunk látni. Van esély rá. Kevesebb mint három hét a premierig!
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29.14 éve Gondolom rögtön a kaminói támadással nyit az évad. Látjuk majd azt a Tron féle lőteret, a "poliphajókat", Ventrest, második részben meg hát ugye ott lesz ama bizonyos jelenet amikor megérkeznek az ARC kommandó tagjai
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29.14 éve Gondolom rögtön a kaminói támadással nyit az évad. Látjuk majd azt a Tron féle lőteret, a "poliphajókat", Ventrest, második részben meg hát ugye ott lesz ama bizonyos jelenet amikor megérkeznek az ARC kommandó tagjai Bíztam is benne, hogy ez lesz kezdésnek. TOP1-es lesz érzem.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29.14 éve Közben van egy olyan érzésem, hogy ez a szál négy részes lesz, és ez az első kettő rész csak felvezetés lesz a csatához.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29.14 éve Bíztam is benne, hogy ez lesz kezdésnek.Pedig már a C5 óta lehet tudni, hogy a kamino trilógia lesz az első 3 része az évadnak
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29.14 éve Pedig már a C5 óta lehet tudni, hogy a kamino trilógia lesz az első 3 része az évadnak Nem mondta senki.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29.14 éve Bobát vajon ott látjuk majd a klón kadétok között? Nem hiszem. Szerintem Aurrával van.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29.14 éve Már ha majd kiszabadítják nemdebár. Nem Jango halála óta van vele?
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29.14 éve Nem Jango halála óta van vele?De, csak ugye most elkapták a kölköt az utolsó részben Winduék.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29.14 éve De, csak ugye most elkapták a kölköt az utolsó részben Winduék.De szerintem ez a Kaminoi szál még bőven ezelőtt játszódik.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29.14 éve Jaj, ne bonyolítsuk túl idétlen időugrásokkal. :SPedig ez a Rookies után fog játszódni sztem. De ha nem akkor se értem mit keresne Boba a Kaminon? Azután, hogy szabotált egy rombolót nem hinném, hogy jó ötlet visszavinni a klónok közé.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29.14 éve Nekem nem hiányzik oda Boba.Nekem sem. A kronológia meg nagy vonalakban megvan, csak néha ugranak vissza az időben, de ezt tudjuk is és a jellemábrázolás is ehhez igazodik.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29.14 éve Szerintem miután letartóztatták, nem börtönbe vitték, hanem valami átnevelő intézetbe. Ott aztán átnevelték, esetleg kimosták az agyát, vagy babráltak valamit a génjeivel, aztán visszavezényelték Kaminóra újabb kiképzésre, majd onnan a köztársasági hadseregbe szánják.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29.14 éve Szerintem miután letartóztatták, nem börtönbe vitték, hanem valami átnevelő intézetbe. Ott aztán átnevelték, esetleg kimosták az agyát, vagy babráltak valamit a génjeivel, aztán visszavezényelték Kaminóra újabb kiképzésre, majd onnan a köztársasági hadseregbe szánják.A Lethal Trackdown végén mintha a börtön felé menetelt volna.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29.14 éve A Lethal Trackdown végén mintha a börtön felé menetelt volna. Onnan még átmehetett egy nevelőintézetbe, vagy a kaminóiakhoz. Hisz ő egy klón. Ráadásul gyerek még.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 29.14 éve Nem nevelték őt semerre. Magát nevelte tovább fejvadásszá.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30.14 éve Emlékezzünk az elhunytakra. Honnan veszik, hogy Clovis meghalt?
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30.14 éve Viszont nagyon jó ez a kis videó. A zene is el lett találva.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30.14 éve Gondolom rögtön a kaminói támadással nyit az évad. Látjuk majd azt a Tron féle lőteret, a "poliphajókat", Ventrest, második részben meg hát ugye ott lesz ama bizonyos jelenet amikor megérkeznek az ARC kommandó tagjai Itt a Delta Squad érkezésére gondolsz? Mert a klón kommandók tagjai nem azonosak az ARC-okkal.
Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 30.14 éve ja,azt nem mondták hogy Clovis meghalt,meg asszem azt sem, hogy Trapper is meghalt
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.