Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Most, hogy így egy kisebb maratont tartok a TCW-ből és épp a Zillos epizódokon vagyok túl, felvetődök egy kérdés. Vajon lesz ennek a sztorinak folytatása a harmadik évadban? Palpi ugye klónoztatni akarja végül a szörnyet. Ez pedig akaratlanul is egy ziccer a folytatáshoz. Történetmesélés szempontjából hiba lenne elfelejteni ezt a végszót.
Biztos lesz még ilyen epizód. :evil:
Hozzászólás ideje:
Nah, végre kiderült az első két rész címe. :evil:
Olyannyira titkos, hogy az összes SW oldal közül itt jelentek meg elsőnek. :P Egyébként sokatmondó címek, vajon kik lesznek a főszereplők? :P

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Gondolom rögtön a kaminói támadással nyit az évad. Látjuk majd azt a Tron féle lőteret, a "poliphajókat", Ventrest, második részben meg hát ugye ott lesz ama bizonyos jelenet amikor megérkeznek az ARC kommandó tagjai :evil:

Hozzászólás ideje:
Gondolom rögtön a kaminói támadással nyit az évad. Látjuk majd azt a Tron féle lőteret, a "poliphajókat", Ventrest, második részben meg hát ugye ott lesz ama bizonyos jelenet amikor megérkeznek az ARC kommandó tagjai :P
Bíztam is benne, hogy ez lesz kezdésnek. TOP1-es lesz érzem. :evil:
Hozzászólás ideje:
Jaj, ne bonyolítsuk túl idétlen időugrásokkal. :S
Pedig ez a Rookies után fog játszódni sztem. De ha nem akkor se értem mit keresne Boba a Kaminon? Azután, hogy szabotált egy rombolót nem hinném, hogy jó ötlet visszavinni a klónok közé.
Hozzászólás ideje:

Szerintem miután letartóztatták, nem börtönbe vitték, hanem valami átnevelő intézetbe. Ott aztán átnevelték, esetleg kimosták az agyát, vagy babráltak valamit a génjeivel, aztán visszavezényelték Kaminóra újabb kiképzésre, majd onnan a köztársasági hadseregbe szánják.

Hozzászólás ideje:
Szerintem miután letartóztatták, nem börtönbe vitték, hanem valami átnevelő intézetbe. Ott aztán átnevelték, esetleg kimosták az agyát, vagy babráltak valamit a génjeivel, aztán visszavezényelték Kaminóra újabb kiképzésre, majd onnan a köztársasági hadseregbe szánják.
A Lethal Trackdown végén mintha a börtön felé menetelt volna.
Hozzászólás ideje:
A Lethal Trackdown végén mintha a börtön felé menetelt volna.

Onnan még átmehetett egy nevelőintézetbe, vagy a kaminóiakhoz. Hisz ő egy klón. Ráadásul gyerek még.

Hozzászólás ideje:
Gondolom rögtön a kaminói támadással nyit az évad. Látjuk majd azt a Tron féle lőteret, a "poliphajókat", Ventrest, második részben meg hát ugye ott lesz ama bizonyos jelenet amikor megérkeznek az ARC kommandó tagjai :hmm:

Itt a Delta Squad érkezésére gondolsz? Mert a klón kommandók tagjai nem azonosak az ARC-okkal.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.