Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szerintem ezt foglyuk látni a történetben.

Komolyan aggódok néhány klónért! Remélem Fives nem itt fog elesni. :clap2:

És persze ott van még a Jesse, Kix és Hardcase hármas a The Deserterből. Én őket is bírtam azért, bár annyira nem jelentős szereplők, mint amilyen Fives.

Vajon megeshet, hogy itt fog körvonalazódni a 66-os parancs létrejötte? Egy Jedi tábornok aki hajthatatlanul a halálba küldi az embereit és semmilyen felsőbb parancsnak nem engedelmeskedik és az egyetlen lehetőség az, ha kiiktatják?

Hozzászólás ideje:

És persze ott van még a Jesse, Kix és Hardcase hármas a The Deserterből. Én őket is bírtam azért, bár annyira nem jelentős szereplők, mint amilyen Fives.

Vajon megeshet, hogy itt fog körvonalazódni a 66-os parancs létrejötte? Egy Jedi tábornok aki hajthatatlanul a halálba küldi az embereit és semmilyen felsőbb parancsnak nem engedelmeskedik és az egyetlen lehetőség az, ha kiiktatják?

Egyszerűen túl sok ismert klón jön össze ebben a részben. Lehet, egy ilyen vonal is amit írsz, hogy Krell túlságosan is alábecsüli a klónok életét. Ebben az esetben egy újfajta Jedivel találkozunk. De megölni azért nem fogják a klónok. :) Viszont ha igen, akkor le fog esni az állam.

Hozzászólás ideje:

Egyszerűen túl sok ismert klón jön össze ebben a részben. Lehet, egy ilyen vonal is amit írsz, hogy Krell túlságosan is alábecsüli a klónok életét. Ebben az esetben egy újfajta Jedivel találkozunk. De megölni azért nem fogják a klónok. :) Viszont ha igen, akkor le fog esni az állam.

Az előzetesekből azonban az is kiderült, hogy ő maga is elmegy harcolni a klónokkal. Nem kizárt, hogy a klónok mellett a saját bőrét sem félti. Tipikus hadászati zseni lehet, aki sakkfiguráknak tekinti a katonákat. Érdekes lesz látni, hogy miként viszonyulnak hozzá Rex-ék.

Szerkesztve: - Embo

Hozzászólás ideje:

Azért ha a klónok megtennék hogy kinyírják szerintem egész komoly hajtóvadászat lenne utánuk, "Hogy ha 1 jedit megöltek megölhetnek többet is" alapon

Hozzászólás ideje:

Az előzetesekből azonban az is kiderült, hogy ő maga is elmegy harcolni a klónokkal. Nem kizárt, hogy a klónok mellett a saját bőrét sem félti. Tipikus hadászati zseni lehet, aki sakkfiguráknak tekinti a katonákat. Érdekes lesz látni, hogy miként viszonyulnak hozzá Rex-ék.

Főleg annak fényében, hogy Anakin lelép a helyszínről ha jól tudom. :?

Azért ha a klónok megtennék hogy kinyírják szerintem egész komoly hajtóvadászat lenne utánuk, "Hogy ha 1 jedit megöltek megölhetnek többet is" alapon

Kivéve ha nem derülne ki, hogy ők voltak. ;)

Hozzászólás ideje:

Főleg annak fényében, hogy Anakin lelép a helyszínről ha jól tudom. :?

Kivéve ha nem derülne ki, hogy ők voltak. ;)

Pontosan...

Például ha Pong Krell egész "véletlenül" a tűzvonalukba kerülne és egy "szerencsétlen baleset" következtében életét vesztené.

Hozzászólás ideje:

Hogy a búbánatba kell spoilerezni? Nagyon nem tudom....

Írsz valamit, kijelölöd amit spoilerbe akarsz rakni, majd felül az alsó sorban jobbról a 2. ikonra rámész ami ilyen <> jel, arra kattintasz. Ekkor egy ilyet kapsz:

Blablabla 

majd a code helyére beírod hogy spoiler. :)

Szerkesztve: - NorbiLordi

Hozzászólás ideje:

Túl sokat kombináltok. :) Egy jedi megölése teljesen megalapozatlan és a klónok eddigi viselkedésétől idegen lenne. Felérne a 66-os parancs meglepesésével. A "nonszensz parancs", mint indíték pedig pont a 66-os parancsnak mondana ellent. Az elég "nonszensz" volt mégis végre hajtották.

Hogy a búbánatba kell spoilerezni? Nagyon nem tudom....

Így:

A HSZ ablak bal felső sarkában az egyéb stílust legördíted és kiválasztod. Vagy begépeled, hogy a kapcsoszárójelspoilerkapcsoszárójal és kapcsozárójelperjelspoilerkapcsoszárójel a kívánt szöveget meg közé írod

Hozzászólás ideje:

Nem tudom mit írtál, de ez még nekem is érthetetlen volt. :D Spoilerbe rakni szöveget sokkal egyszerűbben is lehet. Llew leírta.

Szerintem egész érthető volt, nem tudom mi a bajotok vele :D Ugyanazt írtam le mint Llew csak több lépésben, de végeredmény ugyanaz. Majd ágkit megkérdezzük melyiket értette :)

Hozzászólás ideje:

Szerintem egész érthető volt, nem tudom mi a bajotok vele :D Ugyanazt írtam le mint Llew csak több lépésben, de végeredmény ugyanaz. Majd ágkit megkérdezzük melyiket értette :)

ide írja a szöveget, majd ugyanez, csak egy / -jelet tesz a spoiler szöveg elé. Ennyi. :)

Hozzászólás ideje:

Hát én csak "bele néztem " abba,amit írtatok :D Majd gyakorolom egy kicsit,de nem is hinném,hogy spoiler gomb mögé kellene raknom,amit megszeretnék tudakolni :)

Hozzászólás ideje:

Túl sokat kombináltok. :) Egy jedi megölése teljesen megalapozatlan és a klónok eddigi viselkedésétől idegen lenne. Felérne a 66-os parancs meglepesésével. A "nonszensz parancs", mint indíték pedig pont a 66-os parancsnak mondana ellent. Az elég "nonszensz" volt mégis végre hajtották.

Nem volt nonszensz a 66-os parancs.(Nem kötekedni akarok.)

A 66-os parancs parancs nem az volt, hogy "öljétek meg a Jediket"!

Hanem az, hogy

"Amennyiben a vezetőitek árulónak minősülnek, úgy azonnali hatállyal halállal kell lakolniuk."

Egyébként egyetértek; van egy láda söröm rá, hogy a tcw-ban nem fog klón Jedi ellen fordulni, pláne megölni.

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Egyébként egyetértek; van egy láda söröm rá, hogy a tcw-ban nem fog klón Jedi ellen fordulni, pláne megölni.

Elmetrükk? Ha Ventress Rexet is megelmetükrözte a mozifilmben akkor elképzelhető lenne. Amúgy fordult már klón jedi ellen, mikor a Geonosisi csata után azok a férgek elözönlötték a hajót.

Hozzászólás ideje:

Nem hinném, az Umbara flórájától eléggé elüt a világuk kinézete. Napsütötte az Umbara sötétségéhez, sötétes növényzetéhez képest. :)

Hozzászólás ideje:

Akkor következzen a 3. felvonás a 3. évad dvd-jébe való epguide-cetlikkel:

És ezúton kérdezném, hogy vannak-e ilyen érdekességek a mozifilmhez is?

Egyrészt érdekel, másrészt szívesen megcsinálnám ezek mintájára.

ep leírások és érdekességek 3. évad.zip

Hozzászólás ideje:

Elmetrükk? Ha Ventress Rexet is megelmetükrözte a mozifilmben akkor elképzelhető lenne. Amúgy fordult már klón jedi ellen, mikor a Geonosisi csata után azok a férgek elözönlötték a hajót.

Rex -re nem hatott az elmetrükk, csak eljátszotta, hogy figyelmeztetni tudja Anakint. :)

Szerintetek ebben a kvadrológiában lesznek azok a "mind ostorral harcolunk Obi ellen" alakok?

Nem ebben lesznek, hanem az egyel későbbibe. :)

Akkor következzen a 3. felvonás a 3. évad dvd-jébe való epguide-cetlikkel:

És ezúton kérdezném, hogy vannak-e ilyen érdekességek a mozifilmhez is?

Egyrészt érdekel, másrészt szívesen megcsinálnám ezek mintájára.

Jó lett ez is, bár néhány concept kép feljebb került a kis kép mellé. Ez szándékos? A mozifilmekhez rengeteg érdekesség van, csak össze kell szedni. :D

Hozzászólás ideje:

Nem ebben lesznek, hanem az egyel későbbibe. :)

Ó de kár :) Pedig azokat egy csöppel jobban várom,nem tudom miért :)

Hozzászólás ideje:

Jó lett ez is, bár néhány concept kép feljebb került a kis kép mellé. Ez szándékos? A mozifilmekhez rengeteg érdekesség van, csak össze kell szedni. :D

Szándékos, igen, illetve inkább azt mondanám, hogy kénytelen voltam ,mert ha a helyén hagyom nem férek el az általam elképzelt 12,5x17,5-ös átlag méretben.

Az olyan epizódoknál, mint a Hunt for Ziro, egyszerűen ott fent volt hely a képek számára a sok szöveg miatt.

A korábbi kettő évadban is volt ilyen és írtam is hogy ne vedd szentségtörésnek, mint ahogy azt se, hogy sokszor a szereplők fele lett csak feltüntetve.

Nem egyszerű egyébként megoldani, lehet vele tökölni rendesen.

A 4. évadról:

azt már most látom, hogy itt is lesz bajom, mert rengeteg a kép. A korábbi 1-2-es átlag itt olyan 7-8 ra ugrott.

Bár a szöveg (szerencsére) sokkal kevesebb, de előrebocsátom, hogy ez lehetetlen lesz a korábbi méretben.

Úgyhogy pár kép bánni fogja biztosan. Igyekszem majd ésszel szanálni és a fontosabbakat megtartani azért.

Egyébként ezek, hogy legyenek?

Minden héten dobjam fel a frissítettet, vagy várjak az évad végéig? Mert innentől naprakészen fogom csinálni, mint az epguide képeket.

Ja és nem a mozifimekhez!! A TCW-mozifimhez. Maradjunk csak a témánál! Van esély, hogy Norbilordival megoldjátok?

Hozzászólás ideje:

Szándékos, igen, illetve inkább azt mondanám, hogy kénytelen voltam ,mert ha a helyén hagyom nem férek el az általam elképzelt 12,5x17,5-ös átlag méretben.

Az olyan epizódoknál, mint a Hunt for Ziro, egyszerűen ott fent volt hely a képek számára a sok szöveg miatt.

A korábbi kettő évadban is volt ilyen és írtam is hogy ne vedd szentségtörésnek, mint ahogy azt se, hogy sokszor a szereplők fele lett csak feltüntetve.

Nem egyszerű egyébként megoldani, lehet vele tökölni rendesen.

A 4. évadról:

azt már most látom, hogy itt is lesz bajom, mert rengeteg a kép. A korábbi 1-2-es átlag itt olyan 7-8 ra ugrott.

Bár a szöveg (szerencsére) sokkal kevesebb, de előrebocsátom, hogy ez lehetetlen lesz a korábbi méretben.

Úgyhogy pár kép bánni fogja biztosan. Igyekszem majd ésszel szanálni és a fontosabbakat megtartani azért.

Egyébként ezek, hogy legyenek?

Minden héten dobjam fel a frissítettet, vagy várjak az évad végéig? Mert innentől naprakészen fogom csinálni, mint az epguide képeket.

Én csak mint érdekességeket rakom el a munkáidat, szóval évad végén elég lesz szerintem. :)

Hozzászólás ideje:

Én csak mint érdekességeket rakom el a munkáidat, szóval évad végén elég lesz szerintem. :)

Közben szerkesztve az előző hsz-t kérdeztem egyet. Azzal mi a helyzet?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.