Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

2. rész - Gunga támadás szinkronnal...

Star.Wars.The.Clone.Wars.s04e02.WEB-DL.HUN.XviD-lbnd

http://data.hu/get/4968642/swtcw402hu.r00

http://data.hu/get/4968643/swtcw402hu.rar

Köszönjük szépen!

Hadd kedveskedjek neked egy avatarral:darth bundy.jpg

Ha nem tetszik, csak szólj és készítek neked amilyet szeretnél!

Hozzászólás ideje:

Király az avatar, használom is köszönettel... :peace:

Örülök.

A mai rész sem 2.35:1-es képarányú? Tavaly azok voltak tőled. -egyébként még csorog le..

És nem tudod mi lehet a gond nálam a 720p-s mkv-iddel, hogy sem a gép, sem a BD lejátszó nem viszi azt amit te készítesz? :hmm:

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Örülök.

A mai rész sem 2.35:1-es képarányú? Tavaly azok voltak tőled. -egyébként még csorog le..

És nem tudod mi lehet a gond nálam a 720p-s mkv-iddel, hogy sem a gép, sem a BD lejátszó nem viszi azt amit te készítesz? :hmm:

A képarány a forrás miatt ilyen. Tavaly "720p HDTV-Rip SkyHD"-ből készültek, most WEB-DL-ből. Azt, hogy miért nem megy nálad nem tudom. Ha van valakinek ötlete szívesen fogadom.

Hozzászólás ideje:

Magyar szinkronban szerintem az abszolút mélypont vagy az Umbara kvadrológia, vagy az évadzáró lesz. Akárkit is választanak majd Darth Maul magyar hangjának, szinte biztos vagyok benne, hogy hiányozni fog belőle a Sam Witwer-féle beleélés.

Hozzászólás ideje:

Magyar szinkronban szerintem az abszolút mélypont vagy az Umbara kvadrológia, vagy az évadzáró lesz. Akárkit is választanak majd Darth Maul magyar hangjának, szinte biztos vagyok benne, hogy hiányozni fog belőle a Sam Witwer-féle beleélés.

Nézd én már akkor sírnék az örömtől, ha Zágoni Zsolt lenne, mint az ep 1-ben.

De ismerve a szinkronstábot, jó esetben Varga Rókus lesz, rossz esetben Csondor Kata. :lol::cry:

Hozzászólás ideje:

Nézd én már akkor sírnék az örömtől, ha Zágoni Zsolt lenne, mint az ep 1-ben.

De ismerve a szinkronstábot, jó esetben Varga Rókus lesz, rossz esetben Csondor Kata. :lol::cry:

Ha már Jar Jarnak is eredeti... :) Eperjes Károly egész jó Maul lenne, igaz, nem olyan a hangszíne, de elég rosszfiús.

Hozzászólás ideje:

Ha már Jar Jarnak is eredeti... :) Eperjes Károly egész jó Maul lenne, igaz, nem olyan a hangszíne, de elég rosszfiús.

Igen, Bicskey Lukács jelenléte üdítő kivétel! :clap:

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:
Hozzászólás ideje:

Nekem csak az első link nem megy a "lassú letöltés" gombra kattintva. Azt írja hogy az oldal nem található.

Szerk.: Most már megengedi. >.< Nem tudom eddig mi volt a baj.

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:

Hajaj. Azthiszem elszúrtam valamit,pedig tegnap minden simán ment. :pfff:

Szerk: A 720p verziónál is kettőt kell letölteni? Pl. az első kettőt? Hihetetlen,de nem vágom :/

Szerkesztve: - Ágki

Hozzászólás ideje:

Hajaj. Azthiszem elszúrtam valamit,pedig tegnap minden simán ment. :pfff:

Szerk: A 720p verziónál is kettőt kell letölteni? Pl. az első kettőt? Hihetetlen,de nem vágom :/

Nem, a 720p-nél az összeset le kell, hiszen ez egy darabolt fájl. :) Sokkal nagyobb a mérete és .mkv kiterjesztésű. :) De szebben is néz ki. :)

Hozzászólás ideje:

Data.hu nem a legjobb választás, lehet 3nap múlva már az összes link halott lesz. Kár, hogy a Megaupload megszűnt! :(

Javaslom még a 4shared-et, oda egyben is felférnének a részek, annyi, hogy a tárhelyedre havonta 1* be kell lépni, ha csak 2mp-re is, mert törlik a tartalmát!

Hozzászólás ideje:

Nem, a 720p-nél az összeset le kell, hiszen ez egy darabolt fájl. :) Sokkal nagyobb a mérete és .mkv kiterjesztésű. :) De szebben is néz ki. :)

Hoppá :o Hát,most erre mit is mondhatnék :oops: De azért kösz :)

Hozzászólás ideje:

Hoppá :o Hát,most erre mit is mondhatnék :oops: De azért kösz :)

Hát, sok időbe telne letölteni, szerintem ha gyors megtekintésre vágysz, az .avi jobban megéri. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.