Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Március 17. Hozzászólás ideje: 2015. Március 17. A Star Wars egy Jason Aaron által írt, John Cassaday által rajzolt képregénysorozat, egyben első az új Marvel-féle Star Wars szériák sorában. A történet az Egy új remény és A Birodalom visszavág közt játszódik, olyan klasszikus hősökkel a főszerepben, mint Luke Skywalker, Leia Organa, Han Solo, Chewbacca, R2-D2 és C-3PO. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Március 26. Hozzászólás ideje: 2015. Március 26. Az első részt elolvastam de nem igazán nyűgözött le. Persze a vége érdekessé tette, így majd sort kerítek a folytatásra is. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Március 31. Hozzászólás ideje: 2015. Március 31. Most a harmadik szám végén nekem úgy jött le, hogy ez "Skywalker lecsap" sztoriszál véget ért és a 4-től új szál indul. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. (szerkesztve) Most végre elolvastam a 3 részt! Nagyon tetszett!Jó volt látni a régi ismerősöket! 3PO-tól mondjuk megint kiborultam... Érdekes mondjuk,hogy Luke,hogy menekült meg?! A dobozka mi lehet? Szerkesztve: 2015. Április 1. - ZoliZoltán Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. Jó kezdés volt az első három szám. Engem is érdekelne, hogy menekült meg Luke mert ez kicsit elnagyolt. Az is fura, hogy mit keresett Kenobi házánál az a két fazon? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Április 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 7. Az is fura, hogy mit keresett Kenobi házánál az a két fazon? Csak elhaladtak előtte, hogy kietlenebb rejtekhelyet találjanak a frissen kinyírt rodiai hullának a birodalmiaktól és Jabba embereitől nyüzsgő Mos Eisley helyett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 7. Hozzászólás ideje: 2015. Április 7. Akkor ezzel egy új szál veszi kezdetét? Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Lehet,hogy akkor ez megint csak egy tisztelges...aztan semmi tobb. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. (szerkesztve) Tisztelgésnek ok, de semmi értelme ha csak úgy lóg a levegőben. Szerkesztve: 2015. Április 9. - Ody Mandrell Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Április 9. Hozzászólás ideje: 2015. Április 9. Megmutatták, hogy hagyott egy könyvet Lukenak, hamarosan biztos elkeveredik oda érte. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Április 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 9. Akkor ezzel egy új szál veszi kezdetét? A cymooni gyáras szál elvileg lezárult a 3. számban (ennek az utóhatásaival foglalkozott a Darth Vader 1. száma), így gondolom, új sztoriszálat kapunk. A két fickót szerintem szimplán csak azért mutatták, hogy így emeljék be Kenobi kunyhóját, ne csak random bukkanjon fel, minden körítés nélkül. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 9. Hozzászólás ideje: 2015. Április 9. Én is ilyesmire gondoltam. Reméljük valóban erről van szó. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Április 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 23. A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Április 23. Hozzászólás ideje: 2015. Április 23. Kösz Sky! Kicsi megkevert Vader a borítón hirtelen azt hittem a Vader 4. része, de az meg már kijött akkor most mivaaan...? De aztán helyre raktam Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Április 24. Hozzászólás ideje: 2015. Április 24. Hát ez a 4. szám most nem volt valami nagy szám. Kifejezetten unalmas lett. Meg is lepődtem, hogy a Skywalker lecsap történetszál még nem ért véget. A Lázadók gondjai érdekesek, Luke dilemmája is, de ez nem volt elég egy jó számhoz. Közepes. Köszönjük a fordítást. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 24. Hozzászólás ideje: 2015. Április 24. Köszi! Most hirtelen én is néztem,hogy megit Vader 4. ? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Április 27. Hozzászólás ideje: 2015. Április 27. Köszi, Sky Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. Hozzászólás ideje: 2015. Április 29. (szerkesztve) Ezer koszonet. Van egy dolog amit nem ertek hogyan lehet az hogy nemet nyelven mas jelenik meg Szerkesztve: 2015. Április 29. - Hunner Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Május 21. Hozzászólás ideje: 2015. Május 21. Na végre elolvastam a 4-et! Nagyon jó ez a a szál!Imádom4 és itt van BOBAAAAAA :yeah: Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Május 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Május 21. Közben befutott az 5. szám is. A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. A franc... Kosziiii Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Hozzászólás ideje: 2015. Május 22. Köszönjük a fordítást! Az ötödik szám már egy fokkal jobb, mint az előző, főleg a Fett-el és Luke-kal kapcsolatos részek tetszettek. Han és Leia részei valahogy unalmasak voltak számomra. Négyes. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Május 23. Hozzászólás ideje: 2015. Május 23. Nagyon jó rész!Egyre jobb,nem lehet már szavakat találni az ajnározásra! De jó lenne ha kiadnák őket itthon is.... Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Június 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Június 4. A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Június 4. Hozzászólás ideje: 2015. Június 4. Köszi Sky!!! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Június 4. Hozzászólás ideje: 2015. Június 4. Na ez a szám megint nagyon tetszett, szerencsére volt olyan jó, mint az első 3. Luke összecsapása Boba Fettel nagyon ász lett, e mellett Han falaségének, Sana Solo felbukkanásának is nagy hatása volt. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.