Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. Nagyon repül az idő. A fórum ehhez a filmhez köthető. A kedvenc jelenetekről majd az adott topikban. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. Hihetetlen, hogy eltelt azóta 15 év... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. 1 órával korábban, Iqvi írta: Ma 15 éve mutatták be a filmet a mozikban, nektek mi a kedvenc jelenetetek, jelenetsorotok? Nekem például az operás jelenet, és a Birodalom kikiáltása nagyon tetszik. Az egész film elejétől a végéig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 19. Azért mintha ma már sokkal többen mondanák, hogy micsoda nagyszerű film ez, mint 15 éve, amikor egy csomó embernek nem tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Május 21. (szerkesztve) 2020. 05. 19. - 19:21, Ody Mandrell írta: Nagyon repül az idő. A fórum ehhez a filmhez köthető. A kedvenc jelenetekről majd az adott topikban. 2020. 05. 19. - 20:11, Pildi írta: Hihetetlen, hogy eltelt azóta 15 év... A durva az hogy pontosan emlékszem a premier napjára. Hogy milyen idő volt pl(Mintha Anakin/Vader lelke háborgott volna olyan itéletidő volt). A várakozásra, a rajzfilmre a film elött, a FILM-re, és az utána való sétára a Váci úton át az Árpád-hídon beszélgetve egy baráttal a filmről. Sosem felejtem el azt a napot. Szerkesztve: 2020. Május 21. - Frenkie 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. Tegnap lett 16 éves a muvi. Ez alapján a topik címe akár "16 éves a Sith-ek bosszúja" is lehetne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. Öt évente van jubileum. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 20. Okés! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 26. Találtam egy gyöngyszemet, ha már elmúlt 15 éves a film, akkor ez illik hozzá bizony! STAR WARS: The Republic's End Trailer - (ROTS Modernised) 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Május 20. Tegnap volt 18 éves a film, nem is tudtam csak miután megnéztem. Már egy éve nem láttam, de tegnap valamiért kedvet kaptam hozzá. Most már tudom az okát. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2023. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Május 20. 18 év... Ez különösen akkor érződik iszonyú soknak, ha belegondolok, milyen kicsik voltak még a gyerekeim, akik azóta már mind nagykorúak. A kisebbik lányomnak, aki akkor még csak 1 éves volt s emiatt természetesen jóval később látta, ez a kedvenc SW filmje azóta is, pedig ő értő közönségként minden SW projektet figyelemmel kísér most is. Talán az én kedvenc filmem is, még mindig. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Május 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Május 20. Itt nagyon látszik, hogy mennyire rohan az idő...18 év. Nagykorú lett és persze még mindig fantasztikus a film. Utána az Obi-Wan pedig csak fokozza. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.