Derb Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 26. Veletek volt már olyan, hogy amikor meghallottátok egy film előtt a Fox fanfárt, rögtön azt vártátok, hogy megjelenik a Lucasfilm logo és a long time ago in a galaxy far, far away felirat, és aztán JW zenéje? Mert velem állandóan. Minden egyes alkalommal, amikor hallom. Mostanra már leszoktattam magam nagyjából arról, hogy ilyenkor SW filmet várjak, de akkor is mindig az jut eszembe. Számomra a Fox fanfár az SW része. Velem is pont ez van! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 26. Akkor jó. Ezek szerint ez nem valami elmebaj nálam Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 26. Hát igen szerintem minden sw rajongónál kijön előbb-utóbb. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 26. Volt hogy rohantam át a másik szobából, mikor meghallottam, mert azt hittem kezdődik... :56: Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 26. Volt hogy rohantam át a másik szobából, mikor meghallottam, mert azt hittem kezdődik... :56: Velem csak 1x,2x fordult elő. Mivan mindenki elment Exitet nézni az Így készült sötét oldalt? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 26. Az a baj ezzel a fanfárral, hogy nem Williams zenéje. Tudja valaki ki komponálta? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 26. Az a baj ezzel a fanfárral, hogy nem Williams zenéje. Tudja valaki ki komponálta? Alfred Newman Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 26. Köszi! Számomra ez már egybe nőtt az sw-vel. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 28. Klónok filmzene 561 forintért! http://www.fokuszonline.hu/cgi-bin/htmlos....050313114185639 Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Klónok filmzene 561 forintért!http://www.fokuszonline.hu/cgi-bin/htmlos....050313114185639 Megrendeltem... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Színtén De többe kerül a postaköltség mint a CD Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Remélem nem elírásról van szó. Én 2002-ben vettem meg. Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Én rádumáltam 4 kolegát hogy rendeljenek vmit, így +200 Ft. Az sw.hu-n írta egy srác, hogy szte nem elírás, az oldal boltjában ő is ennyiért vette, de ugyanannak az üzletnek másik boltjában 5600 volt. Ha elírás, ha nem, ennyit simán megér. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Ha igen, a fogyasztók félrevezetése miatt meg lehet őket szólni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Ha igen, a fogyasztók félrevezetése miatt meg lehet őket szólni És persze nem kell átvenni a lemezt a postástól. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Én ma vagy holnap elballagok a Rákóczi út 14-hez.Nemkell 500 FTt ráfizetnem.Csak legyen még raktáron, ha ennyien rendelték meg :39: Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Én ma vagy holnap elballagok a Rákóczi út 14-hez.Nemkell 500 FTt ráfizetnem.Csak legyen még raktáron, ha ennyien rendelték meg :39: És ha csak átverés.Utánzat?Volt már ien.5000 ft-ot érő cd-t nem fognak 500.600 ft.ért oda adni! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Én ma vagy holnap elballagok a Rákóczi út 14-hez.Nemkell 500 FTt ráfizetnem.Csak legyen még raktáron, ha ennyien rendelték meg :39: És ha csak átverés.Utánzat?Volt már ien.5000 ft-ot érő cd-t nem fognak 500.600 ft.ért oda adni! Egy pali a fórumon megvette, és jó volt neki. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Én ma vagy holnap elballagok a Rákóczi út 14-hez.Nemkell 500 FTt ráfizetnem.Csak legyen még raktáron, ha ennyien rendelték meg :39: És ha csak átverés.Utánzat?Volt már ien.5000 ft-ot érő cd-t nem fognak 500.600 ft.ért oda adni! Egy pali a fórumon megvette, és jó volt neki. Akkor nem szóltam nekem is csak apám ultette a bogarat a fulembe. de minde elképzelhető a mai világban.Gondolok ienkor a Postára. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Veletek volt már olyan, hogy amikor meghallottátok egy film előtt a Fox fanfárt, rögtön azt vártátok, hogy megjelenik a Lucasfilm logo és a long time ago in a galaxy far, far away felirat, és aztán JW zenéje? Mert velem állandóan. Minden egyes alkalommal, amikor hallom. Mostanra már leszoktattam magam nagyjából arról, hogy ilyenkor SW filmet várjak, de akkor is mindig az jut eszembe. Számomra a Fox fanfár az SW része. Ez bizony az idő során kialakult Pavlovi-reflex. Nem csak a kutyák nyálcsorgása indul a csengőre, hanem a Foxfanfárra mi is beindulunk az SW-re. Alfred Newman írta 1954-ben, de Johnny Williams újra hangszerelte 77-ben azért hangzik ilyen jól, azóta átvették a Fox-nál ezt a hangszerelést és így szól minden filmnél. Érdemes meghallgatni egy 1977-nél régebbi filmet, mert annak teljesen más furcsa a hangszerelésé, mármint a fanfárnak. Arról nem ugrik be az SW. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. A fanfárreflex nálam is pompásan működik. A fanfár és a főcímzene összekötése azért is megy könnyen az embereknek, mert ugyanabban a hangnemben íródtak, ezért valahogy összetartozónak halljuk őket. Így a fanfár olyan, mintha egy "előszó" lenne az őt követő főtémához. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Én 2002-ben vettem meg. Szintén. A premier napján beszereztem. lokatelli köszi az infókat, ezt nem tudtam. A fanfárreflex nálam is pompásan működik. A fanfár és a főcímzene összekötése azért is megy könnyen az embereknek, mert ugyanabban a hangnemben íródtak, ezért valahogy összetartozónak halljuk őket. Így a fanfár olyan, mintha egy "előszó" lenne az őt követő főtémához. Legközelebb úgy hallgatom meg, hogy figyelek erre, remek észrevétel Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Veletek volt már olyan, hogy amikor meghallottátok egy film előtt a Fox fanfárt, rögtön azt vártátok, hogy megjelenik a Lucasfilm logo és a long time ago in a galaxy far, far away felirat, és aztán JW zenéje? Hm... velem még sosem esett ez meg egy valamiért. A másik kedvenc Sagamat is a Fox jegyzi és ha meghallom a fanfárt rögvest hat különböző zenét várhatnék Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Most képzeljétek el mi lett volna, ha anno a Paramount-nál készülnek a filmek? Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Most képzeljétek el mi lett volna, ha anno a Paramount-nál készülnek a filmek? Miért is érdekes ez? Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Most képzeljétek el mi lett volna, ha anno a Paramount-nál készülnek a filmek? Hát akkor annak Johnny remekel egy gyönyörű melódiát "beköszönőnek". Jó példa erre a Dreamworks, a Kapj el, ha tudsz előtt, annak is egy gyönyörű, kapj el, ha tudszos hangzású betét keletkezett. Nagykár, hogy a DreamWorks nem tartotta meg, és mindig más, vagy semmi zenével kezdenek. Mondhatnaánk még az Universalt is, ami a Jurassic parkkal egy szép JP feelinget kapott. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 29. Miket beszélek! Az Universalnak ajánlotta fel Lucas anno az SW-t. Nekik mindig más a szignáljuk... Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 30. Megjött az ep2 lemezem, Yoda-s borítóval. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 30. Megjött az ep2 lemezem, Yoda-s borítóval. Mikor rendelted? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 30. Én is megkapta. Nekem Jangos bóritós lett. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.