Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Melyik filmet nézte? Olyan nincs a Jediben, hogy Leia iszik Jabba poharából. A bárkán van. Megkóstoltatja vele azt a zöld trutymót. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. (szerkesztve) Ez nem így van a filmben. Leia nem iszik Jabba kelyhéből. 29:27-29:33 -ig van a jelenet. Szerkesztve: 2009. Június 15. - Ody Mandrell Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Nem csodálom hogy Jabbának folyik a nyála Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Ez nem így van a filmben. Leia nem iszik Jabba kelyhéből. 29:27-29:33 -ig van a jelenet. Ennyi erővel Palpatine se robbanhat fel az aknában, mert nem láttuk leérni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Ennyi erővel Palpatine se robbanhat fel az aknában, mert nem láttuk leérni Ami nincs a filmben azt szerintem nem kell hozzákölteni. 26 év alatt egyszer nem jutott eszembe, hogy Jabba esetleg meg akarja itatni Leiát azzal a kólával. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Ami nincs a filmben azt szerintem nem kell hozzákölteni. 26 év alatt egyszer nem jutott eszembe, hogy Jabba esetleg meg akarja itatni Leiát azzal a kólával. Pedig annyira nyilvánvaló Még Thripio is elfordítja a szemét. A könyv is leírja. A történet szerint megtörténik és ez a lényeg. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. (szerkesztve) Pedig annyira nyilvánvaló Még Thripio is elfordítja a szemét. A könyv is leírja. A történet szerint megtörténik és ez a lényeg.Na végre egy normális hozzászólás, bár a kérdés az volt, hogy miért akarja megitatni? Remélem legalább Dzséjt erre jár és válaszol rá ő tuti tudja Szerkesztve: 2009. Június 15. - Darth_Phobos Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Pedig annyira nyilvánvaló Még Thripio is elfordítja a szemét. A könyv is leírja. A történet szerint megtörténik és ez a lényeg. Thripio elfordítja a szemét? Szerintem nézd meg a filmet. Ideje lenne. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Na végre egy normális hozzászólás, bár a kérdés az volt, hogy miért akarja megitatni? Remélem legalább Dzséjt erre jár és válaszol rá ő tuti tudja Udvariasságból Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Udvariasságból Kevered. Thripio még a palotában fordítja el a szemét, a kólás jelenet pedig a bárkán van. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Kevered. Thripio még a palotában fordítja el a szemét, a kólás jelenet pedig a bárkán van. Vágom, de a könyv a kóstoltatásnál is megemlíti. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Vágom, de a könyv a kóstoltatásnál is megemlíti. Tudod, hogy a könyv csak EU. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Na végre egy normális hozzászólás, bár a kérdés az volt, hogy miért akarja megitatni? Remélem legalább Dzséjt erre jár és válaszol rá ő tuti tudja Nos kérlek, ez valójában Jabba rejtett terve. Galaxis uralmi terveinek első fázisában létre akart hozni egy ember-hutt hibridet (kezdetben twi'lek-hutt hibridben gondolkozott, de az alany nem volt hajlandó odaülni a farká... priccsre, ezért ledobták, hogy twi'lek-rankoreledel hibrid legyen belőle). Nos, a hibridek elkészítéséhez ezt a koktélt kellett volna elfogyasztania Leianak, mert ez valójában retrovírusos lötty, és ripsz-ropsz átíródott volna a génje. Ezzel létrejött volna egy huttman, ami az új hibridek királynője lehetett volna. Sajnos Jabba pórul járt, mert a vitorlás homokbuckára futott, ezért a lé kidőlt, és onnan felnyalta Crumb. Rá természetesen nem volt hatással, bár furcsa vonzalmat kezdett érezni C-3PO után, és különösen a szemét találta vonzónak. Kevered. Thripio még a palotában fordítja el a szemét, a kólás jelenet pedig a bárkán van. Én már ott elakadtam, hogy C-3PO-nak forgatható a szeme Vágom, de a könyv a kóstoltatásnál is megemlíti. A könyv azt is megemlíti, hogy Ben és Owen testvérek Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Na Dzséjtben nem kellett csalódnom, jött és elmondta mi történt Megírtam a srácnak, kíváncsi vagyok mit szól hozzá. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. Nem tudom, mit fog szólni hozzá, de én majd lefordultam a székről Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. A válasza: "Ember!Köszönöm a választ!Zseni vagy! Aki arra képes,hogy ilyeneket megtudjon az már besorolható a legnagyobb Star Wars fanokhoz! De forrás mi???Dzséjt?az mi?és kik az okasabb emberek?(asszem nálad okosabb kevés van). Jabba Oollával is ezt megakarta csinálni??? De a twilek lány sem akart szeretkezni a huttal?" Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. Tudod, hogy a könyv csak EU. A köny nem G-canonnak számít? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. A köny nem G-canonnak számít? Csak azok a részek, amik a filmben is szerepelnek. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. (szerkesztve) De még a kivágott jelenetek is G-canonnak számítanak (ha nem befolyássolják a filmet),és azok sincsenek benne a filmben. Szerkesztve: 2009. Június 16. - Nabopolasszar Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. De még a kivágott jelenetek is G-canonnak számítanak (ha nem befolyássolják a filmet),és azok sincsenek benne a filmben. Na de honnan tudod, mi kivágott jelenet a könyvben, és mi nem az? Sose került napvilágra minden kivágott jelenet. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. A könyv azt is megemlíti, hogy Ben és Owen testvérek Komoly? Melyik könyv említi? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. A köny nem G-canonnak számít? Mi az a G canon? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. (szerkesztve) A Jedi könyvváltozata. A 85-ös kiadás 78. oldalán a lap alja felé Mikor apád elment, nem tudta, hogy anyád gyermeket vár. Anyád meg én tudtuk, hogy végtére is rájöhet, de a lehető legnagyobb biztonságban akartunk titeket tartani, ameddig csak lehet. Így hát elvittelek a Tatuinra, Owen öcsémhez... anyád pedig magával vitte Leiát az Alderaanra, hogy ott Organa szenátor lányaként nevelkedjen fel. Szerkesztve: 2009. Június 16. - Darth_Phobos Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. Érdekes lett volna ha ilyen marad az eredeti párbeszéd a filmben is. De így már ezeket a kijelentéseket keresztbe át kell húzni. Találkoztam már olyan SW fannal is akinek pont ezek miatt nem tetszett az EP3. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. (szerkesztve) Mi az a G canon? http://starwars.wikia.com/wiki/Canon Röviden annyi hogy vannak erősebb SW művek és vannak gyengébbek A G-canon(George Lucas) a legerősebb: a 6 film a könyvek és néhány kivágott jelenet A T-canon(Television) ide tartozik a TCW és majd a sorozat A C-canon(Continuity) ide tartozik a CW és még csomó minden Az S-canon(Secondary) ide tartozik a legtöbb régebbi mű AZ N-canon(Non) ezt pontosan nem tudom (talán a nem hitelesek) de ide tartozik a LEGO STAR WARS Szerkesztve: 2009. Június 16. - Nabopolasszar Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. Köszönöm szépen. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Ma este a FILM+on leadják a filmet, el se hiszem! Nézi valaki még? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Ma este a FILM+on leadják a filmet, el se hiszem! Nézi valaki még? Én holnap nézem DVD -n (ma TESB). De belekukkantok. Kilenckor lesz? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 11. Inkább megnézem gépen. Se reklám, se rémes Stohl-féle szinkron és a Lapti Nek megy Jabba palotájában Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.