Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 24. Krande cseszheti a fontjait. Mehet yent váltani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. (tudod, most hogy mondod, megfordul a fejemben....) Egy éve volt, de nagyon jó volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 15. Bizony jó volt Egyébként meg most éri meg váltani, ha valakinek van pénze és gondol a jövőre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Július 16. Jövőre? Jó, tudom, értem.... de mégis, olyan jó remélni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 26. Jókor, de utána számoltam: 1997 nyarán szerettem bele a SW-be, mégpedig ha jól emlékszem júliusban.... Yoda fülére mondom, méltón megünnepeltem a jubilálásomat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 26. Érdekes, hogy ez nem jutott eszedbe korábban, pedig szép kerek évforduló. De jobb későn, mint soha. A tavalyi londoni út nekem is kerek éves évfordulókat jelentett, London vonatkozásában: 1987-ben voltam ott először egy kórusverseny kapcsán (mint versenyző), 1997-ben pedig másodszor, egy 1 hetes pénzügyi tanfolyamon, ahová a munkahelyem küldött (akkor még volt pénz ilyenekre is...). Mindkettő nagy élmény volt, de a legnagyobb persze a 3. alkalom lett: a Celebration Europe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.