Ody Mandrell Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 (edited ) Igazi ünnepet kellene varázsolni erre a gyönyörű évfordulóra. Van még egy évünk erre. Ide lehetne írni a tippeket, ötleteket. Én arra is gondoltam, kimehetnénk L.A.-be a celebration-ra. Meg lehetne szervezni. Igaz szűk körben, de már felmerült egy ilyen út lehetősége tavaly, a 2005-ös rendezvény kapcsán is. Hátha most összejönne! Edited June 26, 2007 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Hm... jövőre ilyenkor érettségizem... Donát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Hát ha mostanában kezdenénk szervezni, én bevállalnék egy ilyen utat. Csak ne ekkor kelljen vizsgáznom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Nem rossz ötlet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Ha lenne pénzem, akkor már tegnap kimentem volna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimonZ Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Az ötlet jó!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Aki kimegy, az érezze magát jól az itthoniak nevében is! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 (edited ) Igazi ünnepet kellene varázsolni erre a gyönyörű évfordulóra. Van még egy évünk erre. Ide lehetne írni a tippeket, ötleteket. Én arra is gondoltam, kimehetnénk L.A.-be a celebration-ra. Meg lehetne szervezni. Ez már nekem is megfordult a fejemben, csak azért nem mertem felajánlani, mert túl vadnak tünt elsőre De én mindenképp benne vagyok! Mivel ez évben már végleg elhagyom az iskolapadot igy a vizsgák tuti nem fognak közbeszólni Edited May 28, 2006 by Bomarr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Nekem egyre jobban tetszik az ötlet, egy nagy akadálya lenne: az anyagiak. Alaposan utána kellene nézni, hogy kb. mennyi lenne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 28, 2006 Author Share Posted May 28, 2006 Az ötlet jó!!! Te lehetnél a fordító/tolmács. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 28, 2006 Author Share Posted May 28, 2006 Kb. 200 ezerre saccoltuk a költségeket (mindennel együtt). Gondolom ez az összeg beszűkíti a kiutazást vállalók névsorát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Glutty... 200 ezres? Heh... hát mondjuk a húgomnak a szüleim finanszíroztak egy moszkvai utat, talán rá tudom venni őket, hogy nekem meg finanszírozzanak egy los angelesi utat... nem tom, de ha rajtam múlik, én nagyon szívesen mennék. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 28, 2006 Author Share Posted May 28, 2006 Sajnos ilyen sok. És ez még csak sacc... Vízum, repülőjegy (oda-vissza), ottani költésgek, vásárlás...egy kissebb vagyon. De ilyen csak egyszer van az életben. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimonZ Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Te lehetnél a fordító/tolmács. Miért pont én? Vannak erre alkalmasabbak... Pláne, hogy én is saccolgattam csöppet, és kissé masszívnak találtam az összeget... Az ötlet továbbra is jó, csak valószínűleg ki kell hagynom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Még nem mondok le róla, hátha mégiscsak sikerülne Bár tekintve a mostani anyagi helyzetet idehaza, erre nem sok esély van De azért agyalok a megoldáson (most úgy néz ki, hogy kb. a felét tudnám összeszedni, viszont a másik felét piszok nehéz lenne). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Ha Lencivel tudnátok beszélni, lehet ő tudna segíteni. Elvégre ő többször is volt már az USA-ban, ha jól emlékszem... Donát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Szerencsére még van idő az utánajárásra, hátha betéved ide, vagy valaki utol tudja érni. Egész nap csak ez jár a fejemben, annyira jó lenne menni (nagy sóhaj). Addig filóztam, még végül arra jutottam, hogy kb. 80% az esélye annak, hogy tudnék menni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 29, 2006 Author Share Posted May 29, 2006 Ha Lencivel tudnátok beszélni, lehet ő tudna segíteni. Elvégre ő többször is volt már az USA-ban, ha jól emlékszem... Donát. Valóban, lenci! Majd megkeressük. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Ha Lencivel tudnátok beszélni, lehet ő tudna segíteni. Elvégre ő többször is volt már az USA-ban, ha jól emlékszem... Donát. Lehet, hogy mostanában is ott van, elég keveset jár erre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Az ötlet kitűnő.Nekem is megfordult a fejemben.Két probléma van.Az egyik a pénz.A másik, hogy nem biztos, hogy a vízumot megadják.Szőrőznek nagyon.A pénzt még csak csak össze tudom szedni.Összetarhálom valahonnan.Vanank barátaim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Vannak oda turista utak is, azoknak is csak adnak valamiféle ideiglenes vízumot. Nem létezik, hogy aki csak pár nap szétnézésre menne, az ne kapna valamilyen bejutási lehetőséget. Mondjuk csak meghatározott úticélra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 30, 2006 Author Share Posted May 30, 2006 Szerintem a vízumot simán megkapnánk. Bár frenkie-ben nem vagyok biztos... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Ne gonoszkodj. Ilyen alapon nálam is erősen kétséges Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Engem már az osztrák határnál is alaposan megnéztek, pedig oda csak egy útlevél kellett akkor még. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 30, 2006 Author Share Posted May 30, 2006 Ne gonoszkodj. Szerintem ő érteni fogja a tréfát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Persze értem.Amiket irkálok róluk azt nem igazán fogom a kérelembe beírni.Sőtz megmondom őszintén megfogtál vele.A Star Wars-ért megbocsájtok nekik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Szerintem ő érteni fogja a tréfát. Nem is komolyan írtam, az össz mondandóm végén van egy ikon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 Odaát most olvastam, hogy lesz Celebration Europe találkozó jövő júliusban Angliában. Az első hivatalos európai SW találkozó lesz az évforduló alkalmából. Hmm, akár még ezt is meg lehetne célozni, ha nem jönne össze a Celebration IV. Közelebb is van, és vizsgák sem nagyon lesznek a tanuló fórumosoknak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 25, 2006 Author Share Posted July 25, 2006 Elég nagy szervezést igényelne, és már most el kellene kezdeni mozgolódni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimonZ Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 És igen drága lenne ez is. De legalább egy közelebbi álom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts