Jump to content

Star Wars Saga jubileum

Recommended Posts

Igazi ünnepet kellene varázsolni erre a gyönyörű évfordulóra. Van még egy évünk erre. Ide lehetne írni a tippeket, ötleteket. Én arra is gondoltam, kimehetnénk L.A.-be a celebration-ra. Meg lehetne szervezni.

Igaz szűk körben, de már felmerült egy ilyen út lehetősége tavaly, a 2005-ös rendezvény kapcsán is. Hátha most összejönne!

Edited by Ody Mandrell

Igazi ünnepet kellene varázsolni erre a gyönyörű évfordulóra. Van még egy évünk erre. Ide lehetne írni a tippeket, ötleteket. Én arra is gondoltam, kimehetnénk L.A.-be a celebration-ra. Meg lehetne szervezni.

Ez már nekem is megfordult a fejemben, csak azért nem mertem felajánlani, mert túl vadnak tünt elsőre :) De én mindenképp benne vagyok! Mivel ez évben már végleg elhagyom az iskolapadot igy a vizsgák tuti nem fognak közbeszólni :P

Edited by Bomarr

Glutty... 200 ezres? Heh... hát mondjuk a húgomnak a szüleim finanszíroztak egy moszkvai utat, talán rá tudom venni őket, hogy nekem meg finanszírozzanak egy los angelesi utat... nem tom, de ha rajtam múlik, én nagyon szívesen mennék.

Te lehetnél a fordító/tolmács. :D

Miért pont én? :D

Vannak erre alkalmasabbak... :D

Pláne, hogy én is saccolgattam csöppet, és kissé masszívnak találtam az összeget... :clap: Az ötlet továbbra is jó, csak valószínűleg ki kell hagynom... :)

Még nem mondok le róla, hátha mégiscsak sikerülne :clap: Bár tekintve a mostani anyagi helyzetet idehaza, erre nem sok esély van :) De azért agyalok a megoldáson (most úgy néz ki, hogy kb. a felét tudnám összeszedni, viszont a másik felét piszok nehéz lenne).

Szerencsére még van idő az utánajárásra, hátha betéved ide, vagy valaki utol tudja érni. Egész nap csak ez jár a fejemben, annyira jó lenne menni (nagy sóhaj). Addig filóztam, még végül arra jutottam, hogy kb. 80% az esélye annak, hogy tudnék menni.

Az ötlet kitűnő.Nekem is megfordult a fejemben.Két probléma van.Az egyik a pénz.A másik, hogy nem biztos, hogy a vízumot megadják.Szőrőznek nagyon.A pénzt még csak csak össze tudom szedni.Összetarhálom valahonnan.Vanank barátaim.

Vannak oda turista utak is, azoknak is csak adnak valamiféle ideiglenes vízumot. Nem létezik, hogy aki csak pár nap szétnézésre menne, az ne kapna valamilyen bejutási lehetőséget. Mondjuk csak meghatározott úticélra :clap:

• 1 month later...

Odaát most olvastam, hogy lesz Celebration Europe találkozó jövő júliusban Angliában. Az első hivatalos európai SW találkozó lesz az évforduló alkalmából. Hmm, akár még ezt is meg lehetne célozni, ha nem jönne össze a Celebration IV. Közelebb is van, és vizsgák sem nagyon lesznek a tanuló fórumosoknak.