Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 1. (szerkesztve) 3 perccel korábban, Donát írta: Az idióták. @Ody Mandrell figyelsz? Nem. Az emberi értelem létezését cáfolja meg, ha ezt valaki komolyan gondolta volna. Bennem fel se merült, hogy ez nem trollkodás. Szerkesztve: 2020. Augusztus 1. - Ody Mandrell 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 1. 5 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Nem. Az emberi értelem létezését cáfolja meg, ha ezt valaki komolyan gondolta volna. Bennem fel se merült, hogy ez nem trollkodás. Hát ha egy jobb oldali oldal ezt lehozza (lehozta), az nem trollkodás, hanem öngól. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 1. Lényegtelen ki hozta le. A mondandóm lényegén ez nem változtat. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 1. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Lényegtelen ki hozta le. A mondandóm lényegén ez nem változtat. Ööö oké, de totál nem vágod mi a szitu... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 1. Szerintem teljesen értem, de világosíts fel ne hülyén haljak meg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 19. 2 2 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 19. Én ezt tartom a legerttenetesebbnek nem is a vírust. A mérhetetlen emberi ostobaságot. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 29. - Mi a neve annak a pincének amiben nincsen bor? - Gödör. 2 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 2. A Marvel topikba bekerült Fekete Párduc téma apropóján. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 5. Na már azt is tudom hogy kábé milyen lenne ha a Lucifer-ben is szereplő D. B. Woodside játszaná Tom Cruise szerepeit. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 15. Hozzászólás ideje: 2020. Október 15. A világ első "fénykardja" mindent IS átvág. 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.