Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Melyik, a Drezda vagy az utvonalterv? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Kedvcsináló Avatarhoz, nézzétek meg :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Knock Knock! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 20. Munkahelyi mese: Ült a varjú az ágon, és nem csinált semmit. Arra ment a nyuszika és megkérdezte a varjútól: - Varjú koma, nem zavarna, ha én is leülnék ide az árnyékba, és egész nap semmit se csinálnék? - Engem ugyan nem. Ülj csak le és lazíts te is! - mondta a varjú. A nyuszika így is tett. Leült az árnyékba és nem csinált semmit egész nap. Délután aztán arra járt a róka, meglátta a lazító nyuszit, és megette. És a tanulság? Ahhoz, hogy egész nap csak lazsálhass, nagyon magasan kell ülnöd... Érkezik a postára egy levél, a Mikulásnak címezve. A postások felbontják, kiderül, egy kisgyerek írta: - "Kedves Télapó! Mi nagyon szegények vagyunk, így nem tudok a szüleimnek ajándékot venni. Jó lenne, ha tudnál küldeni nekem 20.000 forintot." A postások megsajnálják, gyűjtést rendeznek, össze is jön 10.000 forint, ezt elküldik a kisfiúnak. Megérkezik a köszönőlevél, izgatottan olvassák: - "Kedves Télapó! Köszönöm a pénzt, de képzeld, ezek a mocskos postások lenyúlták a felét!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 21. (szerkesztve) Kis Avatár az Avatáron poén: (Ez főleg azután lesz vicces, ha már mindenki látta a másik avatár filmet, illetve látta a mesét) Útálok poén gyilkos lenne, de a középső gyerek AZ avatár! Szerkesztve: 2009. December 21. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Egyik este meghívtak a fiúk bulizni. Mondtam a feleségemnek, hogy éjfélre otthon vagyok, de tutira. Az órák csak teltek, a sörök meg könnyedén gurultak lefelé. Úgy fél 3 felé - sík részegen - elindultam hazafelé. Éppen az ajtóban állok, mikor az óra hármat kakukkol. Gondoltam, ha a feleségem felébredt és hallja a három kakkukolást akkor bukta van, ezért kakukkoltam még kilencet. Nagyon büszke voltam, hogy ilyen frappánsan kivágtam magam, megmenekülve egy esetleges veszekedéstől. Másnap reggel feleségem kérdezte, mikor értem haza. Mondtam neki, hogy 12-kor. Nem is kérdezősködött tovább. Na, mondom, ezt megúsztam. Kb. 5 perc múlva megjegyezte, hogy kéne venni egy új kakukkosórát. Kérdem: - Miért? - Nos azért, mert tegnap éjjel hármat kakukkolt, majd azt mondta: "A francba!" Kakukkolt még hármat, megköszörülte a torkát, kakukkolt még négyet, elkezdett vihogni, kakukkolt kettőt, és f*ngott egyet. Három idős hölgy az öregedés nyavajáiról beszélget: - Gyakran előfordul velem, hogy állok például a hűtőszekrény előtt, egy adag majonézzel a kezemben, és egysezrűen nem emlékszem, vajon most vettem-e ki onnan, vagy most akarom visszatenni - így az első. A másik idős nő erre ezt mondja: - Igen, velem is előfordult már, hogy álltam a lépcső közepén, és képtelen voltam rájönni, vajon felfelé, vagy lefelé indultam el. A harmadik gyorsan mondja: - Szerencsére nekem nincsenek ilyen problémáim. Ezt le is kopogom... Nahát! Ti is hallottátok? Biztos a postás az, megyek és megnézem mit akar. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Közeleg karácsony. Egy kis szösszenet Ahmedtől............... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 21. jaj, ezt már tavaly is ezerszer megnéztem és szakadás ezerrel :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Hihhetetlen ez az Achmed, bármikor halálra rötyögöm magam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Én is, hatalmas ez az Achmed Márti, nálatok láttam először Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Nagyon jó Ahmed, bár ezt én is ismertem már. Viszont jó volt újra nézni, régen láttam már Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Nekem az a kedvencem, mikor Dunham bábuk nélkül mesél, autóról, kutyáról... Blue Prius! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Jaj, az is haláli Pedig biztos jó autó az a Prius Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 21. Sajna úgy tűnik, hogy ez a mostani SHow sorozata nem fog több részt megélni Pedig tök jó kis részek voltak. Marad a nagyobb szabású fellépéseknél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Ez baromi jó, bár csak ilyenek lennének a Mikulások http://www.webvizio.hu/wvvvShow.php?vID=98...utm_content=agr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Marhára pihent Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Ez baromi jó, bár csak ilyenek lennének a Mikulások Szerintem inkább ne legyenek ilyenek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. (szerkesztve) Egy kis saját átírmány! Az előbb teszteltük egy Kriszti nevű volt oszt társammal, netes recept alapján. Bátran ajánlom, főleg azoknak akik a kókuszgolyóim kapcsán megtanulták, hogy ami tőlem van, az a mandulaaroma miatt zöld Kriszták karácsonyi süteménye Hozzávalók: 12 dkg vaj/margarin, 10 dkg cukor, 3 tojás, 25 dkg liszt, 1 1/2 teáskanál sütőpor, bő löttyintésnyi tej, mandula aroma, két-három narancs, a forma kikenéséhez: margarin és zsemlemorzsa, a díszítéshez: gyümölcscukor, citromfű, narancs, színes tortadíszítők Elkészítés: A vajat az édesítőszerrel * krémesre kikeverjük, és egyenként beleütjük a tojásokat. Apránként beledolgozzuk a tejet, a sütőporral elvegyített lisztet, majd a mandulaaromát és a narancsok lereszelt héját, illetve egynek-kettőnek a kifacsart levét. Margarinnal kikent, zsemlemorzsával meghintett (kb. 1,5 l-es, 25 cm-es) doboz formába simítjuk. Előmelegített sütőben, 175 fokon kb. 45 percig sütjük. Rövid pihentetés után kiborítjuk, és kihűtjük. Gyümölcscukorral meghintve, citromfűvel, narancsgerezdekkel és narancshéjjal, ilyesmivel díszítjük. *cukorral! Véletlenül így maradt az eredeti receptből.... Szerkesztve: 2010. Január 10. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 22. Dzséjt ilyet kap karácsonyra: http://galeria.index.hu/kult/2009/12/16/ci...urrpic=1246423# Én egy kis Gizmoval is beérem http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/...2/filmbuzikari/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 23. őleg azoknak akik a kókuszgolyóim kapcsán megtanulták, hogy ami tőlem van, az a mandulaaroma miatt zöld Fő a változatosság Dzséjt ilyet kap karácsonyra: Jaj, ezt most kár volt megnéznem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Én egy kis Gizmoval is beérem Nekem jó lesz az is aki mögötte áll :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Nekem jó lesz az is aki mögötte áll Ejjnye, buta gyerek! Hát azt sem tudod, milyen a feje?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Ejjnye, buta gyerek! Hát azt sem tudod, milyen a feje?! Üsse kő, kockáztatok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Három elítélt beszélget az egyik magyar börtönben: - Titeket miért ítéltek el? - kérdi az egyik. - Elkötöttem egy autót, 1 millió forintos kárt okozva. És te? - Én loptam az állam pénzéből, 2 millió forintos kárt okozva. - Hát te cimbora? Te mit csináltál? - Én 3 millió forintos kárt okoztam. - Na, akkor te vagy itt a legjobb. Hogy csináltad? - Hóvirágot szedtem. Lány és fiú beszélgetnek. Fiú: - Mi a foglalkozásod? Lány: - Az EDS Hungary EMEA North-Central HUB Központjában az ABN AMRO Team-hez tartozó Workplace Services - Service Deskjén vagyok Chat Support Agent. És neked? - Ács. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Az egyik képen félig lehet látni a hölgy fejét - Mikor volt a cigány utoljára fehér? - Mikor még cseppfolyós volt – Mi a csók? – Kopogtatás az emeleten, hogy a földszint kiadó-e. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 23. (szerkesztve) Már ismertem, de ez a második még mindig jó Sajnos megjegyezni sose tudtam No ezt Oldie-éra írtam Szerkesztve: 2009. December 23. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 23. A csókos nagyon nagy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Dzséjt ilyet kap karácsonyra: http://galeria.index.hu/kult/2009/12/16/ci...urrpic=1246423#Én egy kis Gizmoval is beérem http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/...2/filmbuzikari/ Nekem kijájnő kejj! Gizmom van, meg tarajosom is, valahol eldugva a szekrények mélyén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Feltünő a hasonlóság: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 23. Na jó, de ki ez a mikrofonos fazon? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.