Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Miért is lúzer? Azt én is jelenteném, gondolkodás nélkül!Ha én is jelenteném, akkor szinte minden nap kéne bejárogatnom A napi 30-35 e-mailemből amit kapok, kb. 5 a hasznos, a többi ilyen spam mindenféle hülyeséggel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Ez mekkora! http://theoatmeal.com/comics/aliens_avatar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 5. Ez mekkora! http://theoatmeal.com/comics/aliens_avatar hihihi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Illemórán a tanár a következő kérdést teszi fel a diákoknak - Ha egy előkelő családból származó, tanult lánynak udvarolsz, és elviszed vacsorázni, mit mondasz, amikor az étteremben ki kell menned a WC-re? Az egyik diák így felel - Bocsi, de pisilnem kell! - Ez nagyon illetlen! - mondja a tanár. Erre egy másik tanuló - Ne haragudj, ki kell mennem a WC-re, mindjárt visszajövök! - A WC említése vacsora közben elég udvariatlan dolog. - jegyzi meg a tanár. Egy harmadik diák is megpróbál válaszolni - Azt mondanám: Ne haragudj, egy pillanatra ki kell mennem, hogy kezet rázzak egy jó barátommal, akit remélem, a vacsora után neked is bemutathatok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. A harmadik csóka jól megoldotta a dolgot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. A kis potyautas Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Már csak egy gyeplő hiányzik a teknőcről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. (szerkesztve) Klikkelj az egyik lehetőségre a videó végén Spoiler: Aztán írj be valamit a kiradírozott részre, majd nyomd meg a playt, jó szavak: dance, shoot, fight, love, sing, blowjob, play football, eat, sex Szerkesztve: 2010. Október 6. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Klikkelj az egyik lehetőségre a videó végén Spoiler: gyanús vagy te nekem, hogy tudod, hogy be lehet írni a blowjob-ot meg a sex-et Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. (szerkesztve) Tickles és a win igét írjátok be, eddig ez a legjobb Szerkesztve: 2010. Október 6. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. (szerkesztve) drink, draw, sleep, work, ride is jó, pee meg főleg de lehet smoke, watch TV is Szerkesztve: 2010. Október 6. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. hugs is jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Nagyon jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Hát ez nagyon durva A videó alatt szakadtam. Fater kapni fog majd egy ilyet a kocsihoz http://belsoseg.blog.hu/2010/03/09/v8_hang_6_rugoer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Idióta kínaiak A videó végén pfff...nem normális komolyan...l Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Koreaiak Amúgy tényleg idióták Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Ennek vajon mi villanhatott át az agy...fején amikor faltörő kost játszott? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Elég szokatlan egy hangszer. És még jól is zenél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Amúgy tényleg idióták És hullajelöltek. Az egyik hozzászóló azt írta hogy meg is halt az a manusz. Fene tudja hogy igaz-e. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Amúgy nem értem hogy miért kerülnek be mostanában ebbe a topeszba olyan dolgok zsinórban amiket inkább a fontosba kéne inkább berakni. Itt van ez a liftes videó, a kommentelőt kinyírni akaróról szóló meg a pedofil oldalt jelző ipséről szóló cikk. Ezekben én sehol nem találok olyat ami miatt be kellett volna ide tenni. Most vagy én vagyok kis mértékben kárörvendő (ez igaz is), vagy azok nagy mértékben kárörvendők akik ezeket viccesnek tartják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Néhány idiótán csak röhögni lehet. Ez a manusz is ilyen volt. Én nem sajnálom őt. Magának köszönheti a halálát, már ha meghalt valójába. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Férfi: "Rendelek magamnak egy pizzát. Kérsz te is valamit?" Nő: "Nem" Férfi: "OK." Nő: "...vagy mégis?!" Férfi: "Na mi legyen akkor?" Nő: "Nem tudom" Férfi: "Nem tudod, hogy akarsz-e valamit enni?" Nő: "Nem." Férfi: "Éhes vagy?" Nő: "Nem tudom, talán igen." Férfi: "Mit értesz azalatt, hogy "talán"...?" Nő: "Azt, hogy nem vagyok biztos benne." Férfi: "Ha én éhes vagyok, akkor észre szoktam venni." Nő: "Talán később éhes leszek." Férfi: "Ok, akkor rendelek neked is egy pizzát." Nő: "És ha később mégse leszek éhes...?" Férfi: "Akkor otthagyod." Nő: "Az pocséklás." Férfi: "Akkor becsomagoltatod és megeszed holnap." Nő: "És ha holnap nincs kedvem pizzát enni?" Férfi: "Pizzát mindig lehet enni." Nő: "De nem nekem." Férfi: "Akkor keress valami mást." Nő: "De most nem akarok mást." Férfi: "OK, akkor mégis egy pizzát kérsz." Nő: "Nem." Férfi: "Akkor nem kérsz semmit." Nő: "De." Férfi: "Megőrjítesz!" Nő: "Miért nem rendelsz magadnak addig is valamit...?" Férfi: "Ahogy gondolod..." Nő: "Rendelj magadnak egy sonkás pizzát!" Férfi: "De én nem szeretem a sonkát." Nő: "Én viszont igen." Férfi: "Azt hittem, hogy MAGAMNAK rendelek...?!" Nő: "Persze, hogy magadnak rendelsz." Férfi: "Akkor minek rendeljek Sonkát...?" Nő: "Ha esetleg megéheznék akkor ehetnék belőle." Férfi: "És?" Nő: "Azt hiszed, hogy megeszek valamit, amit nem szeretek?" Férfi: "Hogy-hogy TE - megeszel valamit?" Nő: "Miért ne?" Férfi: "Egy pillanat... tehát én rendelek magamnak valamit, azért, hogy te ehess valamit, ha esetleg később megéheznél...?!" Nő: "Pontosan." Férfi: "És akkor mit eszek én?" Nő: "Az is lehet, hogy nem leszek éhes..." Megjegyzés: A legfelsőbb Bíróság felmentette a férfit a gyilkosság gyanúja alól és a vádat önvédelemre változtatta meg.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 6. Nagyon helyes bírósági döntés született ebből Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Megkívántam a hagymás babot így ebédre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Megkívántam a hagymás babot így ebédre Jó étvágyat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Jó étvágyat! - Mi ez? Hagymás bab? - Nem. Krumplis hal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Az örök klasszikus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Személyes kedvencem: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 7. Szerintem ez eredetiben ezerszer jobb. A "kabbe Te köcsög" nincs meg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.