misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Akkor teszek kedvedre itt egy másik Egyszer a pápa elhatározta, hogy kitiltja a zsidókat a Vatikánból. A zsidók felháborodtak, ezért a pápa beleegyezett, hogy ha egy zsidó le tudja győzni teológiai vitában, maradhatnak. A zsidók egy bölcsességérol ismert rabbit választanak, hogy kiálljon a pápával a vallási párbajra. A rabbi azt mondja, hogy tegyék érdekesebbé a vitát és egyiküknek se legyen szabad beszélni. A pápa beleegyezett. A vita napján a pápa és a rabbi leültek egymással szemben, a hívek köréjük gyűltek. - A pápa felemelte három ujját. - A rabbi erre felmutatta egy ujját. - A pápa egy kört rajzolt a levegőbe. - A rabbi erre a földre mutatott. - A pápa elővett egy ostyát és egy pohár bort. - A rabbi erre elővett egy almát. A pápa ekkor felállt: - Feladom - mondta. - Te túl bölcs vagy, rabbi. Maradhattok. Később megkérdezik a pápát a bíborosok: - Mit beszélt a rabbival? - Először felmutattam három ujjamat, hogy a Szentháromságra emlékeztessem. Ő felmutatta egy ujját jelezve, hogy egy Isten van mindkét vallásban. Ezután rajzoltam egy kört a levegobe, mutatva, hogy Isten mindenhol ott van körülöttünk. Erre a földre mutatott, jelezve, hogy Isten itt is van, velünk. Ekkor elővettem egy ostyát és egy pohár bort, megmutatva, hogy Isten feloldoz a bűneink alól. Ő elővett egy almát, hogy az eredendő bűnre emlékeztessen. Mindenre volt válasza. Mit tehettem volna? Közben a zsidók is körbeveszik a rabbit: - Mi történt, rabbi? - Először azt mutatta, hogy három napunk van elhagyni a várost. Mutattam, hogy EGY zsidó sem fog elmenni. Ezután körbemutatott, jelezve, hogy az egész várost megtisztítja a zsidóktól. A földre mutattam, jelezve, hogy mind itt maradunk. - És utána? A rabbi vállat vont: - Nem tudom. Elővette az ebédjét, mire én is. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Ezt ismertem, de attól még nagyon jó Válasz
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Hozzászólás ideje: 2010. November 20. (szerkesztve) és ezt? Öreg bácsika elmegy az életbiztosítóhoz, hogy szerződést kössön velük, de az ott lévő hölgy megkérdezi: - Hány éves, bácsika? - 102 éves vagyok. - 102?! És a maga korában életbiztosítást akar kötni? Tudja mit? Jöjjön vissza holnap. - Holnap nem jó. Akkor lesz az apám születésnapja. - Az apja születésnapja!? Hány éves az apja? - 139. - Akkor jöjjön vissza a jövő héten. - Jövő héten végképp nem jó. Akkor lesz a nagyapám esküvője. - A nagyapja esküvője!? Hány éves a nagyapja? - 164. - És az ő korában meg akar házasodni? - Nem akar, de a szülei erőltetik... Szerkesztve: 2010. November 20. - misi920 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Misikém! Percenként ne írj új kommentet, hanem ha tudod akkor egyben is berakhatod a vicceket. Ez nem lóverseny. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Merész Éjszaka az országúton a rendőr leállítja a cikkcakkban közlekedő autót. - Uram, kérem a vezetői engedélyét! - Tessék. - Most pedig szálljon ki! Alkoholpróba. - Na ne mondja, biztos úr! És melyik kocsmánál kezdjük? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Amikor a testet teremtették, valamennyi testrész főnök akart lenni. Az agy azt mondta: - Mivel én irányítom az összes testrészt és én gondolkodom mindenki helyett, én leszek a főnök. Erre a láb azt válaszolta: - Miutan én viszem az embert oda, ahova menni akar és kivitelezem amit mond az agy, így én akarok a főnök lenni. így folytatta a szem, a kéz, a szív, a tüdő, és minden szerv főnök akart lenni. A s*gg erre azt mondta: - A főnök én vagyok!! Minden testrész röhögött és abszurdnak találta, hogy a s*gg legyen a főnöke. Erre a s*gg nagyon megsértődött, összehúzta magát és megtagadta elvégezni dolgát. Ennek következtében az agy belázasodott, a szem kigúvadt, a láb remegett, a kéz erőtlenül lógott, még a szívnek és a tüdőnek is nagy nehézsegekbe került elvégezni munkájat. Végül minden testrész kérte az agyat, engedje meg, hogy a s*gg legyen a főnök. Így is lett! A többiek most elvégzik a munkát, amíg a s*gg csak ül és sok sz.rt csinál. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Misi: zseniális érzéked van csupa olyan vicc közszemlére tételéhez, amit ismerek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Ezt ismertem, de attól még nagyon jó Ezt én is, de akkor is jó megint olvasni Néhány viszont új volt, mert egyébként sose olvasok vicceket, csak itt Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Hozzászólás ideje: 2010. November 20. A lovag meg a deszkás http://www.wimp.com/chivalrousrussian/ Válasz
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Egy család új hűtőszekrényt vett. A régit kitették a ház elé, és ráírták: "Akinek kell, ingyen elviheti." A kiselejtezett hűtő még három nap múlva is ott állt, senki rá sem nézett. A férj ekkor gondolt egyet, és kicserélte rajta a feliratot: "Eladó 20.000 forintért." Még aznap éjjel ellopták. Válasz
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Hozzászólás ideje: 2010. November 21. (szerkesztve) Én ettől az anyagtól függök http://yikes.tolna.net/dhmo/ Szerkesztve: 2010. November 21. - misi920 Válasz
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Hozzászólás ideje: 2010. November 21. (szerkesztve) csak szólok hogy a DIHIDROGÉN-MONOXID a h2o kémiai elnevezése XD Szerkesztve: 2010. November 21. - misi920 Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Hozzászólás ideje: 2010. November 21. csak szólok hogy a DIHIDROGÉN-MONOXID a h2o kémiai elnevezése XDAzért hülyének nem kell nézni minket Pl. én kémiából is érettségiztem Válasz
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Bocs ha megsértettelek vele Válasz
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Hozzászólás ideje: 2010. November 21. A vezérigazgató aggódik egyik fiatal kollégája miatt, aki délben egy időre mindig eltűnik a munkahelyről. Elhatározza, hogy utánajár, és magánnyomozót fogad! A nyomozó annak rendje-módja szerint követi a megfigyelendő személyt, mikor délben elhagyja az épületet. Másnap a vezérigazgató szobájába siet, hogy beszámoljon a tapasztaltakról: - Kovács úr a szokásos módon délben elhagyta az épületet, majd elhajtott a kocsijával a házához. Megebédelt az otthonában, majd szeretkezett a feleségével. Ezután elszívott néhányat a kiváló minőségű szivarjai közül. Végül visszatért a munkába. - Akkor semmi gond, végülis ezt az ebédidejében megteheti. Én meg már valami rossztól féltem... - Öööö... uram, megengedi, hogy tegezzem? - Hát... Persze, miért is ne? - Akkor hadd mondjam el ismét. Kovács úr a szokásos módon délben elhagyta az épületet, majd elhajtott a kocsiddal a házadhoz. Megebédelt az otthonodban, majd szeretkezett a feleségeddel. Ezután elszívott néhányat a kiváló minőségű szivarjaid közül. Végül visszatért a munkába... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Nem sértettél meg, csak poénkodok A második vicc, meg azt reprezentálja, hogy milyen szép is a magyar nyelv a rejtett alanyával egyetemben Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Damn, ezek szerint hülye vagyok. Semmit se gyűlölök jobban a kémiánál. De, a zöldborsót. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Én ettől az anyagtól függök http://yikes.tolna.net/dhmo/ Csak úgy mellékesen, a szövegben ott van az üvegházhatás is a negatívumok között (persze poénkodóm), csak ugye anélkül nem lenne élet, szóval nem mindegy, hogy milyen módon használjuk a kifejezést Ez csak némi kitérő volt Damn, ezek szerint hülye vagyok. Eh... én is csak nagyjából tudom kikövetkeztetni, hogy az a h2o, kapásból nem tudom Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Damn, ezek szerint hülye vagyok. Semmit se gyűlölök jobban a kémiánál. De, a zöldborsót. Pedig a kémia fantasztikus! Lényegében a saját világunk leírása. Ajánlom P.W Atkins : A periódusos birodalom című könyvét. Olvasmányos és nagyon szórakoztató kalauz ez az elemek világába. Válasz
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Husky-t figyeljétek Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Hozzászólás ideje: 2010. November 21. (szerkesztve) :D Szerkesztve: 2010. November 21. - Ody Mandrell Oldie! Ne legyél lusta beírni azt a két pici youtube kódot! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Misi ez hatalmas jó XD Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Hozzászólás ideje: 2010. November 21. (szerkesztve) Azok a régi szép idők. Amikor az egész banda bepattant a kényelmes autóba. Szerkesztve: 2010. November 21. - JakeSully Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Csak neked oldie. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Micsoda kis..izé, nagypárnák! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Viva Greg a Viva tv műsorvezetője! Válasz
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Ody ez haláli volt Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Hozzászólás ideje: 2010. November 22. MÁr évek óta nem nézek TVt, és mivel a vicces topicban van, ezért meg kell kérdeznem. Ez most komoly? Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Hozzászólás ideje: 2010. November 22. MÁr évek óta nem nézek TVt, és mivel a vicces topicban van, ezért meg kell kérdeznem. Ez most komoly? Sajna komoly. Jó hogy nem nézel tévét látod Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.