misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Akkor teszek kedvedre itt egy másik Egyszer a pápa elhatározta, hogy kitiltja a zsidókat a Vatikánból. A zsidók felháborodtak, ezért a pápa beleegyezett, hogy ha egy zsidó le tudja győzni teológiai vitában, maradhatnak. A zsidók egy bölcsességérol ismert rabbit választanak, hogy kiálljon a pápával a vallási párbajra. A rabbi azt mondja, hogy tegyék érdekesebbé a vitát és egyiküknek se legyen szabad beszélni. A pápa beleegyezett. A vita napján a pápa és a rabbi leültek egymással szemben, a hívek köréjük gyűltek. - A pápa felemelte három ujját. - A rabbi erre felmutatta egy ujját. - A pápa egy kört rajzolt a levegőbe. - A rabbi erre a földre mutatott. - A pápa elővett egy ostyát és egy pohár bort. - A rabbi erre elővett egy almát. A pápa ekkor felállt: - Feladom - mondta. - Te túl bölcs vagy, rabbi. Maradhattok. Később megkérdezik a pápát a bíborosok: - Mit beszélt a rabbival? - Először felmutattam három ujjamat, hogy a Szentháromságra emlékeztessem. Ő felmutatta egy ujját jelezve, hogy egy Isten van mindkét vallásban. Ezután rajzoltam egy kört a levegobe, mutatva, hogy Isten mindenhol ott van körülöttünk. Erre a földre mutatott, jelezve, hogy Isten itt is van, velünk. Ekkor elővettem egy ostyát és egy pohár bort, megmutatva, hogy Isten feloldoz a bűneink alól. Ő elővett egy almát, hogy az eredendő bűnre emlékeztessen. Mindenre volt válasza. Mit tehettem volna? Közben a zsidók is körbeveszik a rabbit: - Mi történt, rabbi? - Először azt mutatta, hogy három napunk van elhagyni a várost. Mutattam, hogy EGY zsidó sem fog elmenni. Ezután körbemutatott, jelezve, hogy az egész várost megtisztítja a zsidóktól. A földre mutattam, jelezve, hogy mind itt maradunk. - És utána? A rabbi vállat vont: - Nem tudom. Elővette az ebédjét, mire én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Ezt ismertem, de attól még nagyon jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. (szerkesztve) és ezt? Öreg bácsika elmegy az életbiztosítóhoz, hogy szerződést kössön velük, de az ott lévő hölgy megkérdezi: - Hány éves, bácsika? - 102 éves vagyok. - 102?! És a maga korában életbiztosítást akar kötni? Tudja mit? Jöjjön vissza holnap. - Holnap nem jó. Akkor lesz az apám születésnapja. - Az apja születésnapja!? Hány éves az apja? - 139. - Akkor jöjjön vissza a jövő héten. - Jövő héten végképp nem jó. Akkor lesz a nagyapám esküvője. - A nagyapja esküvője!? Hány éves a nagyapja? - 164. - És az ő korában meg akar házasodni? - Nem akar, de a szülei erőltetik... Szerkesztve: 2010. November 20. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Misikém! Percenként ne írj új kommentet, hanem ha tudod akkor egyben is berakhatod a vicceket. Ez nem lóverseny. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Merész Éjszaka az országúton a rendőr leállítja a cikkcakkban közlekedő autót. - Uram, kérem a vezetői engedélyét! - Tessék. - Most pedig szálljon ki! Alkoholpróba. - Na ne mondja, biztos úr! És melyik kocsmánál kezdjük? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Amikor a testet teremtették, valamennyi testrész főnök akart lenni. Az agy azt mondta: - Mivel én irányítom az összes testrészt és én gondolkodom mindenki helyett, én leszek a főnök. Erre a láb azt válaszolta: - Miutan én viszem az embert oda, ahova menni akar és kivitelezem amit mond az agy, így én akarok a főnök lenni. így folytatta a szem, a kéz, a szív, a tüdő, és minden szerv főnök akart lenni. A s*gg erre azt mondta: - A főnök én vagyok!! Minden testrész röhögött és abszurdnak találta, hogy a s*gg legyen a főnöke. Erre a s*gg nagyon megsértődött, összehúzta magát és megtagadta elvégezni dolgát. Ennek következtében az agy belázasodott, a szem kigúvadt, a láb remegett, a kéz erőtlenül lógott, még a szívnek és a tüdőnek is nagy nehézsegekbe került elvégezni munkájat. Végül minden testrész kérte az agyat, engedje meg, hogy a s*gg legyen a főnök. Így is lett! A többiek most elvégzik a munkát, amíg a s*gg csak ül és sok sz.rt csinál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Misi: zseniális érzéked van csupa olyan vicc közszemlére tételéhez, amit ismerek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Hát igen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Ezt ismertem, de attól még nagyon jó Ezt én is, de akkor is jó megint olvasni Néhány viszont új volt, mert egyébként sose olvasok vicceket, csak itt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 20. A lovag meg a deszkás http://www.wimp.com/chivalrousrussian/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Egy család új hűtőszekrényt vett. A régit kitették a ház elé, és ráírták: "Akinek kell, ingyen elviheti." A kiselejtezett hűtő még három nap múlva is ott állt, senki rá sem nézett. A férj ekkor gondolt egyet, és kicserélte rajta a feliratot: "Eladó 20.000 forintért." Még aznap éjjel ellopták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. (szerkesztve) Én ettől az anyagtól függök http://yikes.tolna.net/dhmo/ Szerkesztve: 2010. November 21. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. (szerkesztve) csak szólok hogy a DIHIDROGÉN-MONOXID a h2o kémiai elnevezése XD Szerkesztve: 2010. November 21. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. csak szólok hogy a DIHIDROGÉN-MONOXID a h2o kémiai elnevezése XDAzért hülyének nem kell nézni minket Pl. én kémiából is érettségiztem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Bocs ha megsértettelek vele Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. A vezérigazgató aggódik egyik fiatal kollégája miatt, aki délben egy időre mindig eltűnik a munkahelyről. Elhatározza, hogy utánajár, és magánnyomozót fogad! A nyomozó annak rendje-módja szerint követi a megfigyelendő személyt, mikor délben elhagyja az épületet. Másnap a vezérigazgató szobájába siet, hogy beszámoljon a tapasztaltakról: - Kovács úr a szokásos módon délben elhagyta az épületet, majd elhajtott a kocsijával a házához. Megebédelt az otthonában, majd szeretkezett a feleségével. Ezután elszívott néhányat a kiváló minőségű szivarjai közül. Végül visszatért a munkába. - Akkor semmi gond, végülis ezt az ebédidejében megteheti. Én meg már valami rossztól féltem... - Öööö... uram, megengedi, hogy tegezzem? - Hát... Persze, miért is ne? - Akkor hadd mondjam el ismét. Kovács úr a szokásos módon délben elhagyta az épületet, majd elhajtott a kocsiddal a házadhoz. Megebédelt az otthonodban, majd szeretkezett a feleségeddel. Ezután elszívott néhányat a kiváló minőségű szivarjaid közül. Végül visszatért a munkába... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Nem sértettél meg, csak poénkodok A második vicc, meg azt reprezentálja, hogy milyen szép is a magyar nyelv a rejtett alanyával egyetemben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Damn, ezek szerint hülye vagyok. Semmit se gyűlölök jobban a kémiánál. De, a zöldborsót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Én ettől az anyagtól függök http://yikes.tolna.net/dhmo/ Csak úgy mellékesen, a szövegben ott van az üvegházhatás is a negatívumok között (persze poénkodóm), csak ugye anélkül nem lenne élet, szóval nem mindegy, hogy milyen módon használjuk a kifejezést Ez csak némi kitérő volt Damn, ezek szerint hülye vagyok. Eh... én is csak nagyjából tudom kikövetkeztetni, hogy az a h2o, kapásból nem tudom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Damn, ezek szerint hülye vagyok. Semmit se gyűlölök jobban a kémiánál. De, a zöldborsót. Pedig a kémia fantasztikus! Lényegében a saját világunk leírása. Ajánlom P.W Atkins : A periódusos birodalom című könyvét. Olvasmányos és nagyon szórakoztató kalauz ez az elemek világába. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Husky-t figyeljétek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. (szerkesztve) :D Szerkesztve: 2010. November 21. - Ody Mandrell Oldie! Ne legyél lusta beírni azt a két pici youtube kódot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Misi ez hatalmas jó XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. (szerkesztve) Azok a régi szép idők. Amikor az egész banda bepattant a kényelmes autóba. Szerkesztve: 2010. November 21. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Csak neked oldie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Micsoda kis..izé, nagypárnák! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Viva Greg a Viva tv műsorvezetője! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Ody ez haláli volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 22. MÁr évek óta nem nézek TVt, és mivel a vicces topicban van, ezért meg kell kérdeznem. Ez most komoly? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 22. MÁr évek óta nem nézek TVt, és mivel a vicces topicban van, ezért meg kell kérdeznem. Ez most komoly? Sajna komoly. Jó hogy nem nézel tévét látod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.