Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Ezen is jókat röhögök igaz nem röhögöm annyira szét magam tőle de azért röhögök. Azt hiszem inkább maradok az eredeti Szomszédoknál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. (szerkesztve) Ez már tényleg sírva röhögés..... Oldie neked is!!! Szerkesztve: 2008. Február 2. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. "Mi az amiért tollat ragadtál?" Ceruzával írtam." LOL! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 3. A Csernusok nagyon f*szák! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 3. Nem igazán tudok az alábbi videóhoz kommentet fűzni. Talán azt, hogy nagyon megható. Two men One war Go Arnie, go Sly! Forever. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 3. Ez is faxa! http://www.indavideo.hu/video/Arnold_Vs_Queen__ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 3. Rambo mindenütt ott van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 3. Na ez marha jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 3. Lehet, hogy EZ csak nekem új, de jópofa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 3. Hát ez marha jó. Mi a titka? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 3. Hatalmas! Bár egyszer megszívta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 3. Hatalmas! Bár egyszer megszívta. Látja hova nézek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 3. (szerkesztve) Hát ez marha jó. Mi a titka? Az, hogy Ha egy kétjegyü számból kivonod az elemeinek az összegét akkor minden esetben egy 9-el osztható szám jön ki. A kilenccel osztható számok mindig ugyanazt a szimbolumot kapják a '81'-ig befejezőleg, igy mindig csak azt a szimbolumot kell megmutassa. Pluszba még voltak olyan cselesek, hogy minden egyes forduloval ujraosztja a szimbolumokat, igy látszolag mindig mást és mást talál ki... pedig elég csak megnézni mi van a 9-es mellett és abban a forduloban az lesz a megfejtés. Erre a megoldásra én se magamtól jöttem rá, hanem egy másik oldalon olvastam Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 3. Látja hova nézek. Nem, nem Biztos megvan a logikája, mert több számhoz is ugyanazok a szimbólumok tartoznak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 3. Mert a smileyface többször is szerepel.És csak azok a számok jöhetnek ki, amik mellett ez a szimbólum van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 3. Mondom én, hogy logika Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 6. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 7. Hehe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Február 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 13. Kalifornia kormányzója: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Egy marha jó kis videó. Hogy lehet a minimumból a maximumot kihozni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 22. A régieknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 22. Demján így kezdte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 23. Klasszikus! Oldi kedvence! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 23. (szerkesztve) Régebben sokat röhögtem ezeken de amikor nemrég megint előszedtem őket akkor már nem jött be a sok káromkodás miatt pedig én is jól el tudom néha ereszteni a pofámat. Gatto szövege azért még mindig tetszik. "Don Gatto vagyok a körlet buzogánya és eljöttem hogy letépjem a pofátokat." Szerkesztve: 2008. Február 23. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 23. Szerintem rengeteg nagy szöveg van benne. "Vörös henri! Mondták már, hogy penetrás hulla szaga van a hátadnak?" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 24. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 24. Az indián már kemény dió a kis rasszistának. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 24. Hát ez nagy Ide vágó Maverick idézet: "- Maga kedveli az indiánokat? - Cooper - Viccel? Sőt, minden áldott nap lepuffantok egyet. Különben is, tolakodó népség. Mire mi ideértünk, ők már rég itthon voltak. - Maverick" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.