Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. (szerkesztve) Ez egy téma, ami itt felvetődött, és mivel szerinted "fingom sincs" Hasselhoffal kapcsolatban, reagáltam rá. A fenti videón berúgott állapotban látható, más videókon meg egyértelműen látszik rajta az alkoholizmus, plusz elvonón is volt, így hát nem kérdéses, hogy gondjai vannak az itallal, úgyhogy ha azt hiszed, hogy nem alkoholista, akkor nem én vagyok az, akinek fingja sincs róla... Ezért püffögtem. Tehát akkor még egyszer.... FIZIOLÓGIAI JELEI NINCSENEK az alkoholizmusának. Egy idült alkoholista csont sovány, beesett arcú, úgy néz ki mint a kaszás. Hasselhoff szerinted ilyen ezen a felvételen? Attól még lehet alkoholista, de most a külső megjelenéséről van szó, amin ez nem látszik. Egyébként meg fingod sincs, ahogy nekem se. Csak találgatunk. De azért az látszik, hogy nem úgy néz ki, mint aki a végét járja. Szerkesztve: 2009. Május 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. (szerkesztve) Kiabálás nélkül is értem... Te viszont továbbra is egyetlen egy videóból, ráadásul egy jó pár éves videóból indulsz ki. Ahogy Dzséjt is írta lentebb, bár ezt valamiért figyelmen kívül hagytad, találni róla jó pár képet, amin "remekül" fest, a vörös orrtól a beesett arcon át produkálva az alkoholistákra tökéletesen illő jegyeket. És még egyszer mondom: volt már elvonón, plusz a saját gyereke kéri, hogy szokjon le a piáról. Szerintem elég magabiztosan kijelenthető, hogy alkoholista, még ha elvonatkozunk az egyébként létező fiziológiai jelektől... Amúgy meg tényleg off, szóval mondanám, hogy folytassuk a neki megfelelő helyen, de a téma arra sem érdemes. Szerkesztve: 2009. Május 30. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Mindjárt bannollak titeket....ööö, ja azt nem tudok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Mindjárt bannollak titeket....ööö, ja azt nem tudok. Előbb leszel bannolva mint mi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Előbb leszel bannolva mint mi. De akkor ezek szerint nincs elvetve az én lehetőségem se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Ez kicsit olyan, mint mikor "jött a csősz". Az admin végül mindenkit bannol Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Mostantól elég ha az avataromra néztek és már sejthetitek mi vár rátok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Jeannie, a háziszellem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Fejbe leszünk lőve és aztán feltámadunk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Mostantól elég ha az avataromra néztek és már sejthetitek mi vár rátok. Majd kiteszem mindjárt Vito Corleone "apánk" képét oszt meglátod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Jockey és Corleone mit sem ér, ha az én tűzről pattant Halálosztóm begurul Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Jockey és Corleone mit sem ér, ha az én tűzről pattant Halálosztóm begurul Nyugi, nyugi, gondoltam mindenre..... Ifj. Kolompár Ricsárdka színesfémfelvásárló avatarja már be van készítve. Semmi esélyed. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Rátok küldöm Frankie-t! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Kegyetlen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Közösségi oldal képeiről az igazság Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Asszem az utolsótól itt sokan retteghetnek, hogy lebuktak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Nyugi, nyugi, gondoltam mindenre..... Ifj. Kolompár Ricsárdka színesfémfelvásárló avatarja már be van készítve. Semmi esélyed. Miért, a hiperacél színesfémnek minősül? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Miért, a hiperacél színesfémnek minősül? Pszt, ez csak a kamuvállalkozása Van ám olvasztóöntödéje is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Pszt, ez csak a kamuvállalkozása Van ám olvasztóöntödéje is Vrancba, pedig éppen T-1000-es avatarra akartam váltani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Aztán a reakció Swarcitól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Közösségi oldal képeiről az igazság Jaj, ez nagyon jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. True Lies rulez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Eh, ha belegondolok arra a jelenetre amikor Jamie Lee Curtis alsóneműben táncol... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Eh, ha belegondolok arra a jelenetre amikor Jamie Lee Curtis alsóneműben táncol... Akkor nekem is leesett az állam. Rohadt szexis a nő, és ez akkor tudatosult bennem. Előtte nem sokat néztem ki belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Dettó. Főleg, hogy nem egy szép arca van. Node az a test mindent visz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Dettó. Főleg, hogy nem egy szép arca van. Node az a test mindent visz. Nem csodálom, hogy kiesett Swarzi kezéből a diktafon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Hát igen, az a jelenet nem semmi. Nem csoda, hogy a szuperkém kezéből is kiesett a magnó De legyen is már itt, ha már szóvba került: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Nem csodálom, hogy kiesett Swarzi kezéből a diktafon. Jaja, nagyon jól reagálja le a dolgot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Nem csodálom, hogy kiesett Swarzi kezéből a diktafon. Bakker, megelőztél ezzel. Kellett nekem végignézni a videót linkelés előtt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. (szerkesztve) Dzséjt! Ez már 18-as karika. Fantasztikus teste van. Olyan fejet vágtam most, mint itt balra az avataromon látható. Szerkesztve: 2009. Május 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.