Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nyugtató a tudat, hogy amióta a SW visszatért a mozikba, minden évben lenyomnak minden más filmet :D Mondjuk a HS filmmel (hacsak nem lesz valami nagy csoda) meg fog törni ez a sorozat :/

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Egyelőre becslések vannak.

Domestic: $533,089,228

Foreign: $523,300,000

Worldwide:  $1,056,389,228 

Ezzel az eredménnyel a TLJ lett a második legsikeresebb SW film, miután beelőzte a RO-t. :clap: Amit még érdemes megemlíteni, hogy a Jumanji nem tudta legyűrni még a négy napos hétvégén se. Pedig sokan már örömtüzeket gyújtottak, viszont a hétfői becslés túl alacsony volt.

Jöhet a kedvencünk!! :D 

giphy.gif&key=e8644b57d343980f11c2609341

Hozzászólás ideje:

Közben itthon is hasít a film!

# film csüt-vas 
Ft bevétel
csüt-vas
nézők
bevétel-
változás
Ft össz-
bevétel
össznéző
1  Star Wars: Az utolsó Jedik 219.9M 141.861 +31.1% 1,127.2M 750.350

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Frissültek a nemzetközi bevételek: a tegnapi napig az USA-n kivül 551 milliót hozott. Most 1,082 milliárdon áll a teljes forgalom. De ebben a keddi Észak-Amerikai bevétel még nincs benne.

Egy érdekesség: a Sithek bosszúja annak idején 380 millió dollárt termelt Észak-Amerikában, ami mai értéken 529 milliónak felel meg. Ezt a számot az ep.8 hétfőn haladta meg. Emellett az inflációval módositott listán többek közt az alábbi filmeket előzte meg:

Harmadik típusú találkozások (1977) - Inflációval kezelt bevétel: 499 millió

West Side Story (1961) - 499,8 millió

Superman (1978) - 512 millió

A sötét lovag - Felemelkedés (2012) - 514 millió

Gyűrűk Ura - A két torony (2002) - 515 millió

Vissza a jövőbe (1985) - 527 millió

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Kínában holnap mutatják be a filmet, de ugye ott az időeltolódás miatt már megvoltak a vetítések. Sajnos sok jót nem mondhatunk el róla. Éjféli vetítéseken ¥3.4M ($0.52M) hozott. Összehasonlításul ezek az adatok a korábbi két filmnél:

TFA: ¥15.9M

RO: ¥3.7M

Tisztán látszik, hogy akik nem tudnak kötődni a régi részekhez, azoknak az újak se fognak bejönni. Egyszerűen nem érthető. Plusz most mutattak be valami Ex-File 3: Return of the Exes című filmet amire tódulnak az emberek. Sejthetitek milyen lehet. :D  

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Kár, azért biztam egy közepesen erős kinai BO sikerben. De szerencsére már annyi pénzt összelapátolt a film hogy ha holnap kivonnák az összes moziból a világon már akkoris bőven nagy siker lenne. Azt hiszem a Han Solo film BO menetelése közben vissza fogjuk sirni a mostani eredményeket :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A kiemelt piacokon nagyon jól megy(uk, német, francia, japán). Asszem még suli sincs mindenhol. Ezeken a piacokon már most majdnem annyi a bevétel mint a RO-nál. Pl. a németeknél a zsivány összesen hozott 46 milliót, a TLJ most jár 42-nél.

Hozzászólás ideje:

Elnézve a bevételi számokat és összehozva a "rajongói" finnyogássalTM szerintem a Disney-nél, meg minden más stúdiónál is már úgy vannak, hogy bár minden sz*rnak titulált filmjük ilyen jól teljesített volna. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
7 órával ezelőtt, Darth Porg írta:

1.25-1.30 milliárd lehet a vége, max. Nem? 1.5-re tippeltem magamban... értem is meg nem is. HüJe rajongók. :))

A rajongók nyafogása nem tétel. Max. 40-50  millió lehet. Hozta azt a szintet ami egy SW folytatástól elvárható. 

Hozzászólás ideje:
Idézet

1. Szépség és a szörnyeteg - 1,26 milliárd

2. Halálos iramban 8 - 1,23 milliárd

3. Grú 3. - 1 milliárd

4. Pókember: Hazatérés - 880 millió

5. Wolf Warrior 2 - 870 millió (ez afféle kakukktojás - egy kínai akciófilm, ami Ázsiában elképesztő siker volt, itthon viszont be se mutatták)

6. A galaxis őrzöi 2 - 863 millió

7. Thor: Ragnarök - 835 millió

8. Wonder Woman - 821 millió

9. Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja - 794 millió

10. Az - 695 millió

Az elvárás nyilván az, hogy az ep.8 legyen az idei első.

Ezt írta Bomarr anno, szerintem ehhez érdemes mérni. :)

Hozzászólás ideje:

Meglesz. Csikorogva, döcögve, siklóból kilógó bal lábbal, de meglesz... ;) Úgy emlékeztem feljebb vannak a múlt évi siker-bevételek, 1.4 felett, de nem... hm. Kevesebben járnak moziba, valamit olvastam is erről.

Hozzászólás ideje:

Szerintem ebben a hónapban meglehet az első hely, bár valóban necces lehet ha Kínában nem fog annyira jól hozni - és valószínűleg nem is nagyon fog. Viszont Amerikán kívül az UK, Németország, a franciák feltudják húzni még a filmet.

Viszont februártól sokkal nehezebb dolga lesz a filmnek: bár a Valami Amerika 3 nem lesz neki kihívója - :P - azért a Marvel következő nagydobása érdekesnek ígérkezik, és biztos, hogy sok ember fog rá jegyet váltani. Ott van még a A szabadság ötven árnyalata, amely a tiniknek fog kedvezni a leginkább. 

De bizakodó vagyok, hogy az 1,3 meglehet még a télen. :) 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.