Jump to content

Star Wars Ewoks adventure filmek

Derb

Recommended Posts

George Lucas-nak van még két olyan Star wars-os filmje melyek egy kicsit kevésbé viszhang teljesek voltak.Nem volt tele a sajtó,stb.. DVD-n megjelentek de sajnos csak az USA-ban.És kis hazánkban is eléggé megosztotta a nézőket.Én mindig is szerettem ezeket a filmeket.Főleg a Harc az Endor bolygón c.filmet.

Ebböl már kitalálhadtátok,hogy arról a két filmről van szó aminek a címe:

-Ewok Adventures: Caravan of Courage (Bátrak karavánja)

-Ewoks: Battle for Endor (Harc az Endor bolygón)

Ide lehet írni a kérdéseket,észrevételeket,gondolatokat,véleményeket a filmekről.

Edited by Derb

Ha jól emlékszem még régebben láttam a harc az Endor bolygónt, amikor valamelyik német csatorna (talán a pro7) leadta. Volt benne egy kardos főellenség, aki valamilyen király volt vagy mi na meg persze ewokok is voltak. :) Csak ennyire emlékszem belőle :)

Bátrak karavánja le lett szinkronizálva?

Én csak angolul láttam. Magyarul csak a Harc az endoron van meg.

Az aszem nem.Nem is volt itt Mo-n.

Megvan Magyarul? Én csak most találtam meg a neten.Most szedtem le.Angol magyar felirattal.Csak azért szedtem le mert a kedvencem. AZ a kardos az nem király asszem.Valami vezér.És van egy boszi.De az Ewokok aranyosak benne.A kis lány meg azóta felnőt.Anyám ládtam képet.Fel se ismernétek.Bár nem csoda a film 1984-es volt.

Az Endort én is láttam réges-régen. Az egyik srácot asszem Mace-nek hívták.

Igen az az.Ő volt a kislány bátya.Ő meghal az elején.Csak a kislány marad életben a családból.

Sebaj. Csinálhattak volna egy Ewokok bosszúja című filmecskét is a macis színészek akciója után. Jól megszívatták az epVI stábját. :)

Sebaj. Csinálhattak volna egy Ewokok bosszúja című filmecskét is a macis színészek akciója után. Jól megszívatták az epVI stábját. :)

Mért mi is történt akkor?Nem ugrik be. De az Ewokok boszúja nem is rossz ötlet.Meg is lehetne csinálni.Látva ezteket a filmeket csak nem lehet nehéz.És legalább lenne valami egyedi Star wars-os rajongói film is.

Annyi történt, hogy a Ewokos színészek besokalltak, és egyik nap hagytak egy cetlit és megléptek. A gyártásvezető utánuk ment a reptérre, de közben defektet kapott. Aztán szerzett egy másik autót, megjött a színészek busza, és mindegyik pólóján "Ewokok bossztúja" felirat virított. :)

Annyi történt, hogy a Ewokos színészek besokalltak, és egyik nap hagytak egy cetlit és megléptek. A gyártásvezető utánuk ment a reptérre, de közben defektet kapott. Aztán szerzett egy másik autót, megjött a színészek busza, és mindegyik pólóján "Ewokok bossztúja" felirat virított. :)

Ez nagyon komoly.Erröl én mértnem hallodtam. Komoly.Közi az infót. :):)

A stáb mindenesetre nem szívesen emlékszik rá.

Olvastam egy kicsit másképp is: aszerint a manusz kocsija egy úttorlasz miatt nem tudott a reptérre eljutni. Azt gondolom a színészek rakták oda.

A stáb mindenesetre nem szívesen emlékszik rá.

Olvastam egy kicsit másképp is: aszerint a manusz kocsija egy úttorlasz miatt nem tudott a reptérre eljutni. Azt gondolom a színészek rakták oda.

Ez már egy kicsit apszord.Nem? Út torlaszt? Na akkor ez már majdnem háború lett. :)

Akkor lehetett volna csinálni egy "Ewokok háborúja" trilógiát.  :D

Ja. Szerintem a közönség kapott volna a filmen.Érdekelte volna őket. :D

Edited by Derb

Ja. Szerintem a közönség kapott volna a filmen.Érdekelte volna őket. :D

Viszont azért érdekes volt ez a kis story. A filmeket fiszont valahogy nem tudom megérteni.Mi vette rá George Lucas egy enyire megbukott filmek készítésére.Nekem teccenek csak vannak olyan emberek akik inkább a tipikus amerikai kasszasikereket szeretik. Én saját véleményem szerint jók az ilyen filmek.Nem a tipikus robbangtásos film.És jól jön egy kis lélegzet vétel egy kis kaland vagy akció után.

Edited by Derb

Bár láttam volna.... :D

Tudok némi távpontot adni. Ez a link sok képet és szöveget tartalamaz a szereplőkről,storyról. Ugyan csak a Harc az Endor bolygón-ról.De érdekes.Itt találtam a filmből a legtöbb képet. Persze angolul. :DItt

A kis szőke kislány azóta felnőtt és vörös hajú nő lett belőle.

Edited by Derb

Jujj, az ewok macis filmek :D

Mint SW-től független alkotás: jópofa, könnyed családi film. Az első rész tetszett, a márodik nem, mivel ad1, letarolják az ewokok faluját, ad2 kinyírják az egész családot, de akkor meg minek szenvedtek velük az előző részben.

Mint az SW alapjain fekvő film: ezeket minek kellett? Az SW szerint az Endoron a legfejlettebb faj az ewok. Errefel itt emberek is vannak, meg mágia vagy mifene. Azért ezt a jó öreg Birodalom csak kiszúrta volna. Amin meg kifeküdtem, azok a lovak. Már az angol szöveget is nehezem nyeltem le, de a lovak látványa a Star Wars univerzumban... hát ez az EU majdnem legeslegalja.

Jujj, az ewok macis filmek :D

Mint SW-től független alkotás: jópofa, könnyed családi film. Az első rész tetszett, a márodik nem, mivel ad1, letarolják az ewokok faluját, ad2 kinyírják az egész családot, de akkor meg minek szenvedtek velük az előző részben.

Mint az SW alapjain fekvő film: ezeket minek kellett? Az SW szerint az Endoron a legfejlettebb faj az ewok. Errefel itt emberek is vannak, meg mágia vagy mifene. Azért ezt a jó öreg Birodalom csak kiszúrta volna. Amin meg kifeküdtem, azok a lovak. Már az angol szöveget is nehezem nyeltem le, de a lovak látványa a Star Wars univerzumban... hát ez az EU majdnem legeslegalja.

Nem tudom.Szerintem e film alapján derülki mért is ledtek ők a legfejlettebb faj.És mivel csak az öreg Noa és a család volt a bolygón meg a lények akiket leigáztak ez lett a vége. A lényeket legyőzték.A család meghal,csak a kislány marad.Ő elmegy az öreggel az uolső hajóval.És az Ewokok egyedül maradnak a bolygón.

De a lovak tényleg nagy bakik a filmben.Rossz rájuknézni a filmben.

Edited by Derb

Sikerült végre le jönnie az első résznek is.Megnéztem.Ugyan azokat a hibákat fedesztem fel benne mint az előzzőben.Az emberi színészi játék furcsa nagyan laza.Semmi nagy.Még mindíg lovagolnak az Ewokok .És egy nagy kérdés.Hogyan kerül bele a filme egy menyét? :D

• 3 weeks later...

Na, ma este én is megkaptam húgom barátjától a Harc az Endor bolygóért DVD-n, szinkronosan. Belenéztem, hát az ep6-ban jobbak voltak az ewok jelmezek, és az, hogy még beszélnek is, nem semmi. Wicket magyarhangja Józsa Imre, aki ugye C-3PO hangja az ep1-2-3-ban, így marha jópofa, ahogy Wicketként vinnyog, nyafog, kaffog, brummog, cincog, susog és egyszer-kétszer magyar mondatokat is elnyekereg. Majd valamikor megnézem az egész filmet.

Meg megkaptam a Droids DVD-t is, ez ugye tök angol. Belesasoltam ebbe is, hát... a CW rajz szempontjából nem múlja alul, de fellül sem. Történet tanilag még nem tudok semmit, de láttam benne egy hajótulajdonos csávót, annak valamilyen társát, és ezekkel lógott R2 és C-3PO. Pozitívum, hogy Antony Daniels a hangja C-3PO-nak, dehát mikor nem az? :para:

Edited by Dzséjt