Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. Hát... 20-án ZH, tehát naná, hogy megyek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. Hozzászólás ideje: 2009. Április 8. Én sajnos nem megyek A nyomós indokom pedig az, hogy éppen nem leszek itthon. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Én sajnos nem megyek A nyomós indokom pedig az, hogy éppen nem leszek itthon. Ez nagyon szomorú. Sajnálom, pedig jó lett volna. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Szerettem is volna elintézni, hogy el tudjak menni, elvégre csak egyszer van 100 000 buli, de sajnos nem jött össze Majd a 200 000-esen ott leszek (optimizmus maxiimus). Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Dzséjt, azért remélem, valami közelebbi időpontban rendezett talira azért jössz majd :D De tény, hogy sajnálatos, nem tudsz jönni, de olyan még sose volt, hogy mindenkinek jó lett volna Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Szerintem, ha nyáron lesz tali, akkor biztos fogok tudni menni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Szerintem, ha nyáron lesz tali, akkor biztos fogok tudni menni Mindenképpen lesz. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Ez a Katica ez a múltkori? A Kossuth mozi környékén ami van? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Ez a Katica ez a múltkori? A Kossuth mozi környékén ami van? Igen, az a kiskocsma. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. (szerkesztve) Én is tudok menni. Viszont nagyon sajnálom, Dzséjt, hogy neked nem jó... Szerkesztve: 2009. Április 9. - Pildi Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Hozzászólás ideje: 2009. Április 9. Részemről egyelőre bizonytalan. Lehet, hogy kihagyom, az is lehet hogy beugrom..... attól függ, a Transformers találkozón mi lesz. Ha akkora passzivitás mint a múltkor, akkor legvalószínűbb hogy ingázni fogok Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Szerintem azért megér annyit ez a tali, hogy T. bulitól függetlenül beugorj egy fél órára legalább Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Hozzászólás ideje: 2009. Április 10. Egyébként ők meg szeretettel várnak mindenkit a Lágymányosi hídnál.... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. Hozzászólás ideje: 2009. Április 13. (szerkesztve) Már csak pár nap és tali! Én már várom. Akik eddig nem nyilatkoztak, remélem hamarosan döntésre jutnak. Szerkesztve: 2009. Április 13. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Én is, jó lenne, ha minél többen jönnének Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Nos, a szombati program: gyülekező a Westend előtt fél 11-kor, majd csoportosan megváltjuk a jegyeket az Álom.net-re amit megnézünk. Azután irány a Katica ahol szörpöt szürcsölve kibeszéljük a filmet és esetleg beszélgetünk más témákról is. Kötelező megjelenés rózsaszínben és mindenki egységesen cupp-cuppal köszönti a másikat Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Nos, a szombati program: gyülekező a Westend előtt fél 11-kor, majd csoportosan megváltjuk a jegyeket az Álom.net-re amit megnézünk. Azután irány a Katica ahol szörpöt szürcsölve kibeszéljük a filmet és esetleg beszélgetünk más témákról is. Kötelező megjelenés rózsaszínben és mindenki egységesen cupp-cuppal köszönti a másikat Eltévesztetted a fórumot Phobos. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Nos, a szombati program: gyülekező a Westend előtt fél 11-kor, majd csoportosan megváltjuk a jegyeket az Álom.net-re amit megnézünk. Azután irány a Katica ahol szörpöt szürcsölve kibeszéljük a filmet és esetleg beszélgetünk más témákról is. Kötelező megjelenés rózsaszínben és mindenki egységesen cupp-cuppal köszönti a másikat Így be lettél fenyítve Mina által, hogy félrebeszélsz? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Nincs rózsaszín ruhám És korán is van fél 11-kor Phobos, javaslom, hogy a film után ugorj be a Katicába hozzánk Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Mikor találkozzunk szombaton? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Nem is tudom, semmiképpen ne 10 előtt, de nem lenne baj, ha csak mondjuk 11 körül. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Nem is tudom, semmiképpen ne 10 előtt, de nem lenne baj, ha csak mondjuk 11 körül. Szerintem legyen 10:30, a westend előtti téren. Ott ahol a legutóbbi alkalommal. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Oké, jó lesz, ha a többieknek is Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Eh, öregharcosoknak ez túl korán van Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Nekem jó a fél 11. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Eh, öregharcosoknak ez túl korán van Nem lustálkodunk! Tessék időben felkelni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Nem lustálkodunk! Tessék időben felkelni. Igenisértettem Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. És persze ezt úgy írja, hogy szinte sose kell korán kelnie Neki elég lesz 9-kor, én bezzeg akkor már az állomáson leszek Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. Hozzászólás ideje: 2009. Április 14. És persze ezt úgy írja, hogy szinte sose kell korán kelnie Neki elég lesz 9-kor, én bezzeg akkor már az állomáson leszek Neszójjá'be! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.