Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 22. Elnézve a képeket, a videókat, a beszámolókat, irigységemben átfejeltem a falat. Istenem, ha vagy az égben, és nem neheztelsz rám... nos, azt ne soroljuk fel, mi okod van rám rossz szemmel nézni, de add, hogy a következőre elmehessek. Marha jó tali lehetett. Azokat a macskákat én is imádtam volna, nagyon aranyosak. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 22. Az utolsó videó az már a pár pohár pálinka után készült, azért van a végén a belenézésem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 22. Az utolsó videó az már a pár pohár pálinka után készült, azért van a végén a belenézésem. Az már valamikor fél kettő tájban készülhetett. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 22. Az már valamikor fél kettő tájban készülhetett. Addig fent voltunk?Nekem úgy rémlik hogy 1 fele feküdtünk le. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Kb. éjfél után nem sokkal jöttünk be, még elvoltunk kicsit odabent, és aztán alvás. Én fent voltam fél háromkor (ránéztem a telefonomon az órára), szegény Pildit is felébresztettem, hogy kóbászoltam a lakásban No úgy néz ki, most engedi a rapid letölteni a videókat, szedem is Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Másnapig voltatok? De jóóóó Sajnos nekem le kellett lépnem, mert másnap 4-kor már kelltem, így nem maradhattom volna ott én sem, ha tudom, hogy ti is eddig maradtok A kismacska ásított? Azt hittem a nyelvét nyújtogatta. Na látszik, hogy a biosz nem az én tárgyam Bár még mindig látszik az "ajándéka" az egyiknek a lábamon frenkie: mit néztetek a TV-ben, az egyik videón? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Zene topicból: B*sszus miből maradtam ki Éneklés, sütögetés... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Phobos, ha lesz még ilyen, megpróbáljuk megoldani, hogy ne maradj le semmiről A tévében? Hehe, a srácok nagyban keresték a +18 csatornát, aztán miután meglett persze utolsónak, tovább tekertek, hogy ez lói*zét sem ér Nagyon jót szórakoztam rajtuk, már elnézést Nem tudom, mit csinált a macsek, nem igazán tudok különbséget tenni a kettő között, mindkettő lehet Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Még jó hogy MissKarrde emlékszik miz néztünk. Kapcsolgatásra emlékszem meg egyszer Nagy Ferót is láttam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Még jó hogy MissKarrde emlékszik miz néztünk. Kapcsolgatásra emlékszem meg egyszer Nagy Ferót is láttam. Nem muszáj emlékezni, elég ha megnézed az utolsó videó idevágó jeleneteit. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Zene topicból: B*sszus miből maradtam ki Éneklés, sütögetés... Ezt úgy írtad, mintha nem tudtad volna miből maradsz ki ha elmész. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Jó, azt tudtam, hogy sütögetés lesz, de ennyire jó hangualtra amit olvastam nem számítottam De amúgy sem tudtam volna maradni és ezt sajnálom a legjobban Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23. Jó, azt tudtam, hogy sütögetés lesz, de ennyire jó hangualtra amit olvastam nem számítottam Akkor mire számítottál? Ez alap volt az addigiak fényében...egyébként tényleg csak azt lehet sajnálni, hogy el kellett menned. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Szerintem meg jó, hogy legalább ennyit is tudtál lenni, főleg, hogy sokan jönni sem tudtak Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Jó fotók letek nagyon,l a videókat még nem néztem de rövidesen. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Biztos nagyon hangulatos lehetett a tali, a képek is jók, csak kár hogy én már a videót nem tudom letölteni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Jake: felraktam megint: http://rapidshare.com/files/271000812/videok.zip.htm Ody: Az ok, de a videó csak pár percet mutat, mi meg azért többet voltunk a tv elött. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24. Köszönöm frenkie Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 26. mi meg azért többet voltunk a tv elött. Jaja! Főleg én Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 26. Felnyomtam a videókat megára, innen akárhányszor le lehet szedni. http://www.megaupload.com/?d=9I0JRLJV Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 26. Köszi Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 9. Úgy néz ki sikerült behatárolni a következő tali időpontját.Sajnos nekem az október minden szombatja foglalt, ezért arra gondoltam, hogy november valamelyik szombatján eljöhetnétek hozzám.Tudom még messze van. de lehet azon gondolkodni,kinek melyik szombati dátum jó.Nekem holtmindegy. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Egyelőre nekem is mindegy, melyik novemberi szombat legyen. Legyen mondjuk a második hétvége? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Frenkie, én majd annyit kérek tőled, hogy priviben ad meg a pontos címed, meg hogy kb az Újpesti vasútállomástól milyen messze van Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. November, mint mindig, most is jó, de az anyagiaktól függ. Bár mivel ettől a hónaptól hivatalosan is dolgozom, e remélhetőleg már nem lesz probléma. Az első fizetésemből elrejtem az útiköltséget, és meg lesz oldva a probléma. Punktum. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Remélem, most már tudsz jönni Elrejtem én neked Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. November még nagyon messze van, így nem tudok mondani konkrétumot. Azért nem ártana egy fix dátum és akkor legalább tudnám, hogy azt a hétvégét kell üresen hagynom. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Én már ajánlottam egyet Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Én már ajánlottam egyet Akkor ajánlatodra reagálva én is támogatom a második hétvégét, november 14-e a második szombat. Akkor nagyobb valószínűséggel van pénze az embernek. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10. Ok, akkor legyen november 14.Az a második hétvége.Remélem mindenkinek jó. Oldie, neked majd november elején megírom.Most úgyis felesleges, ez inkább most egy teaser-kérdés volt.A részleteket is akkor megbeszéljük. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.