Ugrás a kommentre

Fórumtali

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Elnézve a képeket, a videókat, a beszámolókat, irigységemben átfejeltem a falat. Istenem, ha vagy az égben, és nem neheztelsz rám... nos, azt ne soroljuk fel, mi okod van rám rossz szemmel nézni, de add, hogy a következőre elmehessek. :hmm::(

Marha jó tali lehetett. Azokat a macskákat én is imádtam volna, nagyon aranyosak.

Hozzászólás ideje:

Kb. éjfél után nem sokkal jöttünk be, még elvoltunk kicsit odabent, és aztán alvás. Én fent voltam fél háromkor (ránéztem a telefonomon az órára), szegény Pildit is felébresztettem, hogy kóbászoltam a lakásban :hmm:

No úgy néz ki, most engedi a rapid letölteni a videókat, szedem is :(

Hozzászólás ideje:

:) Másnapig voltatok? De jóóóó

Sajnos nekem le kellett lépnem, mert másnap 4-kor már kelltem, így nem maradhattom volna ott én sem, ha tudom, hogy ti is eddig maradtok :hmm:

A kismacska ásított? :( Azt hittem a nyelvét nyújtogatta. Na látszik, hogy a biosz nem az én tárgyam :D Bár még mindig látszik az "ajándéka" az egyiknek a lábamon :D

frenkie: mit néztetek a TV-ben, az egyik videón?

Hozzászólás ideje:

Phobos, ha lesz még ilyen, megpróbáljuk megoldani, hogy ne maradj le semmiről :lol:

A tévében? Hehe, a srácok nagyban keresték a +18 csatornát, aztán miután meglett persze utolsónak, tovább tekertek, hogy ez lói*zét sem ér :cry: Nagyon jót szórakoztam rajtuk, már elnézést ;)

Nem tudom, mit csinált a macsek, nem igazán tudok különbséget tenni a kettő között, mindkettő lehet :)

Hozzászólás ideje:
Jó, azt tudtam, hogy sütögetés lesz, de ennyire jó hangualtra amit olvastam nem számítottam :cry:

Akkor mire számítottál? :lol: Ez alap volt az addigiak fényében...egyébként tényleg csak azt lehet sajnálni, hogy el kellett menned.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Úgy néz ki sikerült behatárolni a következő tali időpontját.Sajnos nekem az október minden szombatja foglalt, ezért arra gondoltam, hogy november valamelyik szombatján eljöhetnétek hozzám.Tudom még messze van. de lehet azon gondolkodni,kinek melyik szombati dátum jó.Nekem holtmindegy.

Hozzászólás ideje:

November, mint mindig, most is jó, de az anyagiaktól függ. Bár mivel ettől a hónaptól hivatalosan is dolgozom, e remélhetőleg már nem lesz probléma. Az első fizetésemből elrejtem az útiköltséget, és meg lesz oldva a probléma. Punktum.

Hozzászólás ideje:
Én már ajánlottam egyet :)

Akkor ajánlatodra reagálva én is támogatom a második hétvégét, november 14-e a második szombat. Akkor nagyobb valószínűséggel van pénze az embernek. :)

Hozzászólás ideje:

Ok, akkor legyen november 14.Az a második hétvége.Remélem mindenkinek jó.

Oldie, neked majd november elején megírom.Most úgyis felesleges, ez inkább most egy teaser-kérdés volt.A részleteket is akkor megbeszéljük.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.