MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Mindent nagyon szépen köszönünk.Na de ki hozza a piát? A pia a fiúk dolga Mivel úgyis többen vagytok, gondolom, szépen szétoszlik köztetek a nagy feladat Pildi, szerintem tökéletes Ha nem baj, én meg receptet kérnék hozzá, hogy tudjak majd vele itthon próbálkozni egyszer csak Oldie Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. No. Úgy néz ki tudok menni Mikor, hova? Sós dolgot ált. kevésbé komálom, ami a nyári talin volt magos, az viszont finom volt. Saláta jöhet Részemről a szokásos keksz alapú golyókat tudom ígérni. Aromát és burkolatot majd még meglátom. + talán gofri Dzséjt! Van nálad egy Mogorva nyár meg egy Hold forró jegén, légyszi ne feledd őket! Köszi! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Dzséjt! Van nálad egy Mogorva nyár meg egy Hold forró jegén, légyszi ne feledd őket! Köszi! Nem feledem, csak szólj majd még rám. És nehogy hozz új könyvet, mert mostanában ellátnak azokkal mások Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Óhajod parancs Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Ha nem baj, én meg receptet kérnék hozzá, hogy tudjak majd vele itthon próbálkozni egyszer csak PM-ben küldöm. No. Úgy néz ki tudok menni Örülök, hogy Te is jössz. A kekszgolyók finomak voltak, jöhetnek azok is. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. No. Úgy néz ki tudok menni Mikor, hova? Sós dolgot ált. kevésbé komálom, ami a nyári talin volt magos, az viszont finom volt. Saláta jöhet Részemről a szokásos keksz alapú golyókat tudom ígérni. Aromát és burkolatot majd még meglátom. + talán gofri Dzséjt! Van nálad egy Mogorva nyár meg egy Hold forró jegén, légyszi ne feledd őket! Köszi! 14.-én hozzám.Most kaptam egy jó kemény páleszt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. 14.-én hozzám.Most kaptam egy jó kemény páleszt. Ájjále. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Ájjále. Tényleg üt.Itt szédelgek tőle. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Tényleg üt.Itt szédelgek tőle.Hol fog aludni annyi ember? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Hozzászólás ideje: 2009. Október 31. Hol fog aludni annyi ember? Sok jó(és részeg) ember kis helyen is elfér. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Azt hiszem, nekem lesz a város másik felében szállásom, szóval egy emberrel kevesebb Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Elvben nekem is lesz szálláshelyem, bár gőzöm sincs, hogy frenkie-hez viszonyítva hol Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Elvben nekem is lesz szálláshelyem, bár gőzöm sincs, hogy frenkie-hez viszonyítva hol Tőle pár lépésnyire jobbra, a fürdőkádban Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Elvben nekem is lesz szálláshelyem, bár gőzöm sincs, hogy frenkie-hez viszonyítva hol Kb. merrefelé a városban? Mert akkor talán meg tudom mondani, ahhoz képest merre van Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Nem tudjuk pár hálózsákkal megoldani? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Nem tudjuk pár hálózsákkal megoldani?Úgy érzem nagyon jó lesz ez a tali. :D Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Metróközelben lakom, azzal gyorsan el lehet jutni bárhová. De persze ha úgy alakul itt lehet aludni.Van egy kanapém, azon két ember elfér. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Hozzászólás ideje: 2009. November 1. Kb. merrefelé a városban? Mert akkor talán meg tudom mondani, ahhoz képest merre van A verzió Kelenföld. B verzió Déli-pályaudvar. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Mivel ezek elég közel vannak egymáshoz, mindkettő dél-nyugatra van frenkie-től Át a fél városon Na persze a Déli könnyen elérhető metróval átszállással (mivel nem kell átszálláshoz jegy a kékről a piros vonalra, így megúszható egy BKV-jeggyel), egyébiránt valószínűleg én is arra tartok majd, barátnőm a Délitől kb. 15 percre lakik gyalog, vagy pár megálló 59-es villamossal. Kelenföld már neccesebb, mert hirtelen csak az jut eszembe, hogy megy oda a 7-es busz, aminek az útvonala kicsit más, szóval arra kapásból semmit sem tudok, ami egyszerű útvonal Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Mivel ezek elég közel vannak egymáshoz, mindkettő dél-nyugatra van frenkie-től Át a fél városon Na persze a Déli könnyen elérhető metróval átszállással (mivel nem kell átszálláshoz jegy a kékről a piros vonalra, így megúszható egy BKV-jeggyel), egyébiránt valószínűleg én is arra tartok majd, barátnőm a Délitől kb. 15 percre lakik gyalog, vagy pár megálló 59-es villamossal. Kelenföld már neccesebb, mert hirtelen csak az jut eszembe, hogy megy oda a 7-es busz, aminek az útvonala kicsit más, szóval arra kapásból semmit sem tudok, ami egyszerű útvonal A Délitől Kelenföldig már gyalog is eljutok (az utóbbi években párszor már megtettem a Moszkvatér-Sasadi távot gyalog, ami ugye ott van Kelenföld mellett). Meg ha olyan időben jövünk, egy villamos+busz kombóval is célba juthatok. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Kelenfőld tőlem(legegyszerübben): Metróval Ferenciek Tere majd 173-as busz. Déli: Metró Deák tér, majd másikkal Déli. A kelenföldi pu-ra én általában 3/4 óra alatt ott vagyok, de szombaton ritkábban járnak a bkv járművei, ezért 1 órát is lehet rá szánni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Én Kispestig megyek vonattal és onnan metróval és Pildivel egész Újpest végállomásig. Karrde nem tudom csatlakozik-e majd hozzánk. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Akkor kezd eldölni a találka helyszíne.Mert ha kijöttök Újpest Központig, akkor nem megyek be a Nyugatihoz elétek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Hozzászólás ideje: 2009. November 2. (szerkesztve) Akkor kezd eldölni a találka helyszíne.Mert ha kijöttök Újpest Központig, akkor nem megyek be a Nyugatihoz elétek.Kár lenne bejönnöd, ugyanis nekem van Metró jegyem, így csak Kispestig megyek az olcsóbb. A nyugatitól meg ugyanannyi a Metró vonaljegy, mint Kispesttől, szóval így ésszerűbb is. Szerkesztve: 2009. November 2. - Ody Mandrell Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Újpest Központ az a kis m3-as metróval kell menni yoda, ugye? Mert akkor Örs-Deák-Újpest tudok én is menni Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Újpest Központ az a kis m3-as metróval kell menni yoda, ugye? Mert akkor Örs-Deák-Újpest tudok én is menni Igen. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Perfect Eddig még sosem volt Újpesten, legalább egy kis világjárásnak is jó lesz a fórumtali Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Én Kispestig megyek vonattal és onnan metróval és Pildivel egész Újpest végállomásig. Karrde nem tudom csatlakozik-e majd hozzánk. Oké, mehetünk együtt. Akkor kezd eldölni a találka helyszíne.Mert ha kijöttök Újpest Központig, akkor nem megyek be a Nyugatihoz elétek. Á, felesleges kijönni addig, szerintem a metró újpesti megállója legyen a találkozási pont, oda jöjjön mindenki, és oda kijössz elénk Már csak az a kérdés, hogy mikor legyen a találkozó. A nyugatitól meg ugyanannyi a Metró vonaljegy, mint Kispesttől, szóval így ésszerűbb is. No ezt magyaráztam anno, mikor a Plázába mentünk klubra Eddig még sosem volt Újpesten, legalább egy kis világjárásnak is jó lesz a fórumtali Igen, arra is jó, meg minden más program Így mindig megismersz Pestből ezt-azt. Sose laktam Pesten, aztán ahhoz képest jó pár helyre eltalálok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Oké, mehetünk együtt. Nagyszerű! No ezt magyaráztam anno, mikor a Plázába mentünk klubra Jó van na. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Hozzászólás ideje: 2009. November 2. Újpest nekem is tökéletes. Akkor busszal megyek és a Népligetből egy metróval át is tudok menni Újpest Központba. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.