Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Én csak Star Wars kép elé vagyok hajlandó odaállni. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Én csak Star Wars kép elé vagyok hajlandó odaállni. Van ott egy Obi-Wanos festmény ha jól emlékszem Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Én csak Star Wars kép elé vagyok hajlandó odaállni. Akkor lemaradsz Remélem, tényleg tudnak páran hozni fényképezőt, mert ugyan kölcsön tudom kérni a barátnőmtől, de fogalmam sincs, mikor tudnám visszavinni neki, és gondolom az ünnepek miatt kellene neki is. Szóval most inkább nem kérem el Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Elnézést lusta vagyok visszaolvasni, de most szombaton lesz forumtali? Ha lesz mikor és hol? Lehet, hogy el tudok menni rá. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Vasárnap az Arénában lesz 11:15-kor lesz a tali a Baross tér felől Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Ne téveszd már meg szegény húgit, mert agyon nyílvesszőzi a hátsódat. Orki, tali mozi után lesz, valamikor négy után érünk a Katicához. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Hozzászólás ideje: 2009. December 14. (szerkesztve) Orki, tali mozi után lesz, valamikor négy után érünk a Katicához. Na és erről hol volt szó? Mert külön kikötöttem, hogyha lesz tali, Yoda mennék Szerk: bár így bele gondolva, még így sem jó nekem Szerkesztve: 2009. December 14. - Darth_Phobos Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Filmek topicba! De szerintem itt is Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Filmek topicba! De szerintem itt is Meg még az AVPUniverzumon is Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Filmek topicba! Ehhem, ehhem. Hol van ilyenkor Ody? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Ehhem, ehhem. Hol van ilyenkor Ody? ???? What the problem Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Na és erről hol volt szó? Aranyom, ha jól tudom, olvasod a filmek topikot te is Szerintem nagyon szelektíven nézed át a hozzászólásokat ott az Avatarról, mert akkor biztos feltűnt volna, hogy utána átmegyünk a Katicába Későn lesz a tali, azért nem jó? Szerintem túl sokáig senki sem fog maradni, mivel másnap meló, de 2-3 órára is érdemes lesz összeülni Orki, neked úgy jó, ha az Arénában találkozunk, vagy marad a Katica? Emlékszel rá, hogy hol van? Kinti talit nem javasolnék a hideg miatt Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Hát igen, amikor megy az eszmecsere az Avatárról, akkor nem olvasom a topicot Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Hát igen, amikor megy az eszmecsere az Avatárról, akkor nem olvasom a topicot Akkor meg utána ne lepődj meg, ha valami infóról lemaradsz... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Hát igen, amikor megy az eszmecsere az Avatárról, akkor nem olvasom a topicot Tudtam! Pont ilyenekért kell mindent elolvasni Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Pont ilyenekért kell mindent elolvasni Pont ilyenekért kéne a megfelelő topicba írni Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Szerintem még időben említve van itt is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Pont ilyenekért kéne a megfelelő topicba írni Így van, mindenki ide írja legközelebb mert törlöm. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Hozzászólás ideje: 2009. December 14. A vasárnap nem jó, sajnos vissza kell jönnöm Pécs citybe. Azt hittem, hogy szokásos szombat, de gondolhattam volna az avatar miatt, hogy mozis lesz. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Pont ilyenekért kéne a megfelelő topicba írni Pont ezért volt leírva itt is...: Látom a lényegről nincs szó. Arra gondolnék, hogy utána átmehetnénk a Katicába, ami áll egy metrómegállóból, majd pár villamosból.Max félóra.Ha jól tudom akik vidékről jönnek, azok a Nyugatiban szállnak fel úgyis a vonatra.A Katicából az meg gyalog tök közel van.Vélemény? Eztán egy oldalon át dumáltunk róla. Szóval Phobos, a hiba a te gépedben van Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Így van, mindenki ide írja legközelebb mert törlöm. A filmmel együtt dumáltuk, szóval nincs ott rossz helyen Csak ide pluszba kellett volna írni, de még nem vagyunk elkésve A vasárnap nem jó, sajnos vissza kell jönnöm Pécs citybe. Azt hittem, hogy szokásos szombat, de gondolhattam volna az avatar miatt, hogy mozis lesz. De kár, hogy nem tudsz jönni Remélem, legközelebb már ott tudsz lenni egy talin. Most Ortisék is jönnek pedig. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Pont ezért volt leírva itt is...: Neki álltam megkeresni én is, emlékeztem, hogy tutira szóba lett hozva És tényleg Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Hozzászólás ideje: 2009. December 14. orki: szombaton munka nap van, azért lett vasárnapra téve a tali Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Ilyenkor örülök, hogy nekem milyen jó melóhelyem van.18.-án vége, aztán majd csak január 4.-én kell mennem Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Ilyenkor örülök, hogy nekem milyen jó melóhelyem van.18.-án vége, aztán majd csak január 4.-én kell mennemMázlista Nekem 19-én és 21-én még vizsgáznom kell Katica: Utánanéztem és tényleg lett említve egy, sorry, biztos átsiklottam felette Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Ilyenkor örülök, hogy nekem milyen jó melóhelyem van.18.-án vége, aztán majd csak január 4.-én kell mennem Off Nálunk elvileg jan.11-én indul az üzem, de ha kivenném az egy hét szabi januárban, az tönkre vágná az egész éves szabitervem Szóval akárhogy is, 4-én megyek. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Hozzászólás ideje: 2009. December 14. OffNálunk elvileg jan.11-én indul az üzem, de ha kivenném az egy hét szabi januárban, az tönkre vágná az egész éves szabitervem Szóval akárhogy is, 4-én megyek. Hát igen.A 22-es csapdája.Jó lennem még othon maradni, de akkor a szabi bánja. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Pont ilyenekért kéne a megfelelő topicba írni Annyiban jogos a dolog, hogy engem meg a dolog inverze zavart meg: amikor meglettek a jegyek, de nem találtam a filmes topikban a pontos időpontot, csak hossza keresgélés után, Oldie és Dzséjt is ide tessékeltek, mondván, hogy itt minden infó itt van, pedig ezt nem a fórumtali topikban kerestem volna elsőre. Más kérdés, hogy végül mindkettőben megtaláltam. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Sebaj, csak előtte vegyük át a mozi jegyeket, aztán oda mentek, ahova akartok Remélem, lesz valaki, akit más is érdekel majd a tévéken kívül Én szívesen benézek a TV-khez is egy blikk erejéig, de részemről utána jöhet a könyvesbolt, vagy más érdekes üzlet megegyezés szerint. Biztos nem fogunk unatkozni egy plázában. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Nálam volt már rá példa Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.