Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 22. És ha áttennénk az időpontot? Akkor maradna a klubnap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 22. Lehetne azt is, hogy mondjuk a klub napján 3 vagy 4 órakor fórumtali. És mindenki arra megy, amelyikre akar, de a legjobb, ha mindkettőre Ha másképp nem megy. Persze ez csak egy ötlet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 22. Ez sem egy rossz ötlet. Ha a szombati nem jön össze, akkor lehetne ez is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 22. Beülünk valahova, aztán iszunk valamit. Igen, így lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 22. Nekem jó lesz, csak legyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 22. Nekem jó lesz, csak legyen A hölgy a számból vette ki a szót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 24. Maximálisan egyetértek a klubnap utánra tett fórumtalival. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 24. Mikor is lesz az a klubnap? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 24. Maximálisan egyetértek a klubnap utánra tett fórumtalival. Én is egyetértek. Nehogymá' előtte legyen aztán tántorogva kelljen bemenni a terembe Szóval inkább utánna, úgy a helyes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 24. Mikor is lesz az a klubnap? Május 12.-én Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 24. Nehogymá' előtte legyen aztán tántorogva kelljen bemenni a terembe Amennyi sört Te meg tudsz inni, nem csodálom, hogy a klubnap után akarsz vedelni. Akkor már csak mi látjuk, mennyire be tudsz rúgni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 24. Május 12.-én Kösszentyű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 25. Amennyi sört Te meg tudsz inni, nem csodálom, hogy a klubnap után akarsz vedelni. Akkor már csak mi látjuk, mennyire be tudsz rúgni. Jaja. Exklúziv bemutató lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 25. Kösszentyű. Szívesen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 8. Na akkro . vészesen közeledik a klubnap. akkro most a tali előtt e vagy utána lesz? csak azért mert tudja valaki meddig lessz a műsor? Valahogy nem láttam kiírva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 8. Max. kettőig fog tartani szerintem a műsor. Talizni meg fogunk, hisz ott leszünk. A londoni utat is meg kell beszélniük az illetékeseknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 8. Műsor hivatalos közlemények szerint háromig tart, mert ugye mégiscsak 30 éves évforduló, és három részletben lesz a műsor, nem kettőben, mint szokott. Derb, előtte semmiképp sem lehetne a tali. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 8. Hát ha háromig tart, utánna se nagyon lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 8. Miért? A másik fórumos talikat már kétszer is ötkor kezdtük. Bár van, aki messzire megy haza Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 9. Na valaki csapjon már oda az asztalra mert sz*rakodással nem juttunk/juttok ti főleg előrébb. Elvégre a Londonba tartóknak fontosabb lenne a tali, mert más úton nem biztos, hogy el tudjátok mindig érni egymást. Anyám, ne kiméld őket mert marha lusta egy banda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 9. Ott a környéken leülünk valahol. Ez így jó lesz oldi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 9. Ott a környéken leülünk valahol. Ez így jó lesz oldi? Nekem aztán mindegy, ülhetünk akár a járdaszigetre is, a Londonba tartóknak lenne igazából fontos, hogy valahol meg tudják beszélni a dolgokat Én majd csak iszogatok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 9. Biza Jó lenne legalább az út előtt egyszer találkozni azokkal, akiket nem ismerünk, stb. Meg iszogathatunk is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 9. A Londonba tartók megfogják beszélni a dolgokat, ebben biztos vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Csak abban vagyok biztos, ami elmúlt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Akkor a műsor után összejövünk, és beülünk/ültök valahova. Remélem jó lesz így. A pestiek úgy is tudnak majd valami kis lebújt a környéken. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Most jövök rá nem is az odaáig tartó úttal van a baj hanem a hazavezetővel Szóval valami szolid hely legyen kéremszépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Majd iszunk valamit az utcai büfében. Olyan forma lakókocsiból mint Lalié volt! Borból jó a kannás... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Én is csatlakozhatok majd? Csak nehogy a végén megint pluszba kifizessek egy wiskyt mint a multkor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Majd iszunk valamit az utcai büfében. Olyan forma lakókocsiból mint Lalié volt! Borból jó a kannás... Marmonkannás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.