Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Oszt ügyesen azokkal a legodarabkákkal! Azt már tegnap összeraktam Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. (szerkesztve) Coce! Látod mi is emberek vagyunk. Remélem egyszer tényleg eljössz. Most már nem kell fizetned tandíjat, szóval fussa. Szerkesztve: 2008. Március 9. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Dzséjt pesten maradt egyik haverjánál. Fiam! nem figyeltél. Sok volt a sör? Jaja, sok volt nézni, ahogy én iszom Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. De ez jó ötlet akkor, hogy az pályaudvarokhoz közelebbi helyet választottatok. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. De ez jó ötlet akkor, hogy az pályaudvarokhoz közelebbi helyet választottatok. Persze, hogy jó, csak Odyra kell némi figyelmet szentelni, mert annyi sör után már kicsit lazábbra vette a figurát és félő volt, hogy abban a kapucnis szerkóban leáll kötözködni a Nagykörút esti bandáival. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. De ez jó ötlet akkor, hogy az pályaudvarokhoz közelebbi helyet választottatok. Igen, valóban jó, főleg, hogy többen is utazunk. Én onnan nem csak vonatot, hanem más közlekedési eszközt is könnyebb vagy hamarabb lehet elérni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Megoldottam fiam! Lementettem freemail-ről. Hamarosan fel is rakom a kommentjeiddel együtt. No mi az fater? Keretbe is rakod őket? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Oldie. T*köm kivan a szövegeiddel. Csak azokat küldd már át, mert a sírba tesznek. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Oldie. T*köm kivan a szövegeiddel. Csak azokat küldd már át, mert a sírba tesznek. Látod, én meg a képekkel vagyok így. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Látod, én meg a képekkel vagyok így. De komolyan kellenének a képek címei, mert nem tudom nélkülük beszúrni őket. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. De komolyan kellenének a képek címei, mert nem tudom nélkülük beszúrni őket. És ha melléjük írnád? Nem értem, hogy hol a probléma Minden képhez van valami komment amit a címébe írtam. De szívesen elküldöm, oszt majd akkor összepárosítod. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Nem tudom őket belinkelni, mert a címük hosszú! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Nem tudom őket belinkelni, mert a címük hosszú! Okés, elküldem őket külön. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Hozzászólás ideje: 2008. Március 9. Okés, elküldem őket külön. Köszi! Ebből már csak holnap lesz valami. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Te merre jártál? Meglátogattuk a rokonokat nőnapot köszönteni, az unokatesóm meg a barátja eljött Pestről hogy ők is nőnapozzanak és velük volt egy kis elintéznivalóm plusz a tesómnak aznap volt a névnapja. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Összesen 12 kép maradt amit elküldenék, de momentán a freemail sztrájkol....... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Jöjjönek akkor az Oldie által készített képek. Pildi fotózáshoz készülődik, Dzséjt pedig az asztal alá. Csempészcsaj vigyor. Dzséjt mostmár bánja, hogy felmutatta a spéci legoszerzeményét. Félkezes bicepszgyakorlat a megfelelő súlyzóval Kortyok melyek előbb csak az emlékekben okoztak némi zavart. A végkifejlet pedig cenzúrázva Míg Krande telepatikusan tartja egyenesben a szívószálat, addig Bomarr már kezdi érezni az első korsó sör áldását. No, ki a gyorsabb Ody keze félelmetesen gyors. Pildi meddig teljes hidegvérrel szemlélődik Ody méregeti ivópartnerét. Biztos keresi a gyenge pontokat. A sörhasban viszont előnyben van . Ody riadóstartja a sörivásban. A fene! Talán mégse a citromkarikával kellett volna kezdeni. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Jók vagytok. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. A végkifejlet pedig cenzúrázva Jókora rókázás lehetett Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Nem volt Egy üveg sör nem sok Egyébként meg a fintor a fotózásnak szólt, nem a citromnak, de a szöveg azért nagyon jó Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Nem volt Egy üveg sör nem sok Egyébként meg a fintor a fotózásnak szólt, nem a citromnak, de a szöveg azért nagyon jó Ne szégyeld, hogy nagyhirtelenjébe lenyelted a citromkarikát. Szomjas voltál... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Szerintem is marha jók a szövegek. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Szerintem is marha jók a szövegek. Kösz. Ilyen fotoalanyokhoz nem kell nagy ihlet. Gyűn magától a komment Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Ne szégyeld, hogy nagyhirtelenjébe lenyelted a citromkarikát. Szomjas voltál... A fene, jut eszembe, elfelejtettem a citromot a végén megenni Pedig szokásom Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. (szerkesztve) A fene, jut eszembe, elfelejtettem a citromot a végén megenni Pedig szokásom Nahát ez lett volna az igazi végkifejlet. A tökéletes feledékenység. Konkrétan az, hogy elfelejtetted, hogy a maradékhoz tequilát rendeltél. Igazság szerint eddig senki se hozta szóba, mert tartottunk, hogy sokk érne. Már csak az utcán tértél magadhoz. Na majd mindjárt a többiek is megerősítenek, igaz, skaccok? Szerkesztve: 2008. Március 10. - Oldfighter Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Én nem láttam semmit. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Én nem láttam semmit. Hát annyi sör után nem is kétlem. Nomeg elég megnézni az utcaképet rólad. Az egy dolog, hogy én be akartam nyitni egy "kastélyépületbe", nade te....te lelkesen mutogattad mindenkinek a peace jelet, mint valami woodstocki renegát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Na majd mindjárt a többiek is megerősítenek, igaz, skaccok? Magadban gyenge vagy, szivem? Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Nagyon jó képek! (És nagyon jó szövegek! ) Sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni veletek. De remélhetőleg a következő összejövetelt nem fogom kihagyni. Csak az a lényeg, hogy április eleje után legyen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Hozzászólás ideje: 2008. Március 10. Zoli! Bomarr képeit is érdemes megnézni, a második oldalon. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.