Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 11. Megnéztem a palacecinemas.hu-n, már fenn van a szombati műsorrend, és a legkorábbi előadás 10:45, a következő 12:15. Szerintem célozzuk meg az előbbit, mert a film elég hosszú, úgy több idő marad talizni. Ody, ide tudsz érni addig? Frenkie, te pesti vagy, neked gondolom, ez nem gond, és ha Bomarr jönne, talán neki sem lenne ez túl korán. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Nekem nagyon jó a 10:45. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. LEhet, hogy engem is érdekel, úgy tudom, még van 30 óra, hogy eldöntsem, tudok-e menni... Azt szeretném kérdezni, hogy mikor lenne a nyugatiban a találkozó? Csak mert én legkésőbb 9:37-kor tudok beérni (a következővel már lekésné ma 10:45-öst). Még nem ígérem biztosra, hogy tudok menni, de 70%! (holnapig konkretizálom) Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Donát, ez nagyszerű (mármint ha tudsz jönni)! A 9:37-kor beérkező vonatod szerintem tökéletes, mivel ha rendeljük a jegyeket, félórával az előadás előtt, azaz legkésőbb 10:15-re kell a mozipénztárnál lenni, így kisebb késés esetén is simán odaérsz. Én a mozipénztárhoz gondoltam a találkozót 10:00 körül (gondolva a késésre hajlamosokra, mint pl. jómagam ), de találkozhatunk a pályaudvaron is, ha nektek úgy jobb, mert nekem meg mindegy. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Én a magam részéről a mozit kihagyom, de az utána jövő dinom-dánomra vevő vagyok 100%-ra még nem mondom, de mondjuk 80%, hogy ott leszek. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Ez jó hír, Bomarr! Talán a mozi is össze fog jönni... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Azért remélem nem csak hárman leszünk. Majd legközelebb premier hétvégén megyünk, és rendes taglétszámú tali lesz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Donát! Nagyon jó lenne ha jönnél. Szerintem találkozzunk a mozi előtt. Eltéveszthetetlen. Donát ez így remélem neked is jó! Szerintem én kilenc körül érek fel. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 12. Nekem ok.Bár dolgoznom kéne délig, de megoldom.Bomarr gyere mindenképp, ha másra nem is de a talira várunk. Donát ha gondolod odamegyek én a Nyugatihoz és akkor onnan felemgyünk a Westendhez. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Köszi Frenkie a felajánlást. Mindazonáltal úgy hiszem, egy magam is odatalálok, szóval ha nem baj, ezt visszautasítanám. Egyelőre még mindig nem tudom, hogy tudok-e menni, ennek elsősorban anyagi oka van, de ma estére megmondom. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Nyolcig ígértem választ, be is tartom: megyek veletek, és a lentebb írt vonattal érkezem, ahonnan továbbmegyek majd a WestEndbe. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. (szerkesztve) Nyolcig ígértem választ, be is tartom: megyek veletek, és a lentebb írt vonattal érkezem, ahonnan továbbmegyek majd a WestEndbe. Amúgy én is a záhonyi gyorssal megyek. Egyik haverral. Pildi, frenkie, Bomarr, Donát, Ody. Micsoda party lesz. Szerkesztve: 2008. Augusztus 13. - Ody Mandrell Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Majd legközelebb premier hétvégén megyünk, és rendes taglétszámú tali lesz Na, az jó lesz, mert olyan emlékezetem szerint utoljára márciusban volt, vagyis épp félévvel korábban, és már nagyon jó volna. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Hát akkor lefoglaltam a jegyeket (5 db-t) szombaton 10:45-re a Westendbe. Találkozás 10:00-kor a mozipénztárnál. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Nagyon köszönjük pildi!!! Remek nap lesz a szombat, érzem! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Nagyon köszönjük pildi!!! Remek nap lesz a szombat, érzem! Úgy legyen! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Köszi szépen Pildi.Már alig várom a szombatot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Én. kb 10:10 -re érek a pénztárhoz. Ugye nem okoz problémát? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Én. kb 10:10 -re érek a pénztárhoz. Ugye nem okoz problémát? Miért okozna?10:45-kor kezdődik s film, de ugye 10 perc reklámmal számolva inkább 10:55-kor.Semmi gond ,megvárunk. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Jó szórakozást kívánok nektek! Meglátjátok, Isteni lesz a film! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Jó szórakozást kívánok nektek! Meglátjátok, Isteni lesz a film! Lehet, hogy még ma este berakom a Beginst. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 15. Jó szórakozást kívánok nektek! Meglátjátok, Isteni lesz a film! Köszönjük szépen.Alig várom. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Nagyon jól éreztem magam a mai fórumtalin.Külön öröm számomra, hogy megismertem Pildit és Bomarrt.A sör kitünő volt.Nagyon jót beszélgettünk. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Nagyon jól éreztem magam a mai fórumtalin.Külön öröm számomra, hogy megismertem Pildit és Bomarrt.A sör kitünő volt.Nagyon jót beszélgettünk.Szerintem is nagyon jó volt! Még több ilyet. Na ugye frenkie, hogy nem harapunk. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Szerintem is nagyon jó volt! Még több ilyet. Na ugye frenkie, hogy nem harapunk. Persze, hogy nem.Én voltam a buta. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Most értem haza nemrég! Nagyon jól éreztem magam, köszönöm mindenkinek Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Csatlakozom az előttem szólókhoz. Egy nagyon jó film után nagyon jót beszélgettünk, és a frenkie által javasolt hely is tökéletes volt. Én is jól éreztem magam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Most értem haza nemrég! Nagyon jól éreztem magam, köszönöm mindenkinek Lehet, hogy mégis előttem indultál el? Mintha egy gyors vonat indult volna 17:45 körül. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Én nagyon várom a CW premiert! Hatalmas partyt csapunk. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 16. Nem, a 18:25-sel mentem, aludtam közben egy jót! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.