Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 9. Most úgy tűnik, hogy nekem is jó. De ahogy közeledik a dátum, majd még finomhangolhatjuk, hátha úgy többen (köztük MissKarrde is) tudnának jönni. Végül is minél később van, annál nagyobb az esély arra, hogy jó idő lesz már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Információim szerint Zééé is jönni fog a következő fórumtalira, és magával hozza a szeneslapátját is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Információim szerint Zééé is jönni fog a következő fórumtalira, és magával hozza a szeneslapátját is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Információim szerint Zééé is jönni fog a következő fórumtalira, és magával hozza a szeneslapátját is. Inkább a pálinkáját hozza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 2. Megvan a tuti biztos órarendem, szóval nekem ezek a hétvégék jók talira: Február nem igazán, mert háromszor egymás után menni kell suliba. Márc. 19, április 2, 16 és 23 jó. Ha minden kötél szakad, akkor még a március 5, de azt két okból nem vállalnám be szívesen: tesóm születésnapja, és ez esetben másfél hónapig egyetlen hétvégém se lenne, amikor ne kellene felutaznom Pestre. Vagy még a vasárnapok suli hétvégén, mert akkor megpróbálok fenn aludni szombat este is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 2. Akkor szerintem legyen a március 19 ha mindenkinek jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 2. A 19-e nekem is jobb lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 2. Ó, nagyszerű Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 2. Március 19. jó lenne, ha nem lenne munkanap. Az előző heti hosszú hétvége hétfőjét kell akkor ledolgozni. Emiatt marad akkor a március 5. vagy az április 2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 2. Március 19. jó lenne, ha nem lenne munkanap. Az előző heti hosszú hétvége hétfőjét kell akkor ledolgozni. Emiatt marad akkor a március 5. vagy az április 2. Na ez kiment a fejemből. Mondjuk azért mert már évek óta nem dolgozom le, a cégnél kivetetik velünk szabinak. Akkor szerintem legyen április 2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 2. Hupsz. Hát akkor ez kimarad. Március 2-án aligha hiszem, hogy lesz erre fordítható keret, és mivel április 2-án meg a már a munkára készülök majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Március 19. jó lenne, ha nem lenne munkanap. Most mondták a munkahelyen is, hogy munkanap lesz Akkor nélkülem lesz a tali, a márc. 5-öt nem vállalom, utána meg másnak nem jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Nekem március 19 -et kivéve mindegyik időpont jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Nem könnyű ez a dolog, de elnézve a lentieket a következő javaslatot tenném: Legyen a tali most az eredetileg javasolt időpontban, tehát március 12-én. Igaz, MissKarrdénak nem jó, de ő áprilistól jobban ráér, Dzséjt viszont áprilistól nem érne rá. Így az optimumra törekedve most Dzséjtnek kedveznénk, legközelebb pedig MissKarrdénak. Ha megfelel így mindenkinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Nekem jó, majd a nyárira megyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. (szerkesztve) Nekem is jó. Karrde sajnálom. Szerkesztve: 2011. Február 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Nekem jó, majd a nyárira megyek. Jobb lenne mégis előbb. Még az jutott most eszembe megoldásként, hogy ha 12-én úgyis Pesten leszel, akkor a suli után csatlakozhatnál talán egy órára. Megvárnánk. És legalább egy pár szót válthatnánk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Sajnos a logika ezt diktálja. Akkor legyen márc 12. Én is sajnálom Karrde, de máshogy nem lehet megoldani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Legyen a tali most az eredetileg javasolt időpontban, tehát március 12-én. Igaz, MissKarrdénak nem jó, de ő áprilistól jobban ráér, Dzséjt viszont áprilistól nem érne rá. Így az optimumra törekedve most Dzséjtnek kedveznénk, legközelebb pedig MissKarrdénak. Ha megfelel így mindenkinek. Bocs a bekeverésért, de inkább Karrdénak kedvezzetek, ha ő tud biztosat, mert nekem márciusban 15-éig nagyon bizonytalan lesz a hónap előre tervezés szempontjából. Nehogy ő lemarad, aztán kiderül, hogy én sem tudok menni (momentán ez az esélyesebb). Aztán majd a következőre már tudom úgy szervezni a dolgokat, hogy biztos mehessek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Inkább részemről bocs' a bekeverésért mindenkitől. Dzséjt, rosszul emlékeztem, mintha Te a márciust biztosra írtad volna, és áprilistól bizonytalanra. Így viszont valóban a legjobb időpont az április 2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 3. Akkor legyen április 2. Akkor Karrde tutkó ott lesz, Dzséjt talán, nekem meg holtmindegy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Dzséjt, rosszul emlékeztem, mintha Te a márciust biztosra írtad volna, és áprilistól bizonytalanra. Szerintem az kavart meg, hogy korábban azt írtam, hogyha megbukom a vizsgán, akkor biztosan tudok menni márciusi találkozóra, mert akkor nem lesz munkám. Csak azóta átmentem a vizsgán, így a dolgok változtak. Igaz, akkor még úgy volt, hogy márciusban kezdek, az azóta eltolódott áprilisra. Ezért biztos, hogy áprilisban nem fogok ráérni. A márciusom meg most más okból bizonytalan (részben munka miatt, még mindig fenn áll az esélye annak, hogy jövő hónapban kezdek). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Még az jutott most eszembe megoldásként, hogy ha 12-én úgyis Pesten leszel, akkor a suli után csatlakozhatnál talán egy órára. Megvárnánk. És legalább egy pár szót válthatnánk. Ahogy elnézem, már nem biztos, hogy aktuális, de azon a szombaton pont nem lesz titkosítás és adatrejtés óránk, így 4 körül beérek a városba (tali helyétől függően) nem túl korai kezdés esetén tényleg esélyes, hogy be tudnék ugrani akár 2-3 órára is, attól függően, ki meddig ér rá este Akkor legyen április 2. Akkor Karrde tutkó ott lesz, Dzséjt talán, nekem meg holtmindegy. Még az is lehet, hogy mindketten megyünk, ha Dzséjtnek is összejön minden szépen Nem mellékesen jó az április 2. Na majd jönnek a többiek is véleményt nyilvánítani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Nekem mint írtam az április 2 is jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Én valamiért úgy emlékeztem, hogy most februárban gyűlünk, de akkor ezek szerint áprilisig várnom kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. (szerkesztve) Én valamiért úgy emlékeztem, hogy most februárban gyűlünk, de akkor ezek szerint áprilisig várnom kell. Én is sajnálom, de nincs mit tenni. Ne félj eltelik az hamar. Majd még inkább örülünk egymásnak. Szerkesztve: 2011. Február 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Ahogy elnézem, már nem biztos, hogy aktuális, de azon a szombaton pont nem lesz titkosítás és adatrejtés óránk He? Ez tök jó Majd írj róla egy PÜ-t, hogy mit vesztek, mert most én is hasonlót tanulok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. (szerkesztve) Én valamiért úgy emlékeztem, hogy most februárban gyűlünk, de akkor ezek szerint áprilisig várnom kell. Még mindig lehet a másik lehetőség, márc. 12, de akkor nem korán, mert 4 körül én is oda tudok érni. Szerkesztve: 2011. Február 4. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Nekem mint írtam az április 2 is jó. Nekem is jó de tulajdonképpen bármelyik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Csak jobb lenne a márc. 12. délután. Kb. 3 felé kezdődő és estébe hajló tali lenne. Úgyis hosszú hétvége lesz, utána 3 napig még otthon vagyunk, nem hiszem, hogy nagy gond lenne bárkinek egy délutáni-esti tali. Ez legalább közelebb van, egy hónap, és akkor nekem sem kell megint felmennem Pestre ebben a zűrös két hónapos időszakban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.