Hozzászólás ideje: 2009. Április 8.16 éve Én sajnos nem megyek A nyomós indokom pedig az, hogy éppen nem leszek itthon.
Hozzászólás ideje: 2009. Április 9.16 éve Én sajnos nem megyek A nyomós indokom pedig az, hogy éppen nem leszek itthon. Ez nagyon szomorú. Sajnálom, pedig jó lett volna.
Hozzászólás ideje: 2009. Április 9.16 éve Szerettem is volna elintézni, hogy el tudjak menni, elvégre csak egyszer van 100 000 buli, de sajnos nem jött össze Majd a 200 000-esen ott leszek (optimizmus maxiimus).
Hozzászólás ideje: 2009. Április 9.16 éve Szerző Dzséjt, azért remélem, valami közelebbi időpontban rendezett talira azért jössz majd :D De tény, hogy sajnálatos, nem tudsz jönni, de olyan még sose volt, hogy mindenkinek jó lett volna
Hozzászólás ideje: 2009. Április 9.16 éve Szerintem, ha nyáron lesz tali, akkor biztos fogok tudni menni
Hozzászólás ideje: 2009. Április 9.16 éve Szerintem, ha nyáron lesz tali, akkor biztos fogok tudni menni Mindenképpen lesz.
Hozzászólás ideje: 2009. Április 9.16 éve Ez a Katica ez a múltkori? A Kossuth mozi környékén ami van?
Hozzászólás ideje: 2009. Április 9.16 éve Ez a Katica ez a múltkori? A Kossuth mozi környékén ami van? Igen, az a kiskocsma.
Hozzászólás ideje: 2009. Április 9.16 éve Én is tudok menni. Viszont nagyon sajnálom, Dzséjt, hogy neked nem jó... Szerkesztve: 2009. Április 9.16 éve - Pildi
Hozzászólás ideje: 2009. Április 9.16 éve Részemről egyelőre bizonytalan. Lehet, hogy kihagyom, az is lehet hogy beugrom..... attól függ, a Transformers találkozón mi lesz. Ha akkora passzivitás mint a múltkor, akkor legvalószínűbb hogy ingázni fogok
Hozzászólás ideje: 2009. Április 10.16 éve Szerző Szerintem azért megér annyit ez a tali, hogy T. bulitól függetlenül beugorj egy fél órára legalább
Hozzászólás ideje: 2009. Április 10.16 éve Egyébként ők meg szeretettel várnak mindenkit a Lágymányosi hídnál....
Hozzászólás ideje: 2009. Április 13.16 éve Már csak pár nap és tali! Én már várom. Akik eddig nem nyilatkoztak, remélem hamarosan döntésre jutnak. Szerkesztve: 2009. Április 13.16 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2009. Április 14.16 éve Nos, a szombati program: gyülekező a Westend előtt fél 11-kor, majd csoportosan megváltjuk a jegyeket az Álom.net-re amit megnézünk. Azután irány a Katica ahol szörpöt szürcsölve kibeszéljük a filmet és esetleg beszélgetünk más témákról is. Kötelező megjelenés rózsaszínben és mindenki egységesen cupp-cuppal köszönti a másikat
Hozzászólás ideje: 2009. Április 14.16 éve Nos, a szombati program: gyülekező a Westend előtt fél 11-kor, majd csoportosan megváltjuk a jegyeket az Álom.net-re amit megnézünk. Azután irány a Katica ahol szörpöt szürcsölve kibeszéljük a filmet és esetleg beszélgetünk más témákról is. Kötelező megjelenés rózsaszínben és mindenki egységesen cupp-cuppal köszönti a másikat Eltévesztetted a fórumot Phobos.
Hozzászólás ideje: 2009. Április 14.16 éve Nos, a szombati program: gyülekező a Westend előtt fél 11-kor, majd csoportosan megváltjuk a jegyeket az Álom.net-re amit megnézünk. Azután irány a Katica ahol szörpöt szürcsölve kibeszéljük a filmet és esetleg beszélgetünk más témákról is. Kötelező megjelenés rózsaszínben és mindenki egységesen cupp-cuppal köszönti a másikat Így be lettél fenyítve Mina által, hogy félrebeszélsz?
Hozzászólás ideje: 2009. Április 14.16 éve Szerző Nincs rózsaszín ruhám És korán is van fél 11-kor Phobos, javaslom, hogy a film után ugorj be a Katicába hozzánk
Hozzászólás ideje: 2009. Április 14.16 éve Szerző Nem is tudom, semmiképpen ne 10 előtt, de nem lenne baj, ha csak mondjuk 11 körül.
Hozzászólás ideje: 2009. Április 14.16 éve Nem is tudom, semmiképpen ne 10 előtt, de nem lenne baj, ha csak mondjuk 11 körül. Szerintem legyen 10:30, a westend előtti téren. Ott ahol a legutóbbi alkalommal.
Hozzászólás ideje: 2009. Április 14.16 éve Eh, öregharcosoknak ez túl korán van Nem lustálkodunk! Tessék időben felkelni.
Hozzászólás ideje: 2009. Április 14.16 éve Szerző És persze ezt úgy írja, hogy szinte sose kell korán kelnie Neki elég lesz 9-kor, én bezzeg akkor már az állomáson leszek
Hozzászólás ideje: 2009. Április 14.16 éve És persze ezt úgy írja, hogy szinte sose kell korán kelnie Neki elég lesz 9-kor, én bezzeg akkor már az állomáson leszek Neszójjá'be!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.