Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 22.16 éve Elnézve a képeket, a videókat, a beszámolókat, irigységemben átfejeltem a falat. Istenem, ha vagy az égben, és nem neheztelsz rám... nos, azt ne soroljuk fel, mi okod van rám rossz szemmel nézni, de add, hogy a következőre elmehessek. Marha jó tali lehetett. Azokat a macskákat én is imádtam volna, nagyon aranyosak.
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 22.16 éve Az utolsó videó az már a pár pohár pálinka után készült, azért van a végén a belenézésem.
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 22.16 éve Az utolsó videó az már a pár pohár pálinka után készült, azért van a végén a belenézésem. Az már valamikor fél kettő tájban készülhetett.
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 22.16 éve Az már valamikor fél kettő tájban készülhetett. Addig fent voltunk?Nekem úgy rémlik hogy 1 fele feküdtünk le.
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23.16 éve Szerző Kb. éjfél után nem sokkal jöttünk be, még elvoltunk kicsit odabent, és aztán alvás. Én fent voltam fél háromkor (ránéztem a telefonomon az órára), szegény Pildit is felébresztettem, hogy kóbászoltam a lakásban No úgy néz ki, most engedi a rapid letölteni a videókat, szedem is
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23.16 éve Másnapig voltatok? De jóóóó Sajnos nekem le kellett lépnem, mert másnap 4-kor már kelltem, így nem maradhattom volna ott én sem, ha tudom, hogy ti is eddig maradtok A kismacska ásított? Azt hittem a nyelvét nyújtogatta. Na látszik, hogy a biosz nem az én tárgyam Bár még mindig látszik az "ajándéka" az egyiknek a lábamon frenkie: mit néztetek a TV-ben, az egyik videón?
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23.16 éve Zene topicból: B*sszus miből maradtam ki Éneklés, sütögetés...
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23.16 éve Szerző Phobos, ha lesz még ilyen, megpróbáljuk megoldani, hogy ne maradj le semmiről A tévében? Hehe, a srácok nagyban keresték a +18 csatornát, aztán miután meglett persze utolsónak, tovább tekertek, hogy ez lói*zét sem ér Nagyon jót szórakoztam rajtuk, már elnézést Nem tudom, mit csinált a macsek, nem igazán tudok különbséget tenni a kettő között, mindkettő lehet
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23.16 éve Még jó hogy MissKarrde emlékszik miz néztünk. Kapcsolgatásra emlékszem meg egyszer Nagy Ferót is láttam.
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23.16 éve Még jó hogy MissKarrde emlékszik miz néztünk. Kapcsolgatásra emlékszem meg egyszer Nagy Ferót is láttam. Nem muszáj emlékezni, elég ha megnézed az utolsó videó idevágó jeleneteit.
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23.16 éve Zene topicból: B*sszus miből maradtam ki Éneklés, sütögetés... Ezt úgy írtad, mintha nem tudtad volna miből maradsz ki ha elmész.
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23.16 éve Jó, azt tudtam, hogy sütögetés lesz, de ennyire jó hangualtra amit olvastam nem számítottam De amúgy sem tudtam volna maradni és ezt sajnálom a legjobban
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 23.16 éve Jó, azt tudtam, hogy sütögetés lesz, de ennyire jó hangualtra amit olvastam nem számítottam Akkor mire számítottál? Ez alap volt az addigiak fényében...egyébként tényleg csak azt lehet sajnálni, hogy el kellett menned.
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24.16 éve Szerző Szerintem meg jó, hogy legalább ennyit is tudtál lenni, főleg, hogy sokan jönni sem tudtak
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24.16 éve Jó fotók letek nagyon,l a videókat még nem néztem de rövidesen.
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24.16 éve Biztos nagyon hangulatos lehetett a tali, a képek is jók, csak kár hogy én már a videót nem tudom letölteni.
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 24.16 éve Jake: felraktam megint: http://rapidshare.com/files/271000812/videok.zip.htm Ody: Az ok, de a videó csak pár percet mutat, mi meg azért többet voltunk a tv elött.
Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 26.15 éve Felnyomtam a videókat megára, innen akárhányszor le lehet szedni. http://www.megaupload.com/?d=9I0JRLJV
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 9.15 éve Úgy néz ki sikerült behatárolni a következő tali időpontját.Sajnos nekem az október minden szombatja foglalt, ezért arra gondoltam, hogy november valamelyik szombatján eljöhetnétek hozzám.Tudom még messze van. de lehet azon gondolkodni,kinek melyik szombati dátum jó.Nekem holtmindegy.
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10.15 éve Szerző Egyelőre nekem is mindegy, melyik novemberi szombat legyen. Legyen mondjuk a második hétvége?
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10.15 éve Frenkie, én majd annyit kérek tőled, hogy priviben ad meg a pontos címed, meg hogy kb az Újpesti vasútállomástól milyen messze van
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10.15 éve November, mint mindig, most is jó, de az anyagiaktól függ. Bár mivel ettől a hónaptól hivatalosan is dolgozom, e remélhetőleg már nem lesz probléma. Az első fizetésemből elrejtem az útiköltséget, és meg lesz oldva a probléma. Punktum.
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10.15 éve November még nagyon messze van, így nem tudok mondani konkrétumot. Azért nem ártana egy fix dátum és akkor legalább tudnám, hogy azt a hétvégét kell üresen hagynom.
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10.15 éve Én már ajánlottam egyet Akkor ajánlatodra reagálva én is támogatom a második hétvégét, november 14-e a második szombat. Akkor nagyobb valószínűséggel van pénze az embernek.
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 10.15 éve Ok, akkor legyen november 14.Az a második hétvége.Remélem mindenkinek jó. Oldie, neked majd november elején megírom.Most úgyis felesleges, ez inkább most egy teaser-kérdés volt.A részleteket is akkor megbeszéljük.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.