Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Én csak Star Wars kép elé vagyok hajlandó odaállni. :clap:

Akkor lemaradsz :yes:

Remélem, tényleg tudnak páran hozni fényképezőt, mert ugyan kölcsön tudom kérni a barátnőmtől, de fogalmam sincs, mikor tudnám visszavinni neki, és gondolom az ünnepek miatt kellene neki is. Szóval most inkább nem kérem el :yes:

Hozzászólás ideje:

Elnézést lusta vagyok visszaolvasni, de most szombaton lesz forumtali? Ha lesz mikor és hol? Lehet, hogy el tudok menni rá. :(

Hozzászólás ideje:

Ne téveszd már meg szegény húgit, mert agyon nyílvesszőzi a hátsódat. :D

Orki, tali mozi után lesz, valamikor négy után érünk a Katicához. :(

Hozzászólás ideje:
Orki, tali mozi után lesz, valamikor négy után érünk a Katicához. :P
Na és erről hol volt szó? :(

Mert külön kikötöttem, hogyha lesz tali, Yoda mennék :lol:

Szerk: bár így bele gondolva, még így sem jó nekem :D

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Na és erről hol volt szó? :(

Aranyom, ha jól tudom, olvasod a filmek topikot te is :D Szerintem nagyon szelektíven nézed át a hozzászólásokat ott az Avatarról, mert akkor biztos feltűnt volna, hogy utána átmegyünk a Katicába :(

Későn lesz a tali, azért nem jó? :lol: Szerintem túl sokáig senki sem fog maradni, mivel másnap meló, de 2-3 órára is érdemes lesz összeülni :P

Orki, neked úgy jó, ha az Arénában találkozunk, vagy marad a Katica? Emlékszel rá, hogy hol van? Kinti talit nem javasolnék a hideg miatt :lol:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Hát igen, amikor megy az eszmecsere az Avatárról, akkor nem olvasom a topicot :(

Tudtam! :P

Pont ilyenekért kell mindent elolvasni :D

Hozzászólás ideje:

A vasárnap nem jó, sajnos vissza kell jönnöm Pécs citybe. Azt hittem, hogy szokásos szombat, de gondolhattam volna az avatar miatt, hogy mozis lesz. :(

Hozzászólás ideje:
Pont ilyenekért kéne a megfelelő topicba írni :D

Pont ezért volt leírva itt is...:

Látom a lényegről nincs szó. :P Arra gondolnék, hogy utána átmehetnénk a Katicába, ami áll egy metrómegállóból, majd pár villamosból.Max félóra.Ha jól tudom akik vidékről jönnek, azok a Nyugatiban szállnak fel úgyis a vonatra.A Katicából az meg gyalog tök közel van.Vélemény?

Eztán egy oldalon át dumáltunk róla. Szóval Phobos, a hiba a te gépedben van :(

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Így van, mindenki ide írja legközelebb mert törlöm. :lol:

A filmmel együtt dumáltuk, szóval nincs ott rossz helyen :P Csak ide pluszba kellett volna írni, de még nem vagyunk elkésve :(

A vasárnap nem jó, sajnos vissza kell jönnöm Pécs citybe. Azt hittem, hogy szokásos szombat, de gondolhattam volna az avatar miatt, hogy mozis lesz. :D

De kár, hogy nem tudsz jönni :lol: Remélem, legközelebb már ott tudsz lenni egy talin. Most Ortisék is jönnek pedig.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Pont ezért volt leírva itt is...:

Neki álltam megkeresni én is, emlékeztem, hogy tutira szóba lett hozva :( És tényleg :D

Hozzászólás ideje:

Ilyenkor örülök, hogy nekem milyen jó melóhelyem van.18.-án vége, aztán majd csak január 4.-én kell mennem

Hozzászólás ideje:
Ilyenkor örülök, hogy nekem milyen jó melóhelyem van.18.-án vége, aztán majd csak január 4.-én kell mennem
Mázlista :D Nekem 19-én és 21-én még vizsgáznom kell :D

Katica: Utánanéztem és tényleg lett említve egy, sorry, biztos átsiklottam felette :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Off

Nálunk elvileg jan.11-én indul az üzem, de ha kivenném az egy hét szabi januárban, az tönkre vágná az egész éves szabitervem :D Szóval akárhogy is, 4-én megyek.

Hozzászólás ideje:
Off

Nálunk elvileg jan.11-én indul az üzem, de ha kivenném az egy hét szabi januárban, az tönkre vágná az egész éves szabitervem :D Szóval akárhogy is, 4-én megyek.

Hát igen.A 22-es csapdája.Jó lennem még othon maradni, de akkor a szabi bánja.

Hozzászólás ideje:
Pont ilyenekért kéne a megfelelő topicba írni :D
Annyiban jogos a dolog, hogy engem meg a dolog inverze zavart meg: amikor meglettek a jegyek, de nem találtam a filmes topikban a pontos időpontot, csak hossza keresgélés után, Oldie és Dzséjt is ide tessékeltek, mondván, hogy itt minden infó itt van, pedig ezt nem a fórumtali topikban kerestem volna elsőre. :D Más kérdés, hogy végül mindkettőben megtaláltam. :D
Hozzászólás ideje:
Sebaj, csak előtte vegyük át a mozi jegyeket, aztán oda mentek, ahova akartok :)

Remélem, lesz valaki, akit más is érdekel majd a tévéken kívül :)

Én szívesen benézek a TV-khez is egy blikk erejéig, de részemről utána jöhet a könyvesbolt, vagy más érdekes üzlet megegyezés szerint. :) Biztos nem fogunk unatkozni egy plázában. ;)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.