Hozzászólás ideje: 2016. Április 25.9 éve A Star Wars: Poe Dameron egy Charles Soule által írt és Phil Noto által rajzolt sorozat a Marvel kiadó gondozásában. Az első szám 2016. április 6-án jelent meg Amerikában, az Ellenállás pilótáját állítva a középpontba. A történet 30 évvel A Jedi visszatér után játszódik, közvetlenül Az ébredő Erő eseményei előtt. A fordítás saját, a szerkesztés pedig Kira érdeme, bár a 2. számtól átveszem a stafétát. Íme az 1. szám magyar változata.
Hozzászólás ideje: 2016. Április 25.9 éve Köszi a fordítást! Egy elég lassú indítás. A remeték és a tojásuk érdekesebb volt, mint a főszereplő és társai. De majd meglátjuk milyen lesz a folytatás. Ez most csak egy közepes szám. A vége ugye azzal ért véget, hogy indulnak az Első Rend katonái? Az utolsó oldalakon valamiféle vicces képregénykockák voltak. Az micsoda ott az utolsó oldalakon? Szerkesztve: 2016. Április 25.9 éve - Darth Revan9
Hozzászólás ideje: 2016. Április 25.9 éve Szerző Szívesen! Az utolsó 8 oldalas adalék BB-8 főszereplésével nem tartozik a Poe-s sztorihoz, de úgy tudom, hogy a kánon része, ezért is került végül lefordításra.
Hozzászólás ideje: 2016. Április 25.9 éve Nem a fordítás miatt, gondolom angolba is úgy volt, de a kilencedik oldalon, amikor Leia mondja, hogy megtalálták Lor San Tekkát életben van és idősebb, mint mikor utoljára látták az ilyen "you don't say" momentum
Hozzászólás ideje: 2016. Április 25.9 éve Köszi Sky! Végre valami az új érából. Érdekesen indul a történet, Jó volt! Poe nagy arc, tetszettek a dumái. Végre többet is megtudhatunk Lor San Tekka -ról. Szerkesztve: 2016. Április 25.9 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2016. Május 21.9 éve Köszi a fordítást. Hát sajnos ez a sorozat nem győz meg. Ha nem lett volna benne Terrex és ez a tojás közepesnél is rosszabb lenne. Egy gyengébb közepest azért még megérdemel.
Hozzászólás ideje: 2016. Június 19.9 éve Mire gondolsz? Én még nem olvastam el, de részemről nyugodtan leírhatod (akár spoiler gomb mögött)
Hozzászólás ideje: 2016. Június 19.9 éve A tojásból kikelő "molylepkére" meg a társára aki az isten tudja honnét jött elő, de cserébe legalább lézert okádik a szájából, mint Godzilla
Hozzászólás ideje: 2016. Július 26.9 éve Köszönöm Ez is 5 részes ugye? Szerkesztve: 2016. Július 26.9 éve - ZoliZoltán
Hozzászólás ideje: 2016. Július 26.9 éve Szerző Ez is 5 részes ugye? Ez nem minisorozat, hanem ongoing, mint a Star Wars vagy a Darth Vader.
Hozzászólás ideje: 2016. Július 26.9 éve Ez nem minisorozat, hanem ongoing, mint a Star Wars vagy a Darth Vader. Ezt nem is tudtam, én is abban a hitben voltam, hogy mini, de ez még jobb így.
Hozzászólás ideje: 2016. Július 27.9 éve Ez nem minisorozat, hanem ongoing, mint a Star Wars vagy a Darth Vader. Igen? Teljesen abban a tudatban voltam,hogy mini. Le leszek maradva....
Hozzászólás ideje: 2016. Július 28.9 éve Én is el vagyok maradva. Még csak az leső 2 számot olvastam.
Hozzászólás ideje: 2016. Július 29.9 éve Én ebből még egyet sem....cask leszedtem őket. Még van vagy 15 füzetem hátra...
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.