Jump to content

Jelentkezés (Film Kvíz)


Coce_Plant

Recommended Posts

A Nal-Huttán félreeső porfészekként tekintik Filgano városát. Kikötője leginkább a városba tévedőket egy elhagyatott roncstelepre emlékeztet. A városban dokkolni űrhajóval a legostobább dolog, ami eszébe juthat bárkinek. Mire a Nal Hutta holdja két arasznyit haladna az égbolton, már az összes alkatrészét a hajónak a bolygó másik felén árulnák a fekete-piacokon. Tehát a kikötő dokkjai semmirevaló alakok roncshajóival van telezsúfolva, ahol egy kész lakóközösséget alakítottak ki. A B33-as dokkban található a fényesebb időkben még Kék Talizmán névre hallgató módosított teherhajó, akinek a lakója egy megszállott őrült. Nevét és múltját homály fedi, és olyan titkok őrizője, amire sok éhesszájú ifjú titán feni a fogát. Titkok, jelszavak... De kik mernek belecsapni a bomlottelméjű alak játékába?

(Tehát a szabályban leírt módon ide kéne leírni a jelentkezési lapokat! :) Kérem, csak a jelentkezéseket írjátok ide!)

Link to comment
Share on other sites

Ponda Baba játékra kész :)

Aki nem ismerne, az Ando-ról származok és egy nagyon jóképű Aqualish vagyok.Szeretek peremvidéki kocsmákban üldögélni, és kötekedni.A legjobb haveromat kinyírta egy fénybökős ámokfutó nemrég.Szerencsére ottvoltam én is.Egy szakállas kigyúrt állat volt hihetetlen álllapocs-izmokkal, de nem féltem tőle.Helyből kitéptem a kezem(utálok felkelni) és hozzávágtam.Ettől persze egyből kiterült, és a parasztgyerek is elmenekült..

Van egy öröklött betegségem, hogy amikor valahol felsértem a testem, patakokban ömlik belőlem a vér.Elég nagy gondot okozok ezzel a takarítóknak olykor-olykor.

A fajom a durvaságról híres, de ennek ellenére én egy rendes munkásember vagyok.

Link to comment
Share on other sites

Két rankorbőr csizmás láb koppant a permatonon. A módosított koréliai teherhajó tulajdonosa leugrott a hajója rámpájáról és odakiáltott néhány szót a kirakodó droidoknak, majd lendületes léptekkel a főépület felé vette az irányt. Legújabb beszerzőkörútja igen sikeres volt, főleg, ha Öregharcos barátjára gondolt. Újabb különleges tartalmú hordócskát sikerült neki találnia. Hiába, no, ez a független kereskedelem velejárója volt. Miss Marteenca Karrde, közelebbi ismerőseinek Teenca, szokásos fekete utazószerelését viselte, melynek legfeltűnőbb darabja a térdig érő kabát volt. Csak félig takarta Westar-34-es fegyverét, melyet mindig magánál hordott. A dzsungel borította párás Talaseán nem éppen a legpraktikusabb viselet. ?Áldotta? unokabátyja, a galaxisszerte híres csempész, Talon Karrde ízlését, hogy pont egy ilyen helyen rendezte be mulatónak álcázott csempészközpontját. A zsúfolásig megtelt helyiségen átvágva végre lehuppanhatott asztal mögé saját kis menedéke nyugalmában. Átböngészte a holoneten érkezett üzeneteit, melyek között egy igen érdekesre akadt. Mosolyra húzódott a szája, és már írta is a választ. Úgy látszik, újabb érdekes kihívás és kalandok várnak rá :)

Link to comment
Share on other sites

Név: Loki R. Lokatelli

Faj: humanoid

 

Jedi lovag. Tanácstól nem kaptam még meg a mesteri címet, ahogy magamat ismerem nem is fogom. Közepes képességű Jedi vadász pilóta, kevésbé vakmerő.

Túlságosan ragaszkodom a szabályok betartásához.

Jó diplomácia érzékkel megáldott, fénykard nélküli véleménycserével sok konfliktut megoldott a galaxisban.

Ha harcra kerül sor nem restellek közbeavatkozni. Forma IV-es harcmodort képviselem.

Minnél kevesebb halálos áldozatra törekszem, lehetőleg fegyvertelenné próbálom tenni a ellenfeleket, élve elfog, esetleg néhány hiányos testrésszel bírák elé szolgáltatni.

Padawant még nem fogadhatok.

Edited by lokatelli
Link to comment
Share on other sites

Jedinek nevelték, de kirúgták viselkedése miatt. Csempésznek állt, majd mikor elfogták, Nakata Kortell Jedi mester padawanjáúl fogadta. Megpróbálta megtanítani a diplomáciára, de neki valahogy mindig is jobban mentek a fénykardtanok, az összes Format ismeri, néhánynak egyenesen a mestere. Nakata mester halálával és a klón háborúk kitörésével kilépett a Rendből, még a Jedi lovaggá avatása előtt. Katonának állt és testvére oldlán harcolt a Konföderáció ellen, akit végül Grievous tábornok ölt meg, legalábbis sokáig azt hitte. Apja már a háború előtt meghalt, nővérét egy bűnvezér ölte meg, míg egyik bátyjával maga Grievous tábornok, a másikkal egy Stark nevű ezredes végzett. Anyja és húga eltűnt a Mygeeton. Ő maga pedig a 66-os áldozata lett kis híján, miközben szerelmét és barátait védelmezte.

Hála a barátainak, halottnak nyílvánították. Így Dzséjt Ön Frájt elhagyta nevét és Dzséjt, a Kalóz néven új vállakozásba fogott. Megrendelésre készített Nubian 327-ese és két leghűségesebb társa, Behemót és Csit segítségével járja a Galaxist és ott fosztja ki a Birodalom szállítmányait, ahol csak tudja. Lop, csal, hazudik, de a szerencsejátékot notórikusan kerüli. Szó nélkül feláldoz bárkit, aki ellene tör, csakhogy mentse társait. Fénykardját kabátja ujja alá rejtve, szó szerint mindig kéznél hordja, övéről WESTAR-34-es sugárvető lóg le, szeme érzelmeinek megfelelően fénylik, mint minden garnnak és az Erőnek sincsen híján. Jedinek lehet, hogy megbukott, de kalóznak ő az egyik legjobb.

Edited by Dzséjt
Link to comment
Share on other sites

D-0-N/A-7

 

Létfentartó funkciók bekapcsolása folyamatban...

 

3...2...1...

 

Rendszer betöltése folyamatban

 

loading... loading... loading...

 

Vizuális érzékelők aktivizálása

 

loading

 

Processzor aktivizálása... helyzetfelmérés... folyamatban

 

3...2...1...

 

Jelentkezési formátum összeállítása megkezdődött

 

Név: D-0-N/A-7

Típus: T-300, speciálisan összeállított droid

Eredeti programozás: Bérgyilkos droid

Módosított programozás: Inaktivizált rendfentartó robot

 

Droidkarrier: Elfogásáig több mint 300 áldozatot hagyott maga után bérgyilkos droidként. Elfogását követően törölték memóriáját, rendfentartó droidként hét évig szolgált Kesselen. Egy szökés folyamán inaktiválták és fekete piacon eladták. Reaktiválása óta egyedül bolyong, információkat gyűjt, kihasználva rendkívül nagy és gyors processzorát.

Jelenlegi tartózkodási helye: Nal Hutta

 

 

Donát.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

A Queen Eagle tompa morajlással kúszott a dokkállás repedezet dúrbetonja fölé; itt-ott eme repedések kiszélesedtek, esetleg újabb hajszálrepedésekké váltak. A pilótát ez mit sem érdekelte. Ő csupán végre leszállni akart. Két pillanattal később a landolótalpak nekidöndültek a permaton kökemény felszínének. Az űrhajó csillogása szinte egyből odavonszolta a Nal Hutta-i jónépet....jószerivel tiszteséges fogadtatást mellőzve. Az egykori alderaani örökségből származó és jelentős módosításokon átesett csillagjacht úgy tűnik ideérkezésével máris "rajongókat" rívott ki magának.

Egy halk nyikordulás....a hidraulika szisszenése....pár duruzsló biztató szó a rámpa tetejéről.....egy kifejlett nexu kontúrjai.....és az összegyült vendégsereg eszeveszett jajkiálltásos menekülése. Oldfighter a rámpa tetejéről szemlélte egy darabig a biztonsági protokoll hatékonyságát, majd DL-44-esét megigazítván a combjára felcsatolt illesztékében megindult lefelé amerre a naxuja nekilódult.

Sima út vezetett a épületig melyhez meghívója szólt. A házi kedvenc kint maradt míg jómaga belépett a helyiségbe. Fürkésző tekintete szinte egyből rábukkant kedves jó ismerősére. MissKarrde biccentéssel üdvözölte amit rögvest viszonzott is a Talasea-i hajógyár igazgatójának kinevezett egykori veterán pilóta. Talasea immár két fővel képviseltette ezzel magát.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

¤ Név: Bastila Shan

¤ Faj: Ember

¤ Jedi

 

 

¤ Leírás: Az egyik legígéretesebb fiatal jedi, különösen értékes a Köztársaság számára, mert Csata meditáció képességével képes egész csaták sorsát megfordítani. Kétélű fénykardja előtt nem sokan állnak meg, ha harcra kerül a sor, félelmetes ellenfél. Segitett köztársaságnak elfogni Revant, és elfeledtettni vele a sötét oldal erejét és személyiségét. Késöbb Revan tanitványa aki a Sith flottát irányitotta, elfogta Bastilát és a sötét oldalra téritette.

A Csillagkohó nevű régi űrállomáson(?) Revan segitett neki és visszatéritette a jó oldalra, és segitett a Köztársaságnak legyőzni a Sith flottát a CsillagKohó körüli csatában.

Edited by Darth Fuge
Link to comment
Share on other sites

  • Donát unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information