MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 11. De jók ezek az előzetesek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 11. Csak szerintem gyanúsan ugyanolyanok a fények és a háttér? Szerintem tuti Krennick kapja a fojtós vacsit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 11. nekem valahogy egyből az jött le, hogy a két hely ugyanaz, ergo gyanaz a jelenetsor... sőt, szerintem ez az a hely ism, ahol az áprilisi trailerben a császári őröket is láttuk... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 11. Szerintem is ez egyazon jelenet két képkockája. Bár abban már nem vagyok biztos, hogy a császári őrök is itt szerepelnek, de sose lehet tudni. A hely hangulatilag összepasszol azzal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 11. Nincs valahol valami nagy felbontású screenshot a "derült égből szuperlézer" jelenetről? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 11. Már eddig is jobban vártam, mint anno a TFA-t, de ezek most rátettek egy lapáttal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 11. Már eddig is jobban vártam, mint anno a TFA-t, de ezek most rátettek egy lapáttal dettó... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.