Hozzászólás ideje: 2016. November 11.8 éve Csak szerintem gyanúsan ugyanolyanok a fények és a háttér? Szerintem tuti Krennick kapja a fojtós vacsit.
Hozzászólás ideje: 2016. November 11.8 éve nekem valahogy egyből az jött le, hogy a két hely ugyanaz, ergo gyanaz a jelenetsor... sőt, szerintem ez az a hely ism, ahol az áprilisi trailerben a császári őröket is láttuk...
Hozzászólás ideje: 2016. November 11.8 éve Szerintem is ez egyazon jelenet két képkockája. Bár abban már nem vagyok biztos, hogy a császári őrök is itt szerepelnek, de sose lehet tudni. A hely hangulatilag összepasszol azzal.
Hozzászólás ideje: 2016. November 11.8 éve Nincs valahol valami nagy felbontású screenshot a "derült égből szuperlézer" jelenetről?
Hozzászólás ideje: 2016. November 11.8 éve Már eddig is jobban vártam, mint anno a TFA-t, de ezek most rátettek egy lapáttal
Hozzászólás ideje: 2016. November 11.8 éve Már eddig is jobban vártam, mint anno a TFA-t, de ezek most rátettek egy lapáttal dettó...
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.