Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Hát ez ÁLLATI!!! Meglepted gyúrás közben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. (Nekem nem tetszik annyira,mivel nem igazán hasonlít, Hát, ha szerinted ez nem hasonlít baj van a szemeddel! Ez szuper lett. Én max pálcika embereket tudok skiccelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Figyelmeztetés: nem túl komoly. Macirevü Nekem nagyon tetszik. Kicsit még kacagtam is rajta. Szerintem passzol a zene a képekhez, nagyon. Tudnál hasonló szellemiségi videót ezzel a zenével? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. (Nekem nem tetszik annyira,mivel nem igazán hasonlít, szóval nyugodtan lehet szidni...) Jól vagy Te, kisszivem, hogy ilyeneket írsz? Fantasztikus lett!!!!!! Beutaljalak a szemészemhez? Dzséjt videóját csak otthon nézem meg, mert ott hallgatni is tudom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Jól vagy Te, kisszivem, hogy ilyeneket írsz? Fantasztikus lett!!!!!! Beutaljalak a szemészemhez? Dzséjt videóját csak otthon nézem meg, mert ott hallgatni is tudom Köszönöm szépen! Örülök hogy teccik nektek! MÁS: szemészhez tényleg el kéne mennem! Ody! Jó az avatárod! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. (szerkesztve) As U requested! (Nekem nem tetszik annyira,mivel nem igazán hasonlít, szóval nyugodtan lehet szidni...) Szuper lett ez a rajz is! Mit szeretsz jobban rajzolni? Saját kreálmányokat vagy létező dolgokat? Szerkesztve: 2006. Május 25. - SimonZ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. (szerkesztve) Dzséjt: Ez a macirevü nagyon jó lett, gratulálok!!! Kellően pihent. (Egyetlen snittet nem érzek beleillőnek: amikor kb. a közepén van egy-két lézerlövés.) Szerkesztve: 2006. Május 25. - SimonZ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. (szerkesztve) (Egyetlen snittet nem érzek beleillőnek: amikor kb. a közepén van egy-két lézerlövés.) Igen, igen, megint eltaláltad azt a szakaszt, amit kompromisszum útján kellett benne hagynom. Volt ez az egy másodperc, és ide rendesen már nem tudtam semmit sem bevágni, így megnyújtottam a jelenetet, erre fel nem beszaladt a képbe egy lázadó katona? Viszont ha lecsípem, akkor meg csak a sötétség van, úgy meg nem jó, így maradt a katona. kudarmubat: ez a kép nagyon-nagyon jó lett. Szerkesztve: 2006. Május 25. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Szuper lett ez a rajz is! Mit szeretsz jobban rajzolni? Saját kreálmányokat vagy létező dolgokat? Inkább kreálmányokat, de igazából bármit ami megfog vagy megtetszik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Schmutte Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Köszönöm a dicséreteket! A zene az inuyasha című anime (nem röhög!) egyik háttérzenéje Dzséjt, nagyon hangulatos a Yunkos videód, jó a zene A macisat még nem jött le. kudarmubat, a rajzod valami hihetetlen Nagyon tehetséges vagy! És megin alkottam, most én is csak egy komolytalanabbat http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...BC51DC163D3AF05 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Schmutte Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Leért a macis, majd összepisiltem magam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Ody! Jó az avatárod! Most ő lett a kedvencem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Az Erőre, nem is tudom, kié tetszett jobban: Dzséjté, vagy Schmutte-é Istentelen jók, nagyon aranyosak és szórakoztatóak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 25. Leért a macis, majd összepisiltem magam Én meg smájlingolni kezdtem a videjódtól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 29. (szerkesztve) Na az sw.hu megpróbálta összeszedni a kampány sw plakátokat. Az írásban megemlítik, hogy: "A gyűjtemény nyilván nem teljes, sokminden elkerülhette a figyelmünket, nem is néztünk körül mindenhol." Hát az biztos, hogy Ody fergeteges alkotása nincs köztük. Szerkesztve: 2006. Május 29. - lokatelli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Beba hogy szerezte meg az én plakátjaimat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Beba hogy szerezte meg az én plakátjaimat? Vagy kiszivárogtak, vagy Plok segítségével. Ott van köztük egy régebbi háttérképem is, csak átmaszkírozták rajta Anakint és Sidioust. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 30. Hát az biztos, hogy Ody fergeteges alkotása nincs köztük. Pedig elküldtem plokoomnak, de azért örülök, hogy nem rakta bele. Egy fórumozót nem illik támadni - gondolhatja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 1. Viedo vágó mesterek! Segítségeteket kérem. Én nem zenés videót akarok vágni, hanem egyszerűen, egy hosszabb videóból kivágni néhány másodpercet, vagy néha többet és ezt akkor külön videóként nézegetni. Szóval le akarom vágni az elejét meg a végét. Virtual Dubbal próbálkoztam, de nem nagyon tudom kezelni. Már sikerült kivágnom a részletet, de a hangot néhány másodperccel korábban lecsapja, és a video végén minden esetben marad kb két másodperces némaság. Ha azt akarom, hogy a részletnek végig meglegyen a hangja később kelllevágni, de ez olyan amatőr megoldás. Valaki tud egy jó könnyen használható progit, olyan laikusnak aki nem sokat hasznűl videó vágó progikat. Vagy egy rövid Virtualdub tutorialra vállalkozik, de mivel minden video más, más beállítás kell, ez elég körülményes. Előre is köszi a segítséget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 1. Én a VirtualDubot szoktam használni ilyen részletek kivágására, és nálam tökéletesen működik. Itt egy kis segítség, lépésről lépésre mit kell csinálni: 1. Töltsd be a vágandó filmet. 2. A Video és Audio menüben is állítsd be a Direct stream copy pontot. 3. A kulcsos ikonnal vidd a csúszkát a kivágandó szakasz elejére (fontos, hogy a kulcsos ikont használd, mert minden videónak kulcskockával kell kezdődnie). 4. A balra mutatott "félbe nyisszantott nyíl" ikonú gomb lenyomásával kijelölöd a vágandó rész elejét. 5. A kulcsos vagy a sima képkocka léptető gombbal menj a részlet végére. 6. A jobbra mutató "félbe nyisszantott nyíl" gombbal kijelölni a vágandó terület végét. 7. Mentsd el a kijelölt részletet a Save as avi menüponttal. Kész is a kivágott rész. Én így csinálom és nálam minden jól működik. Amúgy itt találhatsz egész jó leírást a VirtualDubhoz: VirtualDub Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 1. Ugyanígy csinálom, erre rájöttem, kicsit nehezen de igen. Utolsó két másodpercről eltűnik a hang. Az valahogy elkőbb levágódik. Utolsó másodpercek ilyen némák Azért köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. (szerkesztve) Hát időközben elkészült egy új alkotásom. Bár ez sem SW, remélem mindenkinek elnyeri a tetszését! Két változatot is felteszek, lécci mondjátok meg hogy melyik a jobb! THX -mentsétek le, mert így nagyban nem néz ki vmi jól- Ghost Rider1 Ghost Rider2 Szerkesztve: 2006. Június 3. - kudarmubat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Gratula kudar, nagyon jókl! bár nem nagyon látok különbséget a kettő között, de valahogy az első jobban bejött Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Gratula kudar, nagyon jókl! bár nem nagyon látok különbséget a kettő között, de valahogy az első jobban bejött Mentsd le mind2őt és látni fogod a különbséget! - különben a tűz az...- És köszi!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Inkább a tüzes, mert amit eddig láttam, az alapján ez hozzátartozik Remek lett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 3. Kudarmubat, Te grafikusnak készülsz? Tehetséges vagy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. (szerkesztve) Inkább a tüzes, mert amit eddig láttam, az alapján ez hozzátartozik Remek lett Köszi MissKarrde! Reméltem hogy nem rontom el annyira a tűzzel! De tényleg hozzátartozik. Kudarmubat, Te grafikusnak készülsz? Tehetséges vagy! Köszi Ody! Sajnos nem, de lehet hogy kellett volna! Bár még nem késő! Szerkesztve: 2006. Június 4. - kudarmubat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Tudtok nekem ajánlani SW-s betűkészletet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. http://www.xmission.com/~m2hills/notyourmother/sw_fonts.htm http://massassi.yavin4.com/sw/mmfont.htm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Köszi Obi1!! De jó, hogy itt mindenki tud mindent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.