Hozzászólás ideje: 2007. Április 30.18 éve Azt nem én követtem el, hanem Dzséjt. Tényleg én voltam Meg utánnam valaki az összes többi részt is.
Hozzászólás ideje: 2007. Május 1.18 éve Meg utánnam valaki az összes többi részt is. Ryan vs Dorkman 3 tudtommal még nincs a YouTube-on.....
Hozzászólás ideje: 2007. Május 1.18 éve De egyéb verziók még vannak. Tekerd vissza a topicot, aztán rájösz.
Hozzászólás ideje: 2007. Május 1.18 éve Megtaláltam az alteregómat Szerkesztve: 2011. Május 29.14 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2007. Május 1.18 éve Durva. Mint Palpi, csak vörös köpenyben. Szerkesztve: 2007. Május 1.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. Május 1.18 éve Mint Palpi, csak vörös köpenyben. Amúgy most röhejesnek érzem magam. Szerkesztve: 2007. Május 1.18 éve - Rog Ertay
Hozzászólás ideje: 2007. Május 4.18 éve Én is hasonlóan néznék ki egy törülköző alól Nem hiszem hogy csajszis ábrázatom van. Amúgy érdekelne hogy néznél ki úgy. Rakj be egy olyan képet. Szerkesztve: 2007. Május 4.18 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2007. Május 4.18 éve Nem hiszem hogy csajszis ábrázatom van. Amúgy érdekelne hogy néznél ki úgy. Rakj be egy olyan képet. még az is előfordulhat...
Hozzászólás ideje: 2007. Május 4.18 éve Én is hasonlóan néznék ki egy törülköző alól Hát...ha hasonlóan néznél ki mint Rog, akkor lemondhatsz minden férfiról. Maximum leszbikusnak mehetnél el...jó indulattal!
Hozzászólás ideje: 2007. Május 4.18 éve Arra értettem, hogy egy ilyen lepedő milyen sokat nyom a latba Amúgy szerintem ha valakire hasonlít az a kép, akkor az Obi a Kaminón...
Hozzászólás ideje: 2007. Május 4.18 éve Amúgy szerintem ha valakire hasonlít az a kép, akkor az Obi a Kaminón... Hát a te szádból ezt hallani szinte egyenértéű azzal, hogy ronda.
Hozzászólás ideje: 2007. Május 4.18 éve Hát erre már nem írok semmit, mert kitiltom magam a fórumomról.
Hozzászólás ideje: 2007. Május 4.18 éve Még a végén megremegne a kezünk, és a fórum történetében először használnánk a jelent gombot. De kinek jelentenénk? Donát
Hozzászólás ideje: 2007. Május 5.18 éve Hát a te szádból ezt hallani szinte egyenértéű azzal, hogy ronda. Obinak nem a küllemével van a gondom, hanem a szereplővel... úgyhogy nem, nem azt jelenti hogy ronda. Azt igen, hogy obis
Hozzászólás ideje: 2007. Május 5.18 éve Hát erre már nem írok semmit, mert kitiltom magam a fórumomról. Írdd meg nekem. Engem érdekelne. Még a végén megremegne a kezünk, és a fórum történetében először használnánk a jelent gombot. De kinek jelentenénk? Donát Van itt még néhány admin, nekik lehetne. Akkor viszont apátok mindnyájótokat kitagadna. Obinak nem a küllemével van a gondom, hanem a szereplővel... úgyhogy nem, nem azt jelenti hogy ronda. Azt igen, hogy obis Akkor akár már át is kereszteltettethetném magam Rogi-Wan Kenobinak. Amúgy akkor most jobb Obi lennék vagy nem? A végén majd én leszek az aki jelenteni fog. Bezony ám. Be lesztek perelve.
Hozzászólás ideje: 2007. Május 5.18 éve De kinek jelentenénk? Tök jó ez a 'jelent' gomb amúgy. Sok III/III -as káder.
Hozzászólás ideje: 2007. Május 5.18 éve Tök jó ez a 'jelent' gomb amúgy. pffff. Egy hasonló szerkezetű fórumon van egy hülye egyén aki mindig a Válasz heléyett azt nyomja meg ami épp a keze ügyébe esik és kb minden 2. hozzászólása a közös mailcímre kerül... most már kezdi kinőni.
Hozzászólás ideje: 2007. Május 5.18 éve Naná hogy jobb. Oké, tudom hogy nem lennék jobb. Azért érdekel hogy milyen következtetést vonjak le ebből az egészből mert csak az én képem miatt indult el ez az eszmecsere ás van pár variációm. 1. Obi ramatyul néz ki az EP2-ben és én is úgy néznék ki 2. Obi ramatyul néz ki az EP2-ben és én jobban néznék ki 3. Én ramatyabbul néznék ki az EP2.ben mint Obi 4. Már eleve ramatyul nézek ki 5. Obi rosszul szerepel az EP2-ben és én is olyan rosszul szerepelnék mint ő 6. Obi rosszul szerepel az EP2-ben és én jobban szerepelnék nála 7. Én rosszabbul szerepelnék az EP2-ben mint Obi Csak hogy tudjam hogy állok. Várom a választ. Szerkesztve: 2007. Május 5.18 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2007. Május 5.18 éve Azért érdekel hogy milyen következtetést vonjak le ebből az egészből mert csak az én képem miatt indult el ez az eszmecsere ás van pár variációm. 8, jó lenne egy sagás egy főszerepben
Hozzászólás ideje: 2007. Május 5.18 éve 8, jó lenne egy sagás egy főszerepben Szerintem az összes itteni fórumozónak be kéne ugrani egy-egy szerepbe. Csak a móka kedvéért.
Hozzászólás ideje: 2007. Május 5.18 éve Szerintem az összes itteni fórumozónak be kéne ugrani egy-egy szerepbe.Csak a móka kedvéért. Kár, hogy nem lehetek Anakin, azt vállalnám Szerkesztve: 2007. Május 5.18 éve - MissKarrde
Hozzászólás ideje: 2007. Május 5.18 éve Rog. Minden jobb mint a mostani képed. Ha annyira nem szimpi a pofám akkor ki is törölhetem azt a képet. Épp elégszer szóltak be nekem vadidegenek buszon vagy az utcán hogy ronda a fizimiskám ahhoz hogy még a poénok miatt is felidegeljem magam. Azt is átgondolom párszor hogy elmenjek-e fórumtalizni.
Hozzászólás ideje: 2007. Május 5.18 éve Azt is átgondolom párszor hogy elmenjek-e fórumtalizni. Londonba úgyis jössz, éppen ezért jönnöd kell ide is Különben meg ne aggódj ilyenek miatt Szerkesztve: 2007. Május 5.18 éve - MissKarrde
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.