Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. Azt nem én követtem el, hanem Dzséjt. Tényleg én voltam Meg utánnam valaki az összes többi részt is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Meg utánnam valaki az összes többi részt is. Ryan vs Dorkman 3 tudtommal még nincs a YouTube-on..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. De egyéb verziók még vannak. Tekerd vissza a topicot, aztán rájösz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Azok a hasznos linkekben vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. (szerkesztve) Megtaláltam az alteregómat Szerkesztve: 2011. Május 29. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. (szerkesztve) Durva. Mint Palpi, csak vörös köpenyben. Szerkesztve: 2007. Május 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. (szerkesztve) Mint Palpi, csak vörös köpenyben. Amúgy most röhejesnek érzem magam. Szerkesztve: 2007. Május 1. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. Szerintem inkább egy Jedi, mint egy Sith... Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. Egy Jedi akit megkísértett az Erő sötét oldala. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Én is hasonlóan néznék ki egy törülköző alól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. (szerkesztve) Én is hasonlóan néznék ki egy törülköző alól Nem hiszem hogy csajszis ábrázatom van. Amúgy érdekelne hogy néznél ki úgy. Rakj be egy olyan képet. Szerkesztve: 2007. Május 4. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Nem hiszem hogy csajszis ábrázatom van. Amúgy érdekelne hogy néznél ki úgy. Rakj be egy olyan képet. még az is előfordulhat... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Én is hasonlóan néznék ki egy törülköző alól Hát...ha hasonlóan néznél ki mint Rog, akkor lemondhatsz minden férfiról. Maximum leszbikusnak mehetnél el...jó indulattal! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Arra értettem, hogy egy ilyen lepedő milyen sokat nyom a latba Amúgy szerintem ha valakire hasonlít az a kép, akkor az Obi a Kaminón... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Amúgy szerintem ha valakire hasonlít az a kép, akkor az Obi a Kaminón... Hát a te szádból ezt hallani szinte egyenértéű azzal, hogy ronda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Hát erre már nem írok semmit, mert kitiltom magam a fórumomról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 4. Még a végén megremegne a kezünk, és a fórum történetében először használnánk a jelent gombot. De kinek jelentenénk? Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Hát a te szádból ezt hallani szinte egyenértéű azzal, hogy ronda. Obinak nem a küllemével van a gondom, hanem a szereplővel... úgyhogy nem, nem azt jelenti hogy ronda. Azt igen, hogy obis Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Hát erre már nem írok semmit, mert kitiltom magam a fórumomról. Írdd meg nekem. Engem érdekelne. Még a végén megremegne a kezünk, és a fórum történetében először használnánk a jelent gombot. De kinek jelentenénk? Donát Van itt még néhány admin, nekik lehetne. Akkor viszont apátok mindnyájótokat kitagadna. Obinak nem a küllemével van a gondom, hanem a szereplővel... úgyhogy nem, nem azt jelenti hogy ronda. Azt igen, hogy obis Akkor akár már át is kereszteltettethetném magam Rogi-Wan Kenobinak. Amúgy akkor most jobb Obi lennék vagy nem? A végén majd én leszek az aki jelenteni fog. Bezony ám. Be lesztek perelve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. De kinek jelentenénk? Tök jó ez a 'jelent' gomb amúgy. Sok III/III -as káder. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Tök jó ez a 'jelent' gomb amúgy. pffff. Egy hasonló szerkezetű fórumon van egy hülye egyén aki mindig a Válasz heléyett azt nyomja meg ami épp a keze ügyébe esik és kb minden 2. hozzászólása a közös mailcímre kerül... most már kezdi kinőni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Amúgy akkor most jobb Obi lennék vagy nem? Naná hogy jobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. (szerkesztve) Naná hogy jobb. Oké, tudom hogy nem lennék jobb. Azért érdekel hogy milyen következtetést vonjak le ebből az egészből mert csak az én képem miatt indult el ez az eszmecsere ás van pár variációm. 1. Obi ramatyul néz ki az EP2-ben és én is úgy néznék ki 2. Obi ramatyul néz ki az EP2-ben és én jobban néznék ki 3. Én ramatyabbul néznék ki az EP2.ben mint Obi 4. Már eleve ramatyul nézek ki 5. Obi rosszul szerepel az EP2-ben és én is olyan rosszul szerepelnék mint ő 6. Obi rosszul szerepel az EP2-ben és én jobban szerepelnék nála 7. Én rosszabbul szerepelnék az EP2-ben mint Obi Csak hogy tudjam hogy állok. Várom a választ. Szerkesztve: 2007. Május 5. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Azért érdekel hogy milyen következtetést vonjak le ebből az egészből mert csak az én képem miatt indult el ez az eszmecsere ás van pár variációm. 8, jó lenne egy sagás egy főszerepben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. 8, jó lenne egy sagás egy főszerepben Szerintem az összes itteni fórumozónak be kéne ugrani egy-egy szerepbe. Csak a móka kedvéért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Rog. Minden jobb mint a mostani képed. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. (szerkesztve) Szerintem az összes itteni fórumozónak be kéne ugrani egy-egy szerepbe.Csak a móka kedvéért. Kár, hogy nem lehetek Anakin, azt vállalnám Szerkesztve: 2007. Május 5. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Rog. Minden jobb mint a mostani képed. Ha annyira nem szimpi a pofám akkor ki is törölhetem azt a képet. Épp elégszer szóltak be nekem vadidegenek buszon vagy az utcán hogy ronda a fizimiskám ahhoz hogy még a poénok miatt is felidegeljem magam. Azt is átgondolom párszor hogy elmenjek-e fórumtalizni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Az avatarodra gondoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 5. (szerkesztve) Azt is átgondolom párszor hogy elmenjek-e fórumtalizni. Londonba úgyis jössz, éppen ezért jönnöd kell ide is Különben meg ne aggódj ilyenek miatt Szerkesztve: 2007. Május 5. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.