kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 21. Gondolom ezt egérrel rajzoltad nem? Amúgy szerintem is nagyon jó lett. Kis gyakorlással tökéletes lehet. Meg próbáld meg inkább ceruzával meg és tollal, aztán szkenn. Szerintem még ennél is jobb lenne. Hajrá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 27. Rendben, majd megpróbálom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Én tuti nem tudnék ilyet, úgyhogy grat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Én tuti nem tudnék ilyet, úgyhogy grat! Köszi szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Ma ráértem egy kicsit munka közben A Kotor 2-ből ismert Jedi lány azaz Atris a sötét oldalon http://v-kony.deviantart.com/art/Darth-Atris-169794922 Yoda mester http://v-kony.deviantart.com/art/Yoda-169795249 Leia http://v-kony.deviantart.com/art/Leia-169795549 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Jó ez, csak figyelj az arányokra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Jó ez, csak figyelj az arányokra. Melyik képre gondolsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Az első képen mintha túl nagy "lapáttenyerei" lennének a jedicsajnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Az első képen mintha túl nagy "lapáttenyerei" lennének a jedicsajnak Hm... Lehetséges Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Jó kis rajzok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Jó kis rajzok Köszi Akár jobbak is lehetnének, ha nem remegne a kezem és emiatt türelmesebb lennék és minden egyes remegést kijavítanék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Vagy ez lesz a kézjegyed Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Fáslizd le jó szorosan, nálam beválik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Fáslizd le jó szorosan, nálam beválik. fáslizzam le? Hm... majd kipróbálom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Phobos, nagyon jók a képek, gratula! Én is rajzoltam régebben sokat, de csak papíron, úgy jól ment, de egérrel meg sem próbálnám. Szerintem úgy sokkal nehezebb lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Szerintem úgy sokkal nehezebb lehet.Tény, hogy gyorsabban kész vagyok ha kézzel csinálom, de akkor nem olyan szép, mivel a radír nagyon sokat rondít a képen, az pedig sokszor kell, mert egyrészt remeg akkor is a kezem (más, de emiatt nem mehettem vegyésznek sem) meg megesik, hogy a rajz közben más jut eszembe és akkor egy-egy részt ki kell törölni.Számtalan rajzötletemet "írtam" át rajzolás közben. Amúgy a rajzolás a laptopon lévő touch paddal a legnehezebb. Merő rémálom, mikor nincs nálam egér és hírtelen eszembe jut egy jó rajzötlet Phobos, nagyon jók a képek, gratula!Köszönöm szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. fáslizzam le? Hm... majd kipróbálom Az alkarod ne a tenyered. úgy kicsit nehezebb lenne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Az alkarod ne a tenyered. úgy kicsit nehezebb lenne Gondoltam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Íme a nem rég elkészült rajzom, bár sokat ront a minőségen, hogy telefonnal készült a fotó. Szerintem nem kell bemutatnom a hölgyet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Nagyon jó rajz! Akár az avatarod is lehetne (ha már a kedvenced), ahogy pl. az enyém is így készült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Íme a nem rég elkészült rajzom,Nagyon jól sikerült, gratulálok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Sky, nagyon jól sikerült Kb. 15 éve nem rajzoltam, pedig nagyon szerettem anno Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Sky, nagyon jól sikerült Kb. 15 éve nem rajzoltam, pedig nagyon szerettem anno Hátha egyszer még kedvet kapsz megint. Nálam is így jött vissza az alkotói kedv, hosszú szünet után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. (szerkesztve) Az eddigi egyik legnehezebb rajzom, Barriss Offee kisasszony http://v-kony.deviantart.com/art/Barriss-Offee-169901540 Szerkesztve: 2010. Július 3. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Ez is klassz lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Nagyon jó lett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Remek ez a rajz Phobos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Wáow lassan nekem is össze kéne ide hoznom valami SW témájút. Nagyon jók lettek a rajzok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. köszi srácok! kudar: inkább a Deveraux 2. oldalával vagy a Vahannal foglalkozz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. köszi srácok! kudar: inkább a Deveraux 2. oldalával vagy a Vahannal foglalkozz A Dev 2. oldala már kész csak a 3.al együtt fogom feltenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.