Donát Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Photoshop, pl. De talán a Gimp is alkalmas erre, csak tudni kell kezelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Misi tényleg jó lett. Az arányok is el lettek találva, és tényleg ahhoz képest,hogy első árnyékolás, nagyon jó lett. Nekem még mindig az arccal vannak gondjaim, de mondom ez csak gyakorlás kérdése. Az arc árnyékolása az egyik legnehezebb, mert egy kis tévedés is éveket tud öregíteni vagy fiatalítani rajta. Én is rotringgal szoktam rajzolni, ami fura, mert nem éppen az lenne a legalkalmasabb rá, viszont az árnyékoláshoz semmiképp ne azt használj. Ha más nincs, akkor jó egy sima ceruza. Árnyékolásnál pedig néha a kevesebb, több, mint pl ezen a rajzomon: http://kepfeltoltes.hu/101221/Sanyib_csi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Gimp-em van, de erre a fajta árnyékolási módra, ami kudar rajzán is látható lentebb, még nem sikerült rátalálnom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Gimp-em van, de erre a fajta árnyékolási módra, ami kudar rajzán is látható lentebb, még nem sikerült rátalálnom. Mivel ez Photoshoppal van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 21. (szerkesztve) Misi tényleg jó lett. Az arányok is el lettek találva, és tényleg ahhoz képest,hogy első árnyékolás, nagyon jó lett. Nekem még mindig az arccal vannak gondjaim, de mondom ez csak gyakorlás kérdése. Az arc árnyékolása az egyik legnehezebb, mert egy kis tévedés is éveket tud öregíteni vagy fiatalítani rajta. Én is rotringgal szoktam rajzolni, ami fura, mert nem éppen az lenne a legalkalmasabb rá, viszont az árnyékoláshoz semmiképp ne azt használj. Ha más nincs, akkor jó egy sima ceruza. Árnyékolásnál pedig néha a kevesebb, több, mint pl ezen a rajzomon: http://kepfeltoltes.hu/101221/Sanyib_csi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Köszönöm szépen Amugy az arca nem anyira sötét a valóságos rajzon, a szkenner most igy oldotta meg (akárhányszor próbáltam) Szerkesztve: 2010. December 21. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Marha jók ezek a poszterek Classic nagyon http://filmuniverzum.hu/?p=11803 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Ezek korabeli poszterek vagy csak mai retrók? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 31. Mai retrók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 17. Valaki elkészítette a Galaxis térképet: http://cinestar.hu/blogimages/c/cinestar/gallery_78/41_original.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 17. Ez már hanyadik, meg mi alapján? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 17. Valaki elkészítette a Galaxis térképet: http://cinestar.hu/blogimages/c/cinestar/gallery_78/41_original.jpg Nagy hír is lenne, ha nem lenne már száz másik térkép, Ennél részletesebb is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Jó kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Wooooooooooow Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 18. Wooooooooooow Tudtam, hogy tetszeni fog. Vader bátyót ahogy elnézem már megkarcolták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Már anno volt pár kép az AT-AT makettemről, de tegnap kaptam egy jó ötletet. Tegyem ki a hóra és úgy fényképezzem le. Most az ebédszünetben le tudtam fényképezni, mert reggel behoztam. Amúgy meg az "50 megrendítő érv a felnőttként legózás mellett" 22-es pontja erre is érvényes, mert kitettem a kirakatba addig Az alábbi linkeken meg tudjátok nézni ahogy az AT-AT-m megy a Hoth bolygón http://fav.me/d37xfxq http://fav.me/d37xfza http://fav.me/d37xg13 http://fav.me/d37xg4j Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Jó képek. Mekkora amúgy? Valami viszonyítási alap jól jött volna. Pl egy BKV busz ostroma vagy valami Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Jó képek. Mekkora amúgy? Valami viszonyítási alap jól jött volna. Pl egy BKV busz ostroma vagy valami 40 centi hosszú, 33 centi magas és 7 centi széles Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Jó kis szerkezet. Már csak egy hósikló hiányzik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Szuper ez a lépegető. Te csináltad Phobos? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Szuper ez a lépegető. Te csináltad Phobos? Igen, még 2009 nyarán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Igen, még 2009 nyarán Előregyártott elemekből kellett összerakni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Előregyártott elemekből kellett összerakni? Igen, 65 darabból áll. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Aranyos jószág, jól mutat a hóban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 1. Tron Wars. Piszok jól nézz ki. http://www.youtube.com/watch?v=XotK7GfqUso&feature Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Jóóónak tűnik ez a rajzverseny. Ha lesz időm lehet nevezek rá. Ha így lesz remélem számíthatok a szavazatokra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Jóóónak tűnik ez a rajzverseny. Ha lesz időm lehet nevezek rá. Ha így lesz remélem számíthatok a szavazatokra. Hát perszeeeee. Én megvesztegethető vagyok minden szinten Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Jóóónak tűnik ez a rajzverseny. Ha lesz időm lehet nevezek rá. Ha így lesz remélem számíthatok a szavazatokra. 100%osan számíthatsz rám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Készítettem egy újabb rajzot, de sajnos csak mobillal tudtam lefotózni (szkennelni nem tudok, digitális fényképezőm nincs), ami rengeteget ront a minőségen. Ennek ellenére feltettem. Az arcról csináltam egy közelit, mert a másik képen nem igazán kivehetőek a vonalak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Tényleg jó lenne egy jobb minőség, de az látszik, hogy nem rossz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 8. Nagyon jó lett Sky, csak így tovább Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.