Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. (szerkesztve) Mehet. Szerkesztve: 2017. Április 16. - Ody Mandrell
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Királyság, köszi! No, akkor üdvözlehelletem mindenkinek, aki részt vesz eme random mód összedobott kvízen. A szabályok, ha valaki nem tudná: - Én teszem fel a kérdést, nem más. - A következő posztom már kérdés lesz. - Az első helyes megfejtő kap egy pontot. - Az nyer, aki a legtöbb pontot szedi össze. - Az veszít, aki a legkevesebb pontot szedi össze. - Igen, húzom az időt. - Nem, nem azért, mert nincsenek még kész a kérdések. - De tényleg készen vannak. - Aki szerkeszteni meri a válaszát, azt elásom egy buckalakó falu kellős közepén "utálom a tuskeneket" felirattal a homlokán. - Akkor kezdjük.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Első kérdés, ez még nem pontért. Válasszatok! Mozifilmek? The Clone Wars? Rebels? Könyvek? Az első beíró választott kategóriájával kezdünk, utána a helyes megfejtő választ új kategóriát.
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Mit nyertem?!!! Te osztasz.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Donát volt a leggyorsabb, akkor lássuk, miféle fekete lyukba nyúlt bele. Melyik bolygón találkozott először Kanan és Hera?
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Én figyelnék Bencére a helyetekben. Aggodalmaskodik itt a könyvek miatt, aztán majdnem gyorsabban válaszol, minthogy én feltenném a kérdést. A válasz természetesen a Gorse. A találkozásra az Új hajnal című könyvben került sor. Bence, 1 pont a tiéd és a lehetőség, hogy válassz egy kategóriát: Mozifilmek? The Clone Wars? Rebels? Könyvek?
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Köszi Dzséjt. Tudod, elterelés Mivel Kanan & Hera volt az előző kérdésben, így úgy gondolom, hogy legyen a.... Rebels!
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hm.... Lázadók, szóval. Na lássuk, valami egyszerűt. Mi Kanan Jarrus eredeti neve?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Celeb Dumne
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Donát kérlek, ez egy bingó! Így mondják, ugye? Kanant Caleb Dume néven anyakönyvezték. Válassz hát kategóriát az 1 pontod mellé. Mozifilmek? The Clone Wars? Rebels? Könyvek?
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Caleb, remélem hamarosan találkozol a végzeteddel!
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Szép volt Donát, grat.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Donát kérlek, ez egy bingó! Így mondják, ugye? Csak bingó.
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. A homlok dekorációt ezúttal passzolnám. Legyen TCW.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Hozzászólás ideje: 2017. Április 16. Tehát akkor The Clone Wars.... Áááá... azt hiszem, ez pofonegyszerű lesz a jelenlévő szakértőknek. Ki vitte a Jedi Templomba Ahsoka Tanót?
Ajánlott hozzászólás