Ugrás a kommentre

Premier megtekintés


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Szoval tegnapi vetitesre debrecen  cinema citi .POFÁM LESZAKAD. A beteg nagynénémét vittem beoltozve fenykard stb ,megveszem a jegyet kerdezem minden rendben ,ja persze bemehettek. Folyosó előtér semmi megyúnk tovàbb  készülünk begyüjteni a colas popcorn suvenireket erre jön egy ottani alkalmazott hogy bocs de tilos fegyvert arcot eltakaro maszkot bevinni.HE mi hö? Pislogok most mi van ,de a sörösüveg nem gond az mehet, kerdem szekelybicska van meg svajcibicska akarod a tatyonkat is megnezni,az kicsi nem minosul fegyvernek,.megy fel bennem a pumpa mondom neki gyerek hivd fell elottem a illetekest mert ez egy vicc ,kihangositva pofatlanul,ha nem tetszik a rendszer el lehet menni. NA ITT MAR KURVAANYAZASOK KOZEPETTE DULO BIKAKENT KIVONULTAM TUNTETOLEG ,beültem a kocsiba vissza Nagyvarad  megneztük angolul roman felirattal.Kerdem en ez valami vicc ?? Hazajovok nemetből es csak pislogok,. 

Komolyan azon törom a fejem hogy kellene megszivatni a mozit.megkellene vegyek egy teremnyi jegyet s elosztani koztetek meg a Garison stb minden ki oltozzon ki rendeljuk oda a sajtot es vagy be engednek vagy cirkusz leszz menyi 1000 euro 300000ft lehet a jegy .

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Újra melózok de lélekben nem vagyok itt. Folyton a film jár a fejemben. :D

Én is így vagyok. Két órába telik egy kétbekezdéses hír megírása, mert itt fórumozok, ha meg nem, akkor a film jeleneteit sasolom. :)

 

Hunner, ez gáz és bosszantó. :angry:

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 2 héttel később...
  • 2 évvel később...
  • 4 évvel később...

Tegnap megnéztem a Corvinban :D a Disney-éra legjobb filmje, amikor Luke kiáll az Első Rend ellen egy szál lézerkarddal, a mai napig hidegrázós.

 

A villamoson hazafele mikor a párommal beszélgettem a filmről, odajött hozzám egy csávó a gyermekével, akik szintén a vetítésen voltak, hogy "hallom miről beszélgettek, ti néztétek az Acolyte-ot? Szerintetek milyen lett, mert szerintem borzalmas" :lol: mi meg mondtuk, hogy nekünk nagyon tetszett, amire meglepetten mondta, hogy "na, ezek szerint ilyen is van, akkor eddig egál" :lol:

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

1 órával korábban, Yoda József írta:

Tegnap megnéztem a Corvinban :D a Disney-éra legjobb filmje, amikor Luke kiáll az Első Rend ellen egy szál lézerkarddal, a mai napig hidegrázós.

 

 

Én is voltam, ismét. Zseniális volt, mint mindig. Toronymagasan a legjobb Disney-éra SW-produktum (amúgy is nálam nagyjából csak az ANH, TESB, RotS, meg a TCW sor. közelíti), még mindig elképesztő, amit Hamill, Fisher, Driver művel benne. Yoda és a Luke-Leia találkozás, de úgy nagyjából az egész craiti jelenetsor permanens goosebumps.

 

Örültem a filmvégi tapsnak, ami újrakezdődött a stáblista alatt a Leia Theme-nél és az "In loving memory of our princess"-nél. Sokan hosszan ültek a stáblista alatt.

Nem volt félig sem a terem, de ez a taps nekem igenis azt mutatta, hogy ennek a mozinak megvannak a rajongói. Lehet érte rajongani, igazán. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Igen, azt nem tudom, hogy ezek is aztán teltházzal fognak-e menni, de nagyobb lesz az érdeklődés. Lassan ki fog alakulni ezen filmek iránt is egy nosztalgia, ami most még igazán nem alakult ki, de ahogy eljön az SW-filmek legújabb korszaka a Mando and Groguval, ismét új időszámítás kezdődik, és ne lepődjünk meg, ha el fog hangozni sokak szájából az, hogy "ennél a sequel trilógia is jobb volt" . Ez csak azt fogja jelenteni, valaki abban nőtt fel, aziránt plusz kötődése van, ami az éppen bemutatandó filmmel kapcsolatban pedig nincs meg.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

40 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta:

ne lepődjünk meg, ha el fog hangozni sokak szájából az, hogy "ennél a sequel trilógia is jobb volt"

Pont, ahogy az ST idején elhangzott az, hogy "ennél a prequel trilógia is jobb volt". Vagy a Rebels idején az, hogy "ennél még a TCW is jobb volt". És így tovább.

 

QoK5r2u.png

  • Nagyon tetszik 2
  • Vicces 2
  • Tetszik 1
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.