Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Bence szerintem a könyv végét tedd spoiler mögé. Szerintem itt még senki nem olvasta, én is gyorsan visszalapoztam. Figyeljünk erre. Köszi. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. 3 perccel korábban, Frenkie írta: Bence szerintem a könyv végét tedd spoiler mögé. Szerintem itt még senki nem olvasta, én is gyorsan visszalapoztam. Figyeljünk erre. Köszi. Nekem az a bekezdés el is kerülte a figyelmemet (a kép elvonta). Betettem spoiler mögé. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 26. 34 perccel korábban, Frenkie írta: Bence szerintem a könyv végét tedd spoiler mögé. Szerintem itt még senki nem olvasta, én is gyorsan visszalapoztam. Figyeljünk erre. Köszi. Oh, el is felejtettem. Köszi Dzséjt a korrigálást. Legközelebb odafigyelek. 1 Válasz
Leo Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 29. Egyben, 2 hét alatt végig néztem a sorozatot, és teetszett. Eltekintve a gyerekes megjelenés/ mimikától . Nem tudom kinek menyire tetszettek a Loth macskák, nekem nagy kedvenceim : ) A lezárás jó lett, sok nyitott lehetőség a jövő számára..... Kiváncsi vagyok ezráék, és ahsoka mikor/ hol fognak felbukkani. habár ha azt nézem hogy a filmes száll és az animációs száll menyire nincs összefonódva lehet soha -.-' 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. Én is nagyon bírom a Loth macskákat. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. (szerkesztve) 10 órával ezelőtt, Leo írta: habár ha azt nézem hogy a filmes száll és az animációs száll menyire nincs összefonódva Nem-e? A Ghost, Chopper feltűnése, Hera említése a RO-ban minek számít? Akkor még ott van a Solo is... Ezek után simán adott lehet hogy Ezra, vagy Ahsoka élőben is feltűnjön. Szerkesztve: 2019. Szeptember 30. - RacerX Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. 11 órával ezelőtt, RacerX írta: A Ghost, Chopper feltűnése, Hera említése a RO-ban minek számít? Akkor még ott van a Solo is... Saw Garreráról nem is beszélve. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 30. Én eskü valamiért nagyon úgy érzem, hogy Filoni valahogy a Mandiban biztos, hogy foglalkozni fog ezzel a szállal. Ha nem is az első évadban - azt kizártnak tartom - de a 2-3. évadban esélyes, hogy kalapos barátunk végre élőszereplős kivitelben is játszadozhat a togrutával - és ezzel együtt le is zárná a történetét. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Május 6. Hozzászólás ideje: 2023. Május 6. 2019. 09. 30. - 20:39, Bence1997 írta: Én eskü valamiért nagyon úgy érzem, hogy Filoni valahogy a Mandiban biztos, hogy foglalkozni fog ezzel a szállal. Ha nem is az első évadban - azt kizártnak tartom - de a 2-3. évadban esélyes, hogy kalapos barátunk végre élőszereplős kivitelben is játszadozhat a togrutával - és ezzel együtt le is zárná a történetét. Jó meglátás. Na hát a végére értem a sorozatnak. Közben elolvastam a Thrawn trilógiát is. Azért a könyvekben jóval szimpatikusabb karakterekként van ábrázolva a chiss mint amit itt az utolsó részben mutatott. Simán bombázta a civileket. Nagyon érzelmes lezárást kapott a sorozat és alig várom hogy folytatódjon az Ahsokában! 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.