Frenkie Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Bence szerintem a könyv végét tedd spoiler mögé. Szerintem itt még senki nem olvasta, én is gyorsan visszalapoztam. Figyeljünk erre. Köszi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 3 perccel korábban, Frenkie írta: Bence szerintem a könyv végét tedd spoiler mögé. Szerintem itt még senki nem olvasta, én is gyorsan visszalapoztam. Figyeljünk erre. Köszi. Nekem az a bekezdés el is kerülte a figyelmemet (a kép elvonta). Betettem spoiler mögé. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 34 perccel korábban, Frenkie írta: Bence szerintem a könyv végét tedd spoiler mögé. Szerintem itt még senki nem olvasta, én is gyorsan visszalapoztam. Figyeljünk erre. Köszi. Oh, el is felejtettem. Köszi Dzséjt a korrigálást. Legközelebb odafigyelek. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Egyben, 2 hét alatt végig néztem a sorozatot, és teetszett. Eltekintve a gyerekes megjelenés/ mimikától . Nem tudom kinek menyire tetszettek a Loth macskák, nekem nagy kedvenceim : ) A lezárás jó lett, sok nyitott lehetőség a jövő számára..... Kiváncsi vagyok ezráék, és ahsoka mikor/ hol fognak felbukkani. habár ha azt nézem hogy a filmes száll és az animációs száll menyire nincs összefonódva lehet soha -.-' 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Én is nagyon bírom a Loth macskákat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RacerX Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 (edited ) 10 órával ezelőtt, Leo írta: habár ha azt nézem hogy a filmes száll és az animációs száll menyire nincs összefonódva Nem-e? A Ghost, Chopper feltűnése, Hera említése a RO-ban minek számít? Akkor még ott van a Solo is... Ezek után simán adott lehet hogy Ezra, vagy Ahsoka élőben is feltűnjön. Edited September 30, 2019 by RacerX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 11 órával ezelőtt, RacerX írta: A Ghost, Chopper feltűnése, Hera említése a RO-ban minek számít? Akkor még ott van a Solo is... Saw Garreráról nem is beszélve. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted September 30, 2019 Share Posted September 30, 2019 Én eskü valamiért nagyon úgy érzem, hogy Filoni valahogy a Mandiban biztos, hogy foglalkozni fog ezzel a szállal. Ha nem is az első évadban - azt kizártnak tartom - de a 2-3. évadban esélyes, hogy kalapos barátunk végre élőszereplős kivitelben is játszadozhat a togrutával - és ezzel együtt le is zárná a történetét. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 6, 2023 Share Posted May 6, 2023 2019. 09. 30. - 20:39, Bence1997 írta: Én eskü valamiért nagyon úgy érzem, hogy Filoni valahogy a Mandiban biztos, hogy foglalkozni fog ezzel a szállal. Ha nem is az első évadban - azt kizártnak tartom - de a 2-3. évadban esélyes, hogy kalapos barátunk végre élőszereplős kivitelben is játszadozhat a togrutával - és ezzel együtt le is zárná a történetét. Jó meglátás. Na hát a végére értem a sorozatnak. Közben elolvastam a Thrawn trilógiát is. Azért a könyvekben jóval szimpatikusabb karakterekként van ábrázolva a chiss mint amit itt az utolsó részben mutatott. Simán bombázta a civileket. Nagyon érzelmes lezárást kapott a sorozat és alig várom hogy folytatódjon az Ahsokában! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts