Hozzászólás ideje: 2018. Május 2.7 éve Szerző Szenzációsan néz ki! Igazi ívet kap ez is, csak itt most lepukkanás lesz. Zseniál!
Hozzászólás ideje: 2018. Május 2.7 éve Pedig a 4.-ben láthattuk Han kesztyűs kezét, mégsem azzal bánt vele.
Hozzászólás ideje: 2018. Május 4.7 éve Szerző Han és Lando sabaccoznak. https://youtu.be/YnJqQfYRTEo Szerkesztve: 2018. Május 4.7 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2018. Május 5.7 éve Hoppá milyen akció részletet rakott ki az ILM. Csak pár másodperc, de az atomjól néz ki!
Hozzászólás ideje: 2018. Május 8.7 éve Na még két hét. Én már nagyon várom. Azt tudtátok, hogy : "Big shot gangster putting together a crew?" Ez szinte mindegyik spotban szerepelt.
Hozzászólás ideje: 2018. Május 10.7 éve Én már egy ideje nem nézek, de szerintem nálam az érdeklődéshiány lehet a meghatározó tényező
Hozzászólás ideje: 2018. Május 10.7 éve Már csak az lenne a legjobb, ha ezeket a mondatokat kihagynám a filmből, vagy máshogy mondanák.
Hozzászólás ideje: 2018. Május 14.7 éve Jé, nem volt big shot gangster. Na most már nem is érdekel a film.
Hozzászólás ideje: 2018. Május 16.7 éve És Ody tovább nézi az előzeteseket, én detto. 1 hét, banyek, nagyon várom.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.