Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Ő egyébként a sorozat abszolút győztese, aki a legtöbbször és a legtöbb kategóriában nyerni tudott. Én nagyon megkedveltem, igaz, ebben a róla szóló könyvnek is szerepe volt, és örülök, hogy ő volt hőseink ellenfele. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Thrawn csak két évadot szerepelt de szinte mindent megnyert amiben elindult. 1 perccel korábban, Pildi írta: Ő egyébként a sorozat abszolút győztese, aki a legtöbbször és a legtöbb kategóriában nyerni tudott. Én nagyon megkedveltem, igaz, ebben a róla szóló könyvnek is szerepe volt, és örülök, hogy ő volt hőseink ellenfele. Nagy ötlet volt őt behozni az kétségtelen. Ráadásul sokkal jobb mint a legends-ben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. 1 perccel korábban, Donát írta: Shut up you blue face moron! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Thrawn csak két évadot szerepelt de szinte mindent megnyert amiben elindult. Gyaníthatóan köszönhető ez a karakter komoly előéletének is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Bár Maul ellen nem volt esélye. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Ki volt az évad legjobb negatív karaktere? Az alább említett személyek közül szerintem majdnem mind megérdemelné, de csakis egy győztest avathatunk ebben a kategóriában. Na de ki lesz az? Darth Sidious/Palpatine/Emperor Thrawn Arinda Pryce Rukh Tiber Saxon Brom Titus Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. 1 perccel korábban, Nute Gunray írta: Gyaníthatóan köszönhető ez a karakter komoly előéletének is. Én annyira nem ismertem az előéletét, számomra mégis elég meggyőző karakter lett. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Szerintem ezt az Uralkodó nyeri. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Én amúgy az idegeneknél Rukh -ot jelöltem, nagyon bejött. De sajna Thrawn ellen ő is kevés volt. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. A jóságos megjelenésű, fehér Palpatine és Ian McDiarmid itt legyőzhetetlen. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. 1 perccel korábban, Bence1997 írta: Ki volt az évad legjobb negatív karaktere? Az alább említett személyek közül szerintem majdnem mind megérdemelné, de csakis egy győztest avathatunk ebben a kategóriában. Na de ki lesz az? Darth Sidious/Palpatine/Emperor Thrawn Arinda Pryce Rukh Tiber Saxon Brom Titus Nálam ez is Thrawn. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. 2 perccel korábban, Donát írta: Szerintem ezt az Uralkodó nyeri. Pedig kb. minden jelölt jobb volt nála. Na jó, Brom Titus talán nem. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Pedig kb. minden jelölt jobb volt nála. Na jó, Brom Titus talán nem. Fogadjunk egy Ardéban. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Pedig kb. minden jelölt jobb volt nála. Na jó, Brom Titus talán nem. Na ne már. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Fogadjunk! Egyébként ha Shev nyer azt csakis a filmek miatt nyeri és nem az itteni szereplése miatt. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. És a legjobb negatív karakter győztese címet kapja, nemmás, mint... Thrawn Az áldóját neki, hát micsoda rajongói tábora van ennek az ismeretlen régiókból érkezett idegennek? Hát hihetetlen, ezt a díjat is bezsebeli. Valamit tudhat. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Az áldóját! Túlnyeri magát ez a fiú! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Fogadjunk! Egyébként ha Shev nyer azt csakis a filmek miatt nyeri és nem az itteni szereplése miatt. Szerintem is ezért lett volna, ha nyer, de nem nyert. Pici beugró szerepe volt, nem mérhető a főadmiráliséhoz. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Fogadjunk! Egyébként ha Shev nyer azt csakis a filmek miatt nyeri és nem az itteni szereplése miatt. De Miért? Palpi minden egyes jelenete fantasztikus volt. Thrawn ezt nem érdemelte meg szerintem. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. (szerkesztve) Most kicsit felborítom az egyensúlyt – nem, nem vagyok se sith, se jedi, de még az Mortis istenei közül egyik sem – és gyorsan tekintsük meg, hogy kik nyerték meg a legjobb párbaj/kézitusa csoportját. Volt itt minden kérem szépen: Alienes behatású harcunk, két különböző ám egy kasztba tartozó izomagy csatája, de volt itt nekünk egy régóta várt folytatás is. Vajon melyik aratott elrettentő sikert? Zeb vs. Proach (4×08: Crawler Commanders) Ezra vs. Seevos (4×08: Crawler Commanders) Sabine & Zeb vs. Rukh (4×11: DUME) Ahsoka Tano vs. Darth Vader (4×13: World between Worlds) Zeb vs. Rukh (4×16: Family Reunion & a Farewell) Szerkesztve: 2018. Október 20. - Bence1997 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. 2 perccel korábban, Donát írta: This time, congratulations Grand Admiral. 2 perccel korábban, Nute Gunray írta: De Miért? Palpi minden egyes jelenete fantasztikus volt. Thrawn ezt nem érdemelte meg szerintem. Szerintem igen. Palpi egy jelenetben tűnt fel. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Lehet-e kétszer ugyanazzal a párbajjal díjat nyerni? Go Ahsoka vs. Vader! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Éppen most , Ody Mandrell írta: This time, congratulations Grand Admiral. Szerintem igen. Palpi egy jelenetben tűnt fel. Szerepelt a 4x13-ban és az Ezra fűzős évadzárásban is. Ez már önmagában is több jelenet. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. 2 perccel korábban, Donát írta: Lehet-e kétszer ugyanazzal a párbajjal díjat nyerni? Go Ahsoka vs. Vader! Bár ezt a részét nem láttuk korábban, szerintem a Sabine-Zeb-Rukh meccs volt a csúcs. 1 perccel korábban, Donát írta: Szerepelt a 4x13-ban és az Ezra fűzős évadzárásban is. Ez már önmagában is több jelenet. Az két jelenet. Nem elékeztem a WBW-re...ami mindent elmond. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az két jelenet. Nem elékeztem a WBW-re...ami mindent elmond. Pedig az a kántálás és kinyúlás az zseniális volt az öregtől. Az évadzárásban meg azért rendesen kavarta a sz@rt a jóságos kancellár image-dzsel. Szerintem kitett magáért az öreg. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Én a negatív karakternél Thrawnt részesítettem előnybe. Palpi is jó volt, de amit Thrawn művelt az utolsó évadban, már csak ezért rászavaztam. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. (szerkesztve) 1 perccel korábban, Donát írta: Pedig az a kántálás és kinyúlás az zseniális volt az öregtől. Az évadzárásban meg azért rendesen kavarta a szart a jóságos kancellár image-dzsel. Szerintem kitett magáért az öreg. Na jó, ez így már tényleg ok volt. Az EPIII után itt tűnik fel először hosszabban. Szerkesztve: 2018. Október 20. - Ody Mandrell 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Hozzászólás ideje: 2018. Október 20. Éppen most , Donát írta: Az évadzárásban meg azért rendesen kavarta a szart a jóságos kancellár image-dzsel. Szerintem kitett magáért az öreg. Egyetértek. Az egész jelenésben volt valami hátborzongató szerintem. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.