Hozzászólás ideje: 2018. Október 20.6 éve Szerző Szerintem egyértelmű volt. Nem azért mert annyira jó, hanem mert annyira ismert. Mondjuk szerintem jól is néz ki.
Hozzászólás ideje: 2018. Október 20.6 éve 1 perccel korábban, Pildi írta: A tekintélyt látják. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Szerintem egyértelmű volt. Nem azért mert annyira jó, hanem mert annyira ismert. Mondjuk szerintem jól is néz ki. Akkor már értem.
Hozzászólás ideje: 2018. Október 20.6 éve Annyira fura jármű, nehézkes monstrum, de mégis veszélyes - nekem ezért is tetszik. Nem a szépsége döntött, az biztos
Hozzászólás ideje: 2018. Október 20.6 éve Maradjunk még egy kicsit az élettelen dolgoknál, hiszen a legjobb droid bizony nem él szerves életet. Az új évad hozott -e változást, vagy maradt az eddigi győztes? Mindjárt kiderül. Addig is a jelöltek: Chopper AP-5 Kutaszdroid IG-RM testőrdroid IT-O vallató droid RA-7 protokoll droid
Hozzászólás ideje: 2018. Október 20.6 éve Mindig sajnálom szegény droidokat, mert Chopper mellett szerintem nincs esélyük.
Hozzászólás ideje: 2018. Október 20.6 éve Eddig 3/3-at nyert Chopper. Ha ezt is behúzza, végképp egyedülálló lesz kategóriájában.
Hozzászólás ideje: 2018. Október 20.6 éve A legjobb droid díjának győztese... C1-10P (Chopper) A droid kategória egyeduralkodója. Szerintem ez nem volt kérdés.
Hozzászólás ideje: 2018. Október 20.6 éve Szerző 3 perccel korábban, Donát írta: Eddig 3/3-at nyert Chopper. Ha ezt is behúzza, végképp egyedülálló lesz kategóriájában. A madnessben hogy szerepelt? 1 perccel korábban, Pildi írta: Ez volt kb. az egyetlen egyértelmű kategória. Choppernek most tényleg voltak "emberi" momentumai. Pl. amikor vigasztalta Herát, és rátette az egyik csipeszét a vállára.
Hozzászólás ideje: 2018. Október 20.6 éve A következő kategória a legjobb bolygó. Szebbnél szebb felhozatalnak lehettünk szemtanúi: Mandalore Lothal Yavin 4 Jalindi Seelos Lothal újra nyer? Vagy esetleg egy új bolygó szeli át elsőnek a célvonalat és kiáltja ki magát győztesnek? De az is lehet, hogy egy régi bolygó jutott újra koronához. Szerintetek?
Hozzászólás ideje: 2018. Október 20.6 éve Nekem Lothal maradt a kedvencem, annyira hangulatos azokkal az egyedi, kúp alakú hegyeivel, ráadásul most is kulcsfontosságú események helyszíne volt.
Hozzászólás ideje: 2018. Október 20.6 éve 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A madnessben hogy szerepelt? Choppernek most tényleg voltak "emberi" momentumai. Pl. amikor vigasztalta Herát, és rátette az egyik csipeszét a vállára. 70 karakterből 67. lett.
Hozzászólás ideje: 2018. Október 20.6 éve A legjobb bolygó díjának behúzója: Lothal Jól írja Pildi, a bolygó valóban kulcsfontosságú eseményeknek volt a színtere és ezen felül újdonságokat is mutatott számunkra. Ígyhát nem volt kérdés, hogy Lothal bezsebeli a legjobb bolygó díját!
Hozzászólás ideje: 2018. Október 20.6 éve Szerző Nagyon szép ez a kép és ez a jelenet. Főleg mellé téve azt a képet, ahonnan indult a sorozat. Érdemes lenne: Ezra tekint le a Birodalom által uralt ipari Lothalra. Egyébként megérdemelt győzelem. Ez a bolygó ebben az évadban mutatta meg leginkább, hogy nem csak legelőkből és kúpos hegyekből áll, hanem nagyon is változatos.
Hozzászólás ideje: 2018. Október 20.6 éve Ha már a bolygók, akkor nézzük meg a sorozat állatvilágát is, rendben? Az biztos, hogy állatokban idén nem volt hiány, hiszen olyan fajokkal lettünk gazdagabbak a legjobb szörny kategóriában, mint a: Loth-farkas Loth-macska Loth-denevér Puffer malac Convor Lothal édenkertjéből vagy Vizago hajójából, esetleg a világok közti világból a Malachorra kerülő édes teremtményből lesz a legjobb szörny díjának birtokosa?
Hozzászólás ideje: 2018. Október 20.6 éve Szerző Loth-farkas szagot érzek a levegőben. Szerkesztve: 2018. Október 20.6 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2018. Október 20.6 éve Loth-farkas, ez egyértelmű! Pedig sok másik jelöltet is szeretek. A Loth-macskák a személyes kedvenceim.
Hozzászólás ideje: 2018. Október 20.6 éve A legjobb szörny kitüntetést megkapja: Loth-farkas Ez az aranyos teremtmény megjelenésével lemosta ellenfeleit a pályáról, így megszerezve a megérdemelt trófeáját. Sima győzelem volt a számára? Szerepét tekintve szerintem igen.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.