Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 8. Hozzászólás ideje: Június 8. Fordított esetben tuti se Yord, se Kylo nem mondaná ezt 2 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: Június 8. Hozzászólás ideje: Június 8. (szerkesztve) The Acolyte 1. rész spoiler Szerkesztve: Július 9. - Dzséjt 4 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 9. Hozzászólás ideje: Június 9. (szerkesztve) Jó, hát ha senki nem teszi be, muszáj leszek én. Acolyte S01E02 spoiler! Szerkesztve: Július 9. - Dzséjt 1 5 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: Június 12. Hozzászólás ideje: Június 12. (szerkesztve) The Acolyte - 3. rész spoiler Szerkesztve: Július 9. - Dzséjt 2 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 19. Hozzászólás ideje: Június 19. (szerkesztve) Acolyte negyedik évad (mini) spoiler Szerkesztve: Július 9. - Dzséjt 1 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Június 19. Hozzászólás ideje: Június 19. (szerkesztve) Hú, baz'eg, ha az a The Acolyte negyedik évadából van, akkor az azért nem lehet annyira mini spoiler. Szerkesztve: Június 19. - Dzséjt 4 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 20. Hozzászólás ideje: Június 20. 2024. 06. 19. - 12:40, Dzséjt írta: Hú, baz'eg, ha az a The Acolyte negyedik évadából van, akkor az azért nem lehet annyira mini spoiler. Upsz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 20. Hozzászólás ideje: Június 20. 2024. 06. 19. - 12:40, Dzséjt írta: Hú, baz'eg, ha az a The Acolyte negyedik évadából van, akkor az azért nem lehet annyira mini spoiler. Reméljük megér ennyit a sorozat. 2 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: Július 6. Hozzászólás ideje: Július 6. (szerkesztve) Acolyte 6. rész Osha - Qimir párhuzam/kontraszt Qimir - Kylo párhuzam Szerkesztve: Augusztus 6. - Dzséjt 5 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Július 8. Hozzászólás ideje: Július 8. Miért van olyan érzésem, hogy Lesley Headland gyerekkorát sem tette tönkre az ST, sőt a PT mellett talán ez hatott rá legjobban? Különösen az a förtelmes ep8. 2 1 Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: Július 9. Hozzászólás ideje: Július 9. 14 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Miért van olyan érzésem, hogy Lesley Headland gyerekkorát sem tette tönkre az ST, sőt a PT mellett talán ez hatott rá legjobban? Különösen az a förtelmes ep8. Elég sok a párhuzam Reylo és Oshamir közt, fordított kimenetel esélyes, ami tükörrím lenne arra. Nem voltam oda különösebben a szerelmi szálakért az SW-ben, de az EP8-as érzelmektől fűtött jelenetekre sikerült rákontrázni és nem megyek falnak tőle. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Július 9. Hozzászólás ideje: Július 9. (szerkesztve) Szerkesztve: Augusztus 6. - Dzséjt 4 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: Július 26. Hozzászólás ideje: Július 26. (szerkesztve) Párhuzamok az Acolyte utolsó része kapcsán: Szerkesztve: Augusztus 6. - Dzséjt 3 3 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Augusztus 6. Hozzászólás ideje: Augusztus 6. "It's time for the Jedi to end." 2 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Augusztus 6. Hozzászólás ideje: Augusztus 6. Baromi sok sequel, és főleg TLJ utalás van a sorozatban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Augusztus 10. Hozzászólás ideje: Augusztus 10. The Mandalorian and Grogu párhuzam. Spoiler 2 4 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Augusztus 10. Hozzászólás ideje: Augusztus 10. Rosszúl vagyok kalibrálva, nekem más ugrott be. Spoiler 2 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: Augusztus 11. Hozzászólás ideje: Augusztus 11. Nekem egyből ez jutott eszembe Spoiler 4 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Augusztus 11. Hozzászólás ideje: Augusztus 11. A filmtörténelem során milyen sok karaktert csőbe húztak. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: Szeptember 1. Hozzászólás ideje: Szeptember 1. Egy kis Tales of the Jedi - The Clone Wars párhuzam: (Anakin tovább adta a tanítványának az Obi-Wantól szerzett tapasztalatait ) 1 3 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.